Kanguru

Bende e bebek ten baktım satan kişide en cok satan model Kraftin domino modeli dedi bebek için baş desteği anne için bel desteği var dedi gidip inceleyip öyle almayı düşünüyorum
Bak bi canım bel desteği yoksa kullanşlı olmuyorlarmş

Doktora sormadım ama kanguru çok rahatsız diyen anneler var.Beli de rahatsız ediyor dediler.İnsan bilemiyor
Bebek durmayabilir icinde . Benimki cok dirmadi. Birde bebegin kilosuna bagli oyle aylarca onca kiloyuda tasimak yazik. Rahat olsada agir tasidiginiz icin bel agriyor. Sezeryan olanlar hele. Bebek arabasinda daha rahat ettik hem terlemedi. Hem etrafi daha iyi seyretti. Yazin yapişik gezince ikinizde terliyorsunuz kanguruyla. Tercih meselesi yinede.

Bebek durmayabilir icinde . Benimki cok dirmadi. Birde bebegin kilosuna bagli oyle aylarca onca kiloyuda tasimak yazik. Rahat olsada agir tasidiginiz icin bel agriyor. Sezeryan olanlar hele. Bebek arabasinda daha rahat ettik hem terlemedi. Hem etrafi daha iyi seyretti. Yazin yapişik gezince ikinizde terliyorsunuz kanguruyla. Tercih meselesi yinede.
Sende haklısın canım insan çok kararsız kalıyo

Aynı bunları duydum evet.Sağ ol canm yprumun için

Ben şahsen kullanmadım.. çok düşündüm almayı ama ufaklık kiloluydu bel ağrısı yaşamak istemedim. arabasını kullandım çok daha rahat kanguduran..

Kimse kanguru kullanmıyor mı
Can'ım kanguru benim hayatımı kurtardı kızım kanguruya bayılıyordu etrafa baka baka geziyordu market alışveriş çok rahat oluyordu onla. Bide bazı yerlere araba götüremiyorsun o durumlarda da çok iyi oluyor. Ben evde temizlik yaparken kanguruya koyuyordum süpürgeye bayılıyordu Zaten :-) biraz daha yoruluyordum ama hiç yapmamaktan iyidir

Bende kraft ın var kuzum sen yeni mi başladın alışverişe bizim 16. haftamızda herşeyimiz hazırdı fazla heyecanlı bir Anneyim galiba, :)

Can'ım kanguru benim hayatımı kurtardı kızım kanguruya bayılıyordu etrafa baka baka geziyordu market alışveriş çok rahat oluyordu onla. Bide bazı yerlere araba götüremiyorsun o durumlarda da çok iyi oluyor. Ben evde temizlik yaparken kanguruya koyuyordum süpürgeye bayılıyordu Zaten :-) biraz daha yoruluyordum ama hiç yapmamaktan iyidir
Bende çok istiyorum taşıması rahat olur ev işi yaparkende rahat olur diye düşünüyorum

Bende kraft ın var kuzum sen yeni mi başladın alışverişe bizim 16. haftamızda herşeyimiz hazırdı fazla heyecanlı bir Anneyim galiba, :)
Ben yeni bitirdim alışveriş ama hala eksik var kanguru ateş ölçer emzirme yastığı beşik vb henüz alınmadı bı onlar kaldı bide kendim için pijama takımı almadım daha yazlık modeller yeni geliyo daha onu bekliyorum

Hangi marka canım kanguru

bende yenidoğan için zoenka marka aldım kızım 30 günlükken başladım kullanmaya. çok memnunum başka kullanan varmıki burda. birde kanguru örtüsü diye birşey var acaba kullanışlımı.deneyimli anneler olarak hiç kullandınızmı kanguru örtüsü

Back
X