• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanım dondu

Ben videoyu izleyemedim açılmadı iyi ki açılmadı sadece burda yazılanlar ve haberi yetti bana.. Öğlen eve giderken boşaldım resmen ağla ağla durduramadım kendimi.. Oğlum geldi gözümün önüne.. Bakıcısında.. Aklım çıktı gitti... O yavrucağı düşündüm yavrum ne korkmuştur ne bağırmıştır ne canı yanmıştır Rabbim nerde varsa sen esirge yavruları bu kötü mahluklardan... üvey "anne" demeyin şuna.. "anne" ne ya o bi kere insan mı hayvan bile değil.. Her yerim uyuştu yemin ediyorum gerçekten aklımdan çıkaramıyorum ya deli olucam.

Videoyu izledim cümle kurmakta zorlanıyorum. İnanamıyorum. Hasta olduğu kesin bu kadının ama nasıl olur. Nasıl olur farklı günlerin videolarını izleyebiliriz. Nasıl olur o baba bunları gördüğü halde o kadını yaşatabilir. O kadına verilecek hangi ceza yeterli olur. Kafayı yememek elde değil.

o cocugun dövme diye çığlıkları içim parçalandı resmen.

Piskolojim bozuldu resmen. Bu kadina hapis cezasi yetermi hic. Ben boyle birsey görmedim bi insan nasi böyle serefsiz adi olabilir. Cok sinirlerim bozuldu inaninko. Bogazimda dügüm dokunsalar aglicam. Daha az önce burdaki yaziyi okuyup actim gördüklerime inanamadim. Adelete birakmicaksin cocuklara naptiysa on katini yapacaksin bu kadina. Allah belasini versin. Umarim bu cocuklara yaptiklarinin bin katini cikarir rabbim Ondan. Allahim sen bana sabir ver, ben bu dünyada delirmezsem iyi. Piskolojim cöktü resmen.

Kayseri'deki olaya kanım dondu evet Filitstinli bir bebeğin yakılarak öldürülmesine de kanım dondu. Dünya bir gün puff diye patlayacak. Bu kadar vicdan eksikliği nolacak sonumuz bilmiyorum.

allahım ınanamıyorum hıckıra hıckıra agladım ızlerken ınanamıyorum ya bu nasıl bı kadın allah belasını versın o kucucuk yavruya yazık ya neler yapıo kadın öyle resmen sapık bu kadını varya ıdam bıle etseler az gelır cehennemde sonsuza kadar yanar ınsallah.ya kımbılır kımlerın elınde böyle masım cocuklar var allah hepsının yardımcısı olsun

Back
X