kanımda enfeksiyon çıktı ne yapmalıyım

cennet47

Birine verebileceğin en güzel hediye, dua'dır.
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
155
100
Arkadaşlar herkese merhaba
hayırlı ramazanlar
benim bir sıkıntım var bilen arkadaşlardan ve aynı sorunu yaşayanlar yardım edin
ben 17 haftalık hamileyim
doktora gittim bazı tahliller yapıldı kanımda enfeksiyon çıktı enfeksiyon doktoruna yöneltti oda bir tahlil yaptı tahlile göre ben bunu 12hafta kadar önce geçşrmişim.hamile olduğum için ilaçta vermedi.kadın doğum doktoum da dedi ileri ultrason yap.oda 21 24 haftalık iken yapılıyor dedi ondan sonra konuşalım dedi.sizce bebeğede geçermi tedavisi varmı ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler

hayırlı ramazanlar
benim bir sıkıntım var bilen arkadaşlardan ve aynı sorunu yaşayanlar yardım edin
doktora gittim bazı tahliller yapıldı kanımda enfeksiyon çıktı enfeksiyon doktoruna yöneltti oda bir tahlil yaptı tahlile göre ben bunu 12hafta kadar önce geçşrmişim.hamile olduğum için ilaçta vermedi.kadın doğum doktoum da dedi ileri ultrason yap.oda 21 24 haftalık iken yapılıyor dedi ondan sonra konuşalım dedi.sizce bebeğede geçermi tedavisi varmı ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler

Slm cnm. Çok geçmiş olsun. Crp mi kanında çıkan iltap ? İnş çok çıkmamıştır, çünkü hamilelikte iltap çocuğun suyunu patlatabiliyor maalesef, kendim yaşadığım için çok iyi biliyorum... Hastahanede yatmıştım ve serumla crp yi düşürmeye çalışmışlardı... İnş çok yüksek değildir, stres yapma kendine, kan kontrollerinide aksatma cnm.

Elisa testi
CMV IgG 81 çıkmış aralığı 0 -4 arası
rubella IgG 258 çıkmış aralığı 0-10
CMV IgM 0.72 çıkmış aralığı 0.0-0.7
Çok geçmiş olsun Allah aynı acıyı yaşatmasın.Allah razı olsun
ne yapmalıyım bunlar nedir bilmiyorum

Bitkisel şeyler çözüm olabilir mi örneğin zencefil mikrop öldürücüdür bir sakınca olur mu

Cnm benim dediğim crp bunların içinde yok inş. Bu sonuçlarda korkulacak birşey yoktur. Hamilelikte bitkisel şeyleri bi doktora sorarak tüketen daha iyi olur bence.

hayırlı ramazanlar
Canım geçmiş olsunn . Hiç bir şey olmaz Allah'a emanet bebeğin zaten koruma altında dışarıdan gelen her şeye karşı duvarlarla çevrili .. herşeyin bir çözümü var neler neler duyuyoruz önemli olan bebeğinin zeka gelişimi haftasıyla uyumlu olup olmadığı .. 21 24 haftalık istediği usg detaylı usg dur damarlarına kan akışına bakılacak demek ki stres yapma sakın

Cnm benim dediğim crp bunların içinde yok inş. Bu sonuçlarda korkulacak birşey yoktur. Hamilelikte bitkisel şeyleri bi doktora sorarak tüketen daha iyi olur bence.
baktım o crp yoktu inşallah dediğin gibi olur bende perşembe günü randevu aldım enfeksiyon hastalıkları poliklinikten bakalım doktor tahlil yaparsa durum ne olacak.doktora danışarak kullanırım. Allah razı olsun .Allah işini gücünü rast getirsin

Canım geçmiş olsunn . Hiç bir şey olmaz Allah'a emanet bebeğin zaten koruma altında dışarıdan gelen her şeye karşı duvarlarla çevrili .. herşeyin bir çözümü var neler neler duyuyoruz önemli olan bebeğinin zeka gelişimi haftasıyla uyumlu olup olmadığı .. 21 24 haftalık istediği usg detaylı usg dur damarlarına kan akışına bakılacak demek ki stres yapma sakın
ister istemez insan da bir endişe oluyor. Allah büyük bakalım inşallah bu sefer ki tahliller iyi çıkar yaptıracağım o tahlili zamanı gelince inşallah Allah bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım üzülme stres yapma bende de hep yüksek gitti ama çok şükür bak bu haftamiza geldik sağlıkla. Kafana taktikca daha çok etkilerin bebeğini . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım üzülme stres yapma bende de hep yüksek gitti ama çok şükür bak bu haftamiza geldik sağlıkla. Kafana taktikca daha çok etkilerin bebeğini . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allah razı olsun inşallah hayırlısı ile Bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
dua ediyorum herşey hayırlı olsun diye
demek sizde aynı sorunu yaşıyorsunuz peki ileri ultrason yaptınız mı orda bir
sıkıntı çıktı mı.

Allah razı olsun inşallah hayırlısı ile Bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
dua ediyorum herşey hayırlı olsun diye
demek sizde aynı sorunu yaşıyorsunuz peki ileri ultrason yaptınız mı orda bir
sıkıntı çıktı mı.

Yanılmıyorsam 21. Hafta içinde yaptı 4 boyutlu ultrason. Allahım a bin şükür bişey çıkmadı

Senin bebeğin de sağlıklı sıhhatli doğacak hiç üzülme inşallah sabırla bekle dua et bolca

Yanılmıyorsam 21. Hafta içinde yaptı 4 boyutlu ultrason. Allahım a bin şükür bişey çıkmadı

Senin bebeğin de sağlıklı sıhhatli doğacak hiç üzülme inşallah sabırla bekle dua et bolca
sevindim senin adına inşallah benim de sonuçları iyi olur. Bugün hep gittiğim bir eczacıya sordum onunda hamileliğinde aynı durum olmuş bebeğim sağlıklı doğdu herşey yolunda dedi kontrollerini ihmal etme bol su iç dedi

sevindim senin adına inşallah benim de sonuçları iyi olur. Bugün hep gittiğim bir eczacıya sordum onunda hamileliğinde aynı durum olmuş bebeğim sağlıklı doğdu herşey yolunda dedi kontrollerini ihmal etme bol su iç dedi
Senin de iyi olacak inşallah Üzülme Allahın izni ile annesi sağlıkla sıhhatli gelecek

Senin de iyi olacak inşallah Üzülme Allahın izni ile annesi sağlıkla sıhhatli gelecek
inşallah Allah razı olsun.eskisi gibi çok endişe etmiyorum
Umarım doğumun kolay geçer bebeğini hayırlısı ile kucağına alırsın

inşallah Allah razı olsun.eskisi gibi çok endişe etmiyorum
Umarım doğumun kolay geçer bebeğini hayırlısı ile kucağına alırsın

Bol su içmeye devam . ALLAH hepimizi kolay gecitlerden gecirsin .hamile olmanın tadını çıkar böyle şeyleri kafana takarak yipratma kendini . Son 1 ayim nasıl degerlendireyim diye kendimi düşünceden düşünceye savuruyorum :)))))

Bol su içmeye devam . ALLAH hepimizi kolay gecitlerden gecirsin .hamile olmanın tadını çıkar böyle şeyleri kafana takarak yipratma kendini . Son 1 ayim nasıl degerlendireyim diye kendimi düşünceden düşünceye savuruyorum :)))))
Amin inşallah
Bugün diğer günlere oranla daha güçlü bir iki hareketi oldu. Güzel bir duygu

Doktora sormadan kullanmam sizce zencefil yada ısırgan otu çayı güvenli mi
kantemizlwyici mikrop öldürücü etkisi varmış siz ne düşünüyorsunuz

Zencefil dusuge sebep olur.
Bitku caylari gebelikte cok sakincalidir.
yok biliyorum erken doğum düşük hatta Allah korusun sakatlığa sebep olabilir.bazıları doktor gözetiminde kullanılabiliniyormuş.
Bilgisi olan varmı diye sormak istedim
Allah hayırlısı ile Bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Hayır sakın bitki çayı filan kullanma. Nane çayı bile kesinlikle yasak ki hani nane limon dersin ki ne yapar. Sakın sakın ...

Hayır sakın bitki çayı filan kullanma. Nane çayı bile kesinlikle yasak ki hani nane limon dersin ki ne yapar. Sakın sakın ...
tabi her bitki çayı içilmez ıhlamur içmtim soğuk alırken başka kullanmadım. Nane limon zararı olurmu ne zararı var merak ettim

X