Kankalar Alya Dua'yla bulutuk :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyyy çok şekerrrr.
Allah analı, babalı, sağlıklı büyümesini nasip etsin.
maşallah

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay cok seker maasallah allah nazardan korusun allahim anali babali büyütsün gelecegi parlak olsun

ayyy ne güzel kareler yaa..Allah analı babalı büyütsün inş. hayırlı evlat olsun.. maşallah çok datluu kaydirigubbakcemile3

leptap

dogum nsıl gecmıs

zor mu olmus agrısı acısı cokmuymus

leptap

dogum nsıl gecmıs

zor mu olmus agrısı acısı cokmuymus

canım sezeryan olmuştu ilk gün çok ağrısı vardı pek konuşamıyodu dün daha iyi gördüm amma biraz önce konuştum sabah 10 da eve çıkmış şuan evinde istirahat ediyo ağrısı hala varmış :gitme:

Aybikee ablanın qüzeLLiqii yazının aLtındann biLe çok net gözüküoo şekerlrim yaa hepiiniz çok qüzeLsiinizz Maşallhh Alya Dua*da anasının kızıı bal kaymaak muckk :) opuyorumnanaktan

:sinifsinif: :sinifsinif:

ay yawrum ya açmış gözlerini bakıyo bıcır bıcır yerim onu ya
çok tatlı görünüyosunuz hepiniz ne güzel süpriz olmuş aybikimede

hadı yaaa

ınsallah bır an once agrıları gecer :a015:

Aybikeciğim gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah,
Bu arada hepiniz süpersiniz kızlar

maşallah bebeğimize
kk buluşmasının en miniği çok şekerrrrrrrr
kızlar sizlerde çok tatlısınız dostluğunuz hiç bozulmasın

rabbim sadece evlat vermemis... aaah ne güzel ya insan duygulaniyo böyle seyler görünce

oyy maşallah ya RABBİM ...çok tatlı...:asigim:
RBBİM sağlık sıhatle analı babalı büyütmek nasib etsin.. bahtı açık olsun..:Saruboceq:
ne güzel kareler.. bende orada olmak isterdim..:çok üzgünüm:.

Hoşgeldin güzel prenses maşallah sana umarım çok hayırlı bir evlat olursun, ayrıca isminde çok güzel,
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin,

oyy :asigim:
maşallah ya Rabbim miniğimize hayırlı ömürler versin :Saruboceq:

Maşallah güzelliklere bak bebişte çok tatlı güle güle büyütür İnşallah kazasız belasız..biz ne zaman buluşacağımız kızlar olacağız acaba kıskandım şimdi..:uhm:fisfisfis :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…