Kanım dondu

darkbutterfly

Bşlngç:73.00 Gncl:72.5 Hdf:63.00
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
125
220
18
İyi günler.Dün acaba konu açsam mı açmasam mı diye kararsız kaldım.Çünkü hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geliyor ve hala şoktayım.Neyse direkt konuya geçiyorum.
Yaşımdan her zaman çok daha olgun davrandığım için çoğu arkadaşım benden daha büyük.Oturduğumuz sitede çok fazla blok var ve burada oturan arkadaşımın adı X olsun.X'in ailesinin maddi durumu iyi kendisi de üniversite mezunu ve KPSS'ye hazırlanıyor.Kimseye kolay kolay güvenip bir şeyler anlatamıyor ben ve kız kardeşi hariç.Bizim sitede başka bir blokta oturan bir çiftin çocuklarına bakıyor artık baba parasıyla yaşamak istemiyormuş yani işe başlamadaki kastı buydu.Zaman geçtikçe bebeğin annesi X'e dökülmüş.Önceden ben de bu çifti tanıyordum 3 defa boşanma davası açıp vazgeçmişlerdi daha doğrusu bunu bütün site biliyor.Neyse bu kadın, arkadaşım X'e eşinin onu şu an aldattığını vs. anlatmış.X eşini abisi olarak gördüğü zamanlar darkbutterfly üzülüyorum bebeğe babası ve annesi sürekli benim yanımda bile tartışıyor,adam yatak odasında bile yatmıyor demişti.Ben de bize ne X hoş değil insanların özel hayatını konuşmak deyip geçiştirmiştim.

Sanırım benim tavrımdan çekinmiş ki bana yaklaşık 1 aydır hiçbir şey anlatmadı.Dün biraz aşağı indik yürüyüş yapmak için.Bebeğin babası Y olsun.Bana durmadan Y abi şöyle iyi,bana böyle iyi davranıyor vs. bir şeyler anlattı.Ve ben de beklenen ampul yandı.X sen bu adamdan hoşlanıyor musun yoksa?,dedim.En başta inkar etse de sonunda itiraf etti.Ya bu adam eşini tayin ile gittikleri her yerde aldatmış başka bir kadınla.Bunu bana anlatan kişi X yani bunu biliyor.Neyse tekrar korkutup geri çekilmesin diye sert tepki vermedim ve X döküldükçe döküldü.

Adam da buna yazıyormuş meğer.Çoğu zaman kadın evde değil yani X adamla tek başına kalıyor.Saçma ilişkileri o kadar ilerlemiş ki kızımız bir ara bir olay üzerine trip bile atmış adama.Evin ortasında tutmuş kızın kolundan çekmiş kendine doğru barışacaksın vs. demiş.Yeni aşıklar gibi olan mesajları midemi bulandırıyor.Hatta sanırım kadın da şüphelenmiş.Dün adam elleriyle bir bebeğe bir de X'e balık yediriyormuş.Kadın kapıyı anahtarla açıp tak diye girmiş içeri.Onları öyle görmemiş ama ilk defa aniden eve gelmiş ve kapıyı çaldım duymadınız mı?,demiş.Bayram tatilinde X'in ailesi tatile gitmişti.X bebek yüzünden gidememişti.Ben de tek kalmasın diye onlara gideyim demiştim.İçeriden tabak sesleri geliyordu ama kapıyı açmadı.Dün dedi ki Y gelmişti yalnız kalmayayım diye.Yine geçen gün karısının arkasından öpücük atmış X'e

Bunları yazarken gerçekten çok utanıyorum.Allah doğru yoldan şaşırtmasın kimseyi.Şimdi dün bir şekilde eve gitmem lazım dedim çıktım.Bugün yine yürüyüşe çıkacağız ve ben konuşmak istiyorum ama onu ürkütmeden.Ne yapmam lazım?

NOT:Kadına bir şey anlatamam.Geçen yıl park yeri yüzünden ailecek tartışmışlığımız var arada X'e şu kızdan hiç hoşlanmıyorum diyormuş.

Arkadaşın belasını arıyor,bulacak da.
Senin yapabileceğin tek şey başına nasıl rezillikler geleceğini tatlı dille anlatman ve bu olaya daha da dahil olmaman.
Ona bu şekilde isminin duyulmasının ileride olacak sevgilisi,eşi tarafından duyduğunda nasıl tepki vereceğini düşündür.
Ya da kadının yerine kendisini koymasını sağla diyecem ki işe yaramayacağı kesin.
Allah yanlış yola saptırmasın,saptırırsa da hemen döndürsün.
Amin.

Kadından her ne kadar hoşlanmasam da eşinin arkasından öpücük atan adam...Gerçekten aklımda canlandırmak bile çok üzüyor beni.Ben bu akşam alacağım karşıma konuşacağım ama onu anlamadığımı sanacak of off

Allah bu kanı bozuklardan korusun bizi. Kadında salak olmasın,genç kızla kocasının evde kalmasına müsade etmesin. Eşim gelince sen gidebilirsin desin. Ben evde yokken eşim kesinlikle gitmez eve kadın rahatsız olur diye. İğrençler..

Aynen.Durmadan ama mutlu bir yuvaları olsa asla kabul etmezdim darkbutterfly,gerçekten önceden aklıma gelmemişti bir anda oldu diyor

Adam astsubay olduğu için çoğu zaman gündüz evdeymiş

Bence madem hazır kadın senden hoslanmiyor bence anlat
Enfazla kadin senden nefret eder

kadın zaten şüpheleniyormuş siz er yada geç ortaya çıkacak ortaya çıkınca boşanacak mı peki pek zannetmiyorum boşansaydı şimdiye kadar boşanırdı ayrıca sizede iftira atabilirler aranız iyi değilmiş zaten kabak sizin başınızda patlar.Arkadaşınızla da arkadaşlığınızı kesin derim.

sizden hoslanmıyor anlatma hatasında bulunursanız baya bir kabak size patlar bosverin cıkar bu olay zaten er yada gec adam karısını aldatıyormus oncesinde de kadın goze almıstır artık bu durumu bastan ayrılmadıgına gore

Eşini bi şekilde uyarın yani kimliğinizi açık açık söylemezseniz bile bi şekilde mesaj falan atın. Detaya inmesin gözlemleyin dikkatli olun deyin. Yazık ya ne iğrenç bi şey

Korkut ama sağlam Korkut .
Ben bi arkadaşımı korkutmustum biz lisedeyken.
Öyle vazgecmisti.
Ama çok sağlam korkuttum dediğim gibi .

İyi de kadın zaten sürekli aldatıldığını biliyormuş.
Buna rağmen adam boşanmak istiyor
O kadın da hala boşanmamak için direniyorsa
Arkadaşında tüm bunları bildiği halde bu değişik
olaylara eşlik edecek cesareti gösteriyorsa
Boş ver sen ne hali varsa görsünler.
Bırak kendi yakalasın, arkadasını bir güzel paylar
Sonra eşiyle kaldığı yerden devam ederler.

Bence arkadaşınızla görüşmeyi kesin. Ben olsam böyle yapardım sanırım. Sizin olay benzer birşeye şahit olmuştum vicdan azabı duydum aldatılan tarafın her yüzüne baktığımda. En iyisi duymayin bilmeyin. Gerekli uyarıyı da yapın. Tövbe yarabbi ne kadar olağan şeyler oldu bu aldatmalar...

Bu X kızımız kaç yaşında? Hayır, salaklığın da sınırı olmuyor mu?

Karısını defalarca aldatan, hala evliyken bizimkiyle de fingirdeyen adam,ona mı yar olacak?

Bence siz arkadaşım dediğiniz bu X şahsını uyarın; sonra da ailesine bişeyler çıtlatın; bu adam zampara, güven olmaz cinsinden falan.

Durumları da çok iyi ise, elin adamıyla tek başına evde kalacak şekilde çocuk bakmalarına nasıl izin veriyor ki ailesi?

Herkes bir tuhaf bu hikayede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…