slm arkadaslar.benim 5yıldır dostum dediğim herseyimi paylaştığım biri var.aynı işyerindeyiz 5yıldır.şimdi sorun ne diceksiniz.ostum dediğim kişi yazın yazlıklarında o bar senin bu bar benim gezmiş.neyse sorun değil bana göre.ama buraya döndüğünden beri hadi dağıtmaya gidelim.hadi alem yapalım deyip duruyo.benim eşim asla izin vermez böyle seylere zaten bende bar bar gezen biri değilim.bana uygun değil.eskiden böyle bir kız değildi.sessiz biriydi.şimdi çalıştığımız yerde bile hareketli cenesi susmazbiri oldu çıktı.neyse bunlar benim için sorunmu hyr.ama sorun olan biz ikimiz dostken şimdi o kendine okulda ortam yapmaya calışıyo ve bana okadar soğukki.beraber otururken herseyi paylaşırdık şimdi onun umrunda değilim bile.bulmuş yine gezmeyi seven birini onla kakara kikiri.ynaımada geliyo sohbet ediyo.ama eskisi gibid eğil.evliydi boşandı 8ay önce.boşandığından beride erkeklere güvenmez olmaz güvenme deyip duruyor.tamam erkeklere güven olmaz ama bunu evli birinede sürekli söylemeyede gerek yok.kızlar simdi fikrinizi almak istiyorum.sizce nasıl davranmalıyım.aynı yerde calışıyoruz.yardımlarınızı bekliyrum