Kanım dondu

Kadına okadar üzüldüm ki
Ağzımdan ne çıkacak diye kendi dişlerimi sıkıyorum ya
Allah islah etsin,bela okumayı sevmem ama bukadar da olmaz ya !
Kadın güvenmiş evine almış çocuğuna baksın diye sen tut kocasıyla ilişki yaşa nasıl birşeydir bu
Nasıl midedir bu ADAMDAKİ! bİRDE masum bir bebek ve kirli elleri ile o bebeğe dokunmaları
yazıklar olsun ,ALLahım evlerden uzak etsin ne denilir ki !!!
 
Bir aile faciasının tam ortasında kalmak istemiyorsan uzak dur büyün arkadşlığını kes. Geçen seneden kavgalıymışsınız hızını alamayıp senin aklına girdiğini bile söyleyebilir. İnandırıcı gelmesede millete dedikodu mu yok. Kaçarak uzaklaş derim. Hiç kafada yorma bırak ne halleri varsa görsünler.
 
hangi akla hizmet genç kadını geçmişi sağlam olmayan kocasıyla yalnız bırakabiliyor,
bence kadın anlıyor.
arkadaşınız da yem.
boşanma durumunda kadına ispat lazım. benim evimde diyecek vs ikisini de rezil edecek.
Ümit var mı dersin?böyle kusursuz plan kurabilir mi?
 
Bunun evli bi adamla ilişkisi vardı .
Lisedeydik biz bana güvenip anlattı .
Biz lisedeyken adam 35 yaşında filan işte .
Önce bi klasik yapma etme şeyleri söyledim ama dinlemedi .
İyice suyunu çıkardılar işin adam zaten zengin biri değildi 4 çocuğu vardı bi de buna kolyeler filan alırdı .
Vicdanim rahat etmedi .
Ailesini tanıyordum babanı arıyorum diye korkuttum .
İnanmadi babasının numarasini çevirdim ... amca seninle konuşabilir miyiz diyecektim işte engel oldu filan .
Gizli gizli görüştulerse bilmiyorum benim yanımda ayrılık konuşması yaptı . ama uzun süre rahatsız ettim kızı .
Benden nefret etmişti şimdi seviyor .
Kendisi evli şimdi 2 kizi var ve kocasını çok kıskaniyor ona da söylüyorum açık açık kıskan zaten çünkü başına gelecek senin basina gelmezse kizlarina gelecek diye .
Çünkü adamın karısının haberi vardı bunların iliskisinden çaresizlikten gidemiyordu kadın . Dedigim gibi fakir insanlardi zaten .

Ben böyle olaylarda kendimi direkt aldatilan kadın yerine koyuyorum cirkeflesmekte sakinca görmüyorum.



defnehan senı daha once sevdıgımı soylemış mıydım..burcun akrep mı nedir senın ya..yazdıklarına bakınca kendımı goruyorum..bravo bu arada ..
 
Konu sahibi üçünden de bu cacık olmaz kendi hallerine bırak ne halleri varsa görsünler evin hanımı azcık açsın gözünü kocasının ilk vukuatı değil sonuçta
 
şimdi ben evliyim ve allah muhafaza aldatılıyor olsam yedi kat yabancı da olsa gelip bana dese o kişiyi tanıyayım veya tanımayayım farketmez, oturur dua ederım gozumu actıgı ıcın....kimse ömür boyu aptal yerıne konulmak ıstemez hele hele cocugunun babası tarafından..kadının bılmek hakkı bence.... ben olsam bişekilde haber uçururdum...
 
şimdi ben evliyim ve allah muhafaza aldatılıyor olsam yedi kat yabancı da olsa gelip bana dese o kişiyi tanıyayım veya tanımayayım farketmez, oturur dua ederım gozumu actıgı ıcın....kimse ömür boyu aptal yerıne konulmak ıstemez hele hele cocugunun babası tarafından..kadının bılmek hakkı bence.... ben olsam bişekilde haber uçururdum...
bazı insanlar da aldatıldığını bilir amabuna inanmak istemez ve kendisine söylenilmesini istemez üzülür, gerçeklerden kaçar, o yüzden herkes farklı
 
İyi günler.Dün acaba konu açsam mı açmasam mı diye kararsız kaldım.Çünkü hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geliyor ve hala şoktayım.Neyse direkt konuya geçiyorum.
Yaşımdan her zaman çok daha olgun davrandığım için çoğu arkadaşım benden daha büyük.Oturduğumuz sitede çok fazla blok var ve burada oturan arkadaşımın adı X olsun.X'in ailesinin maddi durumu iyi kendisi de üniversite mezunu ve KPSS'ye hazırlanıyor.Kimseye kolay kolay güvenip bir şeyler anlatamıyor ben ve kız kardeşi hariç.Bizim sitede başka bir blokta oturan bir çiftin çocuklarına bakıyor artık baba parasıyla yaşamak istemiyormuş yani işe başlamadaki kastı buydu.Zaman geçtikçe bebeğin annesi X'e dökülmüş.Önceden ben de bu çifti tanıyordum 3 defa boşanma davası açıp vazgeçmişlerdi daha doğrusu bunu bütün site biliyor.Neyse bu kadın, arkadaşım X'e eşinin onu şu an aldattığını vs. anlatmış.X eşini abisi olarak gördüğü zamanlar darkbutterfly üzülüyorum bebeğe babası ve annesi sürekli benim yanımda bile tartışıyor,adam yatak odasında bile yatmıyor demişti.Ben de bize ne X hoş değil insanların özel hayatını konuşmak deyip geçiştirmiştim.

Sanırım benim tavrımdan çekinmiş ki bana yaklaşık 1 aydır hiçbir şey anlatmadı.Dün biraz aşağı indik yürüyüş yapmak için.Bebeğin babası Y olsun.Bana durmadan Y abi şöyle iyi,bana böyle iyi davranıyor vs. bir şeyler anlattı.Ve ben de beklenen ampul yandı.X sen bu adamdan hoşlanıyor musun yoksa?,dedim.En başta inkar etse de sonunda itiraf etti.Ya bu adam eşini tayin ile gittikleri her yerde aldatmış başka bir kadınla.Bunu bana anlatan kişi X yani bunu biliyor.Neyse tekrar korkutup geri çekilmesin diye sert tepki vermedim ve X döküldükçe döküldü.

Adam da buna yazıyormuş meğer.Çoğu zaman kadın evde değil yani X adamla tek başına kalıyor.Saçma ilişkileri o kadar ilerlemiş ki kızımız bir ara bir olay üzerine trip bile atmış adama.Evin ortasında tutmuş kızın kolundan çekmiş kendine doğru barışacaksın vs. demiş.Yeni aşıklar gibi olan mesajları midemi bulandırıyor.Hatta sanırım kadın da şüphelenmiş.Dün adam elleriyle bir bebeğe bir de X'e balık yediriyormuş.Kadın kapıyı anahtarla açıp tak diye girmiş içeri.Onları öyle görmemiş ama ilk defa aniden eve gelmiş ve kapıyı çaldım duymadınız mı?,demiş.Bayram tatilinde X'in ailesi tatile gitmişti.X bebek yüzünden gidememişti.Ben de tek kalmasın diye onlara gideyim demiştim.İçeriden tabak sesleri geliyordu ama kapıyı açmadı.Dün dedi ki Y gelmişti yalnız kalmayayım diye.Yine geçen gün karısının arkasından öpücük atmış X'e

Bunları yazarken gerçekten çok utanıyorum.Allah doğru yoldan şaşırtmasın kimseyi.Şimdi dün bir şekilde eve gitmem lazım dedim çıktım.Bugün yine yürüyüşe çıkacağız ve ben konuşmak istiyorum ama onu ürkütmeden.Ne yapmam lazım?

NOT:Kadına bir şey anlatamam.Geçen yıl park yeri yüzünden ailecek tartışmışlığımız var arada X'e şu kızdan hiç hoşlanmıyorum diyormuş.


Bosver sanane... O kizla da az gorus. Tehlike buyuk. Patlar mutlaka.

Sakın taraf olma, kimseye bildiğini soyleme. Herseye ragmen kadin adami bosamamis. Kiz adamin huyunu bilerek boyle yaklasmis. Adam rahat. Olaylar oturduğunuz sitede geçiyor. Yani her halukarda sana ihale olur bu is. O kiz kenarda masum kalir. Sen kimbilir ne olursun. . Aman dikkat
 
Sahi bu kız kaç yaşın da bile bile ateşe yürüdüğünü düşünürsek
 
Kadının arabası var mı? Not yazın takın arabasina. Bakicinizla esiniz bi haltlar yiyo diye. Böyle biriyle de daha fazla arkadaşlık yapmayın derim
 
Back
X