Kanım dondu

x mercimeği fırına vermiş.Eninde sonunda ortaya çıkar rezil kepaze olur tüm siteye.Kendini geçtim ailesini ne hale getirecek hiç düşünmüyor.Bence sende arakadaşça bir kere daha uyar hala anlamıyorsa uzaklaş.

ay ben hiçbirine üzülmedim de çocuğa üzüldüm. babası önünde başka kadınlarla oynaşıyor, sonra da annesiyle aynı yatağa giriyor. resmen iğrenç. bu çocuk ne kadar küçük olursa olsun bilinçaltına yer ediniyor. sırf onun için bile olsa kadını uyarın bir şekilde.

İşte o kısımda çok arada kaldım.Tehdit mi etsem,bağırsam mı,anladığımı mı hissettirsem ne yapsam ki?
İyi de kendi anlatmadı mı zaten anladığını hissettirmek ne demek ? Bence deki öğrendiğimden beri midem bulanıyor nasıl bu kadar ahlaksız adi bir olayı bu kadar normalize edebiliyorsun?
Yarın bir gün aynısını başına gelirse sana hiç üzülmeyeceğim. Erkek mi kalmadı bu ne adilik! Senle görüşmek midemi bulandırıyor artık tek kelime bile etmek istemiyorum

Aşkı memnu gibi ya arkadan dönen dolaplar entrikalar...Bence siz Xi ailesine anlatmakla tehdit edin veya arkadaşlığınızı kesin ne halleri varsa görsünler.

Öğrenci iken aileden para almayip çocuk bakma kısmı bile palavra geldi bana..
Bu kadar aileyi düşünüyor ama yarın oburgun ailesini tüm siteye rezil edeceğini düşünemiyor!
Zaten o adamın çocuğuna bakması bilinçli bence.. gorusebilmek için.. sizi önce olcmus bakmış destek çıkmayacak geç anlatmış..
Hiç karismam ben olsam zaten yakında yakalanir bu zeka ile..
bencede para olayı bahane

Allah bu kanı bozuklardan korusun bizi. Kadında salak olmasın,genç kızla kocasının evde kalmasına müsade etmesin. Eşim gelince sen gidebilirsin desin. Ben evde yokken eşim kesinlikle gitmez eve kadın rahatsız olur diye. İğrençler..
+1

Nasıl Korkut'unuz ? Valla meraktan
Bunun evli bi adamla ilişkisi vardı .
Lisedeydik biz bana güvenip anlattı .
Biz lisedeyken adam 35 yaşında filan işte .
Önce bi klasik yapma etme şeyleri söyledim ama dinlemedi .
İyice suyunu çıkardılar işin adam zaten zengin biri değildi 4 çocuğu vardı bi de buna kolyeler filan alırdı .
Vicdanim rahat etmedi .
Ailesini tanıyordum babanı arıyorum diye korkuttum .
İnanmadi babasının numarasini çevirdim ... amca seninle konuşabilir miyiz diyecektim işte engel oldu filan .
Gizli gizli görüştulerse bilmiyorum benim yanımda ayrılık konuşması yaptı . ama uzun süre rahatsız ettim kızı .
Benden nefret etmişti şimdi seviyor .
Kendisi evli şimdi 2 kizi var ve kocasını çok kıskaniyor ona da söylüyorum açık açık kıskan zaten çünkü başına gelecek senin basina gelmezse kizlarina gelecek diye .
Çünkü adamın karısının haberi vardı bunların iliskisinden çaresizlikten gidemiyordu kadın . Dedigim gibi fakir insanlardi zaten .

Ben böyle olaylarda kendimi direkt aldatilan kadın yerine koyuyorum cirkeflesmekte sakinca görmüyorum.

İyice suyunu çıkardılar işin adam zaten zengin biri değildi 4 çocuğu vardı bi de buna kolyeler filan alırdı .
Vicdanim rahat etmedi .
İnanmadi babasının numarasini çevirdim ... amca seninle konuşabilir miyiz diyecektim işte engel oldu filan .
Gizli gizli görüştulerse bilmiyorum benim yanımda ayrılık konuşması yaptı . ama uzun süre rahatsız ettim kızı .
Kendisi evli şimdi 2 kizi var ve kocasını çok kıskaniyor ona da söylüyorum açık açık kıskan zaten çünkü başına gelecek senin basina gelmezse kizlarina gelecek diye .
Çünkü adamın karısının haberi vardı bunların iliskisinden çaresizlikten gidemiyordu kadın . Dedigim gibi fakir insanlardi zaten .

Ben böyle olaylarda kendimi direkt aldatilan kadın yerine koyuyorum cirkeflesmekte sakinca görmüyorum.
helal olsun. Söz konusu kankam bile olsa ben kimseye böyle müdahale edemem fıtratımda yok. Tebrik ettim seni

Akşamı iple çekiyorum.Önce X' alacağım karşıma bir güzel paylayacağım.Daha sonra kız kardeşini çağırıp ona da güzel bir fırça... En sonda da sen yetişkin birisin kardeşim kararını ver ona göre arkadaşlığımıza şekil verelim diyeceğim.

X de hic utanma kalmamis bence. Allahtan belasini ariyo. Sen cok da icine girme bnce iki tarafta bu kadar memnunken suclu sen olma. Guzellikle ikaz et. kendini kadinin yerine koysun. Otursun dusunsun. Umarim dogru yolu bulur.

Su ast.lar da zaten aldatmayani gornedim

Boyle kadinlardan nefret ediyorum yazik ,acizler resmen adammi yok,sanane adam mutsuzsa evliligi iyi gitmiyorsa,kendinede kılıf aramis resmen

Uzak dur bence bu tarz insandan yarin birgun sanada zarar verir

Su ast.lar da zaten aldatmayani gornedim

Boyle kadinlardan nefret ediyorum yazik ,acizler resmen adammi yok,sanane adam mutsuzsa evliligi iyi gitmiyorsa,kendinede kılıf aramis resmen

Uzak dur bence bu tarz insandan yarin birgun sanada zarar verir
İşin kötü kısmı evliliklerinin formalite olarak bittiğini kadının bu konuda çok haksız olduğunu kafasında kurmuş.Yani aslında yaptığının kötü bir şey olmadığını sanıyor

İşin kötü kısmı evliliklerinin formalite olarak bittiğini kadının bu konuda çok haksız olduğunu kafasında kurmuş.Yani aslında yaptığının kötü bir şey olmadığını sanıyor

Her aldatan erkek gibi ,yataklar ayri,esim pis,gwcimsiz,yemek yapmaz,bakimsiz vs

Kadin hakli veya degil o ,na neki ,eger hic uatwmeseydi ayni evde durmazlardi ,gorunen koy hesabi ,
Arkadasin ya cok cahil,yada cok rahat

Vicdanim rahat etmedi .

Çok iyi yapmışsın. Tabii ki böyle şeylerde çirkefleşmek gerek. +1

Ahlaksız kadın. Adamın ne mal olduğunu bile bile yapıyor ve başına ne gelecekse de hakediyor. Bence o arkadaşım dediğin X kişisiyle arkadaşlığını bir an evvel bitir.

Back
X