kankam alem yapmak istiyor tanıyamıyorum onu

bence de ayrıldığı için bundan sonra kalbimin götürdüğü yere giderim istediğimi yaparım özgürüm ayaklarında takılıyor siz de ona uyamayınca sizden uzaklaşıyor bu çok normal bence sizde takılmamaya çalışın çünkü şu dönem ona ne deseniz boş sizöğüt vermeye çalıştıkça sizi geri kafalı olarak nitelendirecektir

Slm arkadaslar.bahsettiğim arkadasım bugün özel bir sebepten memlekete gitmek zorunda kalmış. Ama benim haberim yk.babası hasta diye.sözde beni dostu görüyodu ya bizim okulda samimi olduğu okula bereber gidip geldiği biri var.ona demiş gelmicem memlekete gitcem diye.çok samimiysek bana söylemesi gerekmezmiydi.birde ona demişki özel kimseye bişey deme demiş. Banada dediki kimseye bişey deme nursenede bişey deme çünkü ona senden baskasına söylemedim haberi yok kimsenin demiş.senin bildiğini bilmesin deme. Garip geldi.simdi bana akıl verin.aynı okuldayız.ne yapmam lazım.

niye takıyorsunki bu durumu kafana
bırak o uzak duruyorsa sen de dur.yaklaşırsa sende yaklaşırsın
ne bileyim kimseyle zorla samimiyet kuramayız ki canım
canını sıktığına bile değmez salla gitsin:1closedeyes:

Slm arkadaslar.bahsettiğim arkadasım bugün özel bir sebepten memlekete gitmek zorunda kalmış. Ama benim haberim yk.babası hasta diye.sözde beni dostu görüyodu ya bizim okulda samimi olduğu okula bereber gidip geldiği biri var.ona demiş gelmicem memlekete gitcem diye.çok samimiysek bana söylemesi gerekmezmiydi.birde ona demişki özel kimseye bişey deme demiş. Banada dediki kimseye bişey deme nursenede bişey deme çünkü ona senden baskasına söylemedim haberi yok kimsenin demiş.senin bildiğini bilmesin deme. Garip geldi.simdi bana akıl verin.aynı okuldayız.ne yapmam lazım.

akannehir
Kimse kimseye herşeyini söylemek zorunda değil ki...

Arkadaşısınız diye illa herşeyini sadece sizinle paylaşacak değil ya... :delphin:

Aynı şeyi ben yapmıştım boşandığımda seneler önce, kend,m, orda oraya vurmuştum.
O anki psikolojimle dünya umurumda değildi, içimde kaldığını düşündüğüm şeyleri yapıyordum güya.
Duruldum sonra, kendime geldim, toparladım, o dönemde aman sen tuhaflaştın yok böyle değildin değiştin diyen arkadaşlarımın hiçbiriyle de görüşmüyorum artık.
Beni anlamaya çalışan, sessiz kalıp bana zaman tanıyan ve bu dönemi atlatacağıma ve eski ben olacağıma inanan arkadaşlarımla görüşüyorum sadece.
Boşanma her nasıl olursa olsun travmatik bir olaydır, kişinin çok doğru düzgün düşünmesini kimse bekleyemez.
Bu bi süreç sadece, geçecektir.

Aynı şeyi ben yapmıştım boşandığımda seneler önce, kend,m, orda oraya vurmuştum.
O anki psikolojimle dünya umurumda değildi, içimde kaldığını düşündüğüm şeyleri yapıyordum güya.
Duruldum sonra, kendime geldim, toparladım, o dönemde aman sen tuhaflaştın yok böyle değildin değiştin diyen arkadaşlarımın hiçbiriyle de görüşmüyorum artık.
Beni anlamaya çalışan, sessiz kalıp bana zaman tanıyan ve bu dönemi atlatacağıma ve eski ben olacağıma inanan arkadaşlarımla görüşüyorum sadece.
Boşanma her nasıl olursa olsun travmatik bir olaydır, kişinin çok doğru düzgün düşünmesini kimse bekleyemez.
Bu bi süreç sadece, geçecektir.

İşte yaşayan biliyor di mi?
Boşanma çok zor bir dönemdir..
İnsan hayatındaki dönüm noktalarından biridir..
Kimi içer kimi s.çar
Nasıl normal davranışlar sergilmesini bekler insanlar hiç anlamıyorum ben!
Ben pek dışarıda dağıtmadım ama Lale'ye yakışmayacak çok sözüm,hareketim odu çevremdekilere.. Aynen senin gibi bir tek kelime ile yargılamayan kişiler şu an yanımda.. Diğerleri zaten hiç dostum olmamış ki...
Bu süreç geçtiği zaman da hiç bir zaman hiç bir şey eskisi gibi olmuyor aslında..

isteğen isteğini yapar bırakın yapsın alemini yapmak istedikten sonra engel olunamaz çoçuk değil ya bu sengözlerimebaksanab

kızlar derdim benle sürekli olması değilki zaten. olamaz zaten.ama okadar iyiyken şimdi üzülüyorum.doğrusu değer vermeyene bende vermemde.bakalım artık.

İşte yaşayan biliyor di mi?
Boşanma çok zor bir dönemdir..
İnsan hayatındaki dönüm noktalarından biridir..
Kimi içer kimi s.çar
Nasıl normal davranışlar sergilmesini bekler insanlar hiç anlamıyorum ben!
Ben pek dışarıda dağıtmadım ama Lale'ye yakışmayacak çok sözüm,hareketim odu çevremdekilere.. Aynen senin gibi bir tek kelime ile yargılamayan kişiler şu an yanımda.. Diğerleri zaten hiç dostum olmamış ki...
Bu süreç geçtiği zaman da hiç bir zaman hiç bir şey eskisi gibi olmuyor aslında..

Aynen katılıyorum.bu arkadaşın için bir süreç ve bu süreç herkeste farklı işler.
Şuan onu anlayamıyorsun çünkü aynı şeyleri yaşamadın.
Biraz zaman ver arkadaşına.

hyr çok iyi anlıyorum. boşanalı 1yıl oldu.hep yanındaydım.tavrını kaprislerini hep cektim ses cıkarmadım. acısı var dedim. ama ayrıldığı kişiyi sevmiyor sevmedide pek zaten.ben zaten sesimi pek cıkarmıyorum.sabrederim ama nereye kadar bilmem.çok ağır oluyor bazen lafları tavırları

hyr çok iyi anlıyorum. boşanalı 1yıl oldu.hep yanındaydım.tavrını kaprislerini hep cektim ses cıkarmadım. acısı var dedim. ama ayrıldığı kişiyi sevmiyor sevmedide pek zaten.ben zaten sesimi pek cıkarmıyorum.sabrederim ama nereye kadar bilmem.çok ağır oluyor bazen lafları tavırları

Ozaman mesafeni koy canım sende.sonuçta herkes kendi hayatından sorumlu.nasıl istiyorsa öyle yaşasın sorgulama ki seni kırıcak cümleler duyma.

zaten asıl sorun bu.onun istediği yaşam tarzı bana çok ters.ama ben bişey demem herkesin kendi hayatı.beni zorluyo eşim ben o birde eşimin arkadası 4ümüz gitcekmişiz bara.eşim ölse gitmez. birde su var. pek sevmezler birbirlerini.ben evlenirken çok söledi evlenme sana uymaz diye.eşimi küçümsüyor.lise mezunu diye.arkadaslığım bitsin istemem. ama dostum olarak gördüğüm kişinin bu derece olmasıda beni tuhaf yaptı.

zaten asıl sorun bu.onun istediği yaşam tarzı bana çok ters.ama ben bişey demem herkesin kendi hayatı.beni zorluyo eşim ben o birde eşimin arkadası 4ümüz gitcekmişiz bara.eşim ölse gitmez. birde su var. pek sevmezler birbirlerini.ben evlenirken çok söledi evlenme sana uymaz diye.eşimi küçümsüyor.lise mezunu diye.arkadaslığım bitsin istemem. ama dostum olarak gördüğüm kişinin bu derece olmasıda beni tuhaf yaptı.

Eşin tabiki gitmez haklı olarak.ayrıca ne oluyomuş lise mezunu olunca anlamadım.kesin tavrını koymalısın o boşanmış ama sen evlisin sonuçta.

cnm yanlış anlama ama ben bu tavır koyma olayını beceremiyorum. nsl yapayım sence.görürsem zaten bitek okulda görürüm.teneffüslerde.napayım mesela

cnm yanlış anlama ama ben bu tavır koyma olayını beceremiyorum. nsl yapayım sence.görürsem zaten bitek okulda görürüm.teneffüslerde.napayım mesela

ikinizde öğretmensiniz sanırım.bir kere direk olarak "hayır" diyebilirsen tavrını anlamış olucaktır.yok onuda anlamıyorsa bekar arkadaşlarıyla gezmesini senin evli olduğunu unutmamasını söyle.bunların hepsini yaptıysan o hala diretiyorsa git başımdan de alsanaalsanasmile

İnsanlar zamanla değişebilir, yaşadıkları olayların etkisiyle çok farklı bir psikolojiye girebilirler bu esnada o kişilerden hiç beklemediğimiz hal ve hareketleri gözlemleyebiliriz. Ama işte gerçek bir dost o anlarda bu kişinin bir boşluğa girdiği anlarda yanında olup, yapmak üzere olduğu yanlışlar hakkında onu doğruya kılavuzlayabilmeli, gerçek arkadaşlık gerçek dostluk bu dur. Aksi taktirde o kişiyle geçmişte geçirilen zamana, duyulan güvene ve sevgiye yazık değil mi?

Anlamıyorum ya...
Eğer bara gitmek istemiyorsanız "biz öyle ortamları sevmeyiz" deyip kestirip atamıyor musunuz?
Eşinizle daha evlenmeden önce eşinizi küçümsemiş,hoş olmayan kelimeler kullanmış eee o zaman dostluğunuzu bozmamışsınız,arkadaşınızın ağzını kapatmamışsınız şimdi kadın boşandı da kafasını dağıtmak isteyince mi suç oldu..
İster bara gider ister parka,kime ne?

canım eskiden ikinizde evliymişsiniz. şartlar,konuşulacaklar aynıymış.ama şimdi o erkeklerden nefret ediyor,her şeyi unutup eğlenmek istiyor.sen ise hala evlilik hayatına devam ediyorsun.artık statünüz bir değil,bence soğuklaşmanız bundan.eskiden birbirinize yemek tarifi verirken.artık bu muhabbet onu sıkacaktır farzı misal.
yani bence eskisi gibi olmayı pek bekleme.

bundan anladıgım yani şimdi evli bayan..bekar bir kızla arkadaşlık edemez mi oluyor?:uhm:

Back
X