• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Kankamın Düğününe:)

seda38

...içim daralıyo ya...
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
265
0
96
38
Kayseri
kızlar kankamın dugunu var ve ben ne gıyecegıme karar verdım:kedi: annemler cok begendı ama bızım kızlar fazla sade buldular :umursamaz: resımdekı elbısenın aynısı dıktırıyorum yalnız benımkının ınce askıları var ...cok az kaldı bıtımıne....(esımde yanımda takım elbısesıyle olacak sıyah takım elbıse beyaz gomlek)sızınde fıkrınızı almak ıstedım dahamı sık bısıler bulmalıydım sımdıden tskler opuyorum yanaktan

Eklentiler

• $abiye10yq2.webp
    $abiye10yq2.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 118
bence gayet şık.
zevkine kalmış biraz da, çok şık ve de gösterişli olmak istersen bu elbise sade kalır.
ama sade ve de şık olayım dersen iyi seçim.

ben çoook beğendim,bi asaleti var,şık.allı güllü şeyleri sevmiyorum 23 nisan öocuğu gibi.bence doğru seçim canım

model güzel..lakin..photoshop lu resimler her zaman insanı aldatır...maalesef... dikilsin bi giyin sizde aynen bu resimde durduğu gibi durusa eğer terzinize bravo çekmek lazım ..inşallah aynen bu görüntüyü katarak dikebilir...düğünde iyi eğlenceler hihoyyyt

valla kuzum kirilma gucenme ama bu elbise lise mezuniyetine giderken giyilir cinsten bir elbise...
daha sade daha SIK satenlerin konusacagi bir elbise seni daha zarif ve SIk gosterir bana kalirsa..
siyahin asaleti zaten hos ama etekteki o kabariklik o tuller onden fiyongu.. olmamis ya bence..

valla kuzum kirilma gucenme ama bu elbise lise mezuniyetine giderken giyilir cinsten bir elbise...
daha sade daha SIK satenlerin konusacagi bir elbise seni daha zarif ve SIk gosterir bana kalirsa..
siyahin asaleti zaten hos ama etekteki o kabariklik o tuller onden fiyongu.. olmamis ya bence..[/QUOTE

saol canım aslında evlendım ya artık daha agır takılmam gerekıyo dogrusun yasakkelime off off neyse bu seferde gıyyımde kaydirigubbakcemile3

model güzel..lakin..photoshop lu resimler her zaman insanı aldatır...maalesef... dikilsin bi giyin sizde aynen bu resimde durduğu gibi durusa eğer terzinize bravo çekmek lazım ..inşallah aynen bu görüntüyü katarak dikebilir...düğünde iyi eğlenceler hihoyyyt

canım saol yorumun ıcın dogru soluyosun ınsallah guzel olur sımdılık guzel gıdıyodu amaa:Saruboceq:

bence gayet şık abartılı olmaya gerek yok gibi geliyo düğünlerde

kankamın dugunu olmasına ragmen fazla ısıltılı bısıler almadım benden daha yakınakrabaları var sonucta benım gıymem gereken bu dıye dusundum tskler yorumun ıcın canım opuyorumnanaktan

Back
X