• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanım dondu

Ela_Emir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
1.002
163
123
Haberleri izliyordum kayseri de üvey anne dehşeti diye başladı sunucu devamını getiremedi görüntüleri de 10 saniye verdi kesti,merak ettim int den açıp baktm Allah immm ben bu insanla aynı dünyada hatta aynı ülkede mi yaşıyorum:KK42::KK42:bu nasıl vicdan Yarabbim yazacak kelime bulamıyorum:KK42::KK42::KK42:

ben o kadının sorunları olduğunu düşünüyorum. sıkıntılı yane.
tövbe yarabbim

Evet çok üzücü bir olay ama daha önce aynı konu açıldı canım ..

Mune
Geçirdiğim bir sokla konuyu actim ama rica etsem konuyu kapatirmisin daha önce açılmış,konuyu kapatalim arkadaslarin da daha çok aklına getirip uzmeyeyim:KK61::KK61::KK61:

Mune Mune aekadas konusunun kapanmasini istiyor.Konu sahibi arkadaşım etiketlemen lazim.

Haberleri izliyordum kayseri de üvey anne dehşeti diye başladı sunucu devamını getiremedi görüntüleri de 10 saniye verdi kesti,merak ettim int den açıp baktm Allah immm ben bu insanla aynı dünyada hatta aynı ülkede mi yaşıyorum:KK42::KK42:bu nasıl vicdan Yarabbim yazacak kelime bulamıyorum:KK42::KK42::KK42:
aksam o kadini izledim oyle seyler dedimki burda soylesem.bantlanirim :KK61::KK14::KK11:En Büyük KK

merak edip bende baktim keske izlemeseydim kendimi cok kotu hissediyorum bu kadarini tahmin etmiyordum dovup hirpalamistir diye dusunuyordum sinirlerim alt ust oldu .cocugun bagirsaklarini parcalamis .allah belasini versin insalah.o hapishanede onada beter iskenceleri gosterirler insallah.ben bu olayi nasil unutacam ya

Onu bana verin. Çocukların makatina oklara sokup sonra agizlarina sokuyor.ben ona merdane sokarim. Çocukların bağırsakları yirtilmis. Çok kötüyüm çoook.elim ayağım titriyor

Malesefki bende izledim ve donup kaldım hicbisey yazamıyorum midemde yanma ve bulantı var allaha havale ediyorum o ne oldugu belli olmayan yaratığı

Benim haberim yoktu akşam eşim eve gelince bahsetti hala daha izlemedim görmediğim halde dünden beri o kadar kötüyüm ki ben de... Ağlamak istiyorum o kadına ulaşıp onun canını da böyle yakamadığım için...
Neler demek haykırmak geliyor içimden ama söyleyemiyorum burda

ben bakamadım sadece 5 sn izleyebildim... insan değil o yaratık peki baba nerdeymiş? kamerayı kim koymuş

Benim haberim yoktu akşam eşim eve gelince bahsetti hala daha izlemedim görmediğim halde dünden beri o kadar kötüyüm ki ben de... Ağlamak istiyorum o kadına ulaşıp onun canını da böyle yakamadığım için...
Neler demek haykırmak geliyor içimden ama söyleyemiyorum burda
sakın izleme sakın

merak edip çok az bakabildim aman yarabbim böyle birşey olabilirni o çocuklar bu travmayı atlatabilirmi inşallah atlatabilirler mahvoldum allah belasını versin içerde merdane sokarlar inşallahda o bağırsakları dışarı fışkırır

Back
X