Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kanımda pıhtılaşma çıktı çokmu kötü bişey bilgisi olan varmı coraspirin dedi doktorum
ben canım üniversite hastanesinde yaptırdım tam bir haftada çıktı sonuc
kanama zamanı 1 dk 52 sn çıktı referans aralığı 1-3 dk
pıhtılaşma zamanı 5 dk 48 sn çıktıı referans aralığı 1-5 dk
48 sn fazlalık var yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek bana
Transferden sonra iğneye ne kadar devam edilecek? Bende pıhtılaşma olup olmadığı belli değil,yine de clexan kullanıyorun...Transferden sonra 10 gün kullan ve bırak dedi dr...
Hadi devam etmem gerekiyorsa? Nasıl bi test bu pıhtılaşma testi, soucu kaç günde çıkıyor, her hastane yapıyor mu*
pıhtılaşma varsa kanında doğuma kadar her gün iğne olmak gerekiyor.
anladığım kadarıyla dr un tutunma ihtimalini arttırmak için iğneye başlamış....
çok fazla test var pıhtılaşmayla ilgili...dr unla konuşmalısın...
bir günde çıkan sonuç da var 1 haftada...genetik pıhtılaşmaya baktıracaksanız 1 -2 ayı buluyor sonuçlar.....
genetik testleri bildiğim kadarıyla üniv. hastaneleri yapıyor ama diğerleri heryerde oluyor...
canım bana iğne verilmedi sadece coraspirin iğneyi sanırım tedavide uyguluycaklar tutunmayı etkiliyormu kanda pıhtılaşma benim testlerim 1 ay falan sürdü genetik bölümünde çıktı zaten bu sorun gazide yaptırdım