Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dimi tatlım yaa , şok oldum resmi görünce aynı benim maymunum , bide elinde de şişe , bizde de Batunun elinde hep şişe var , acaip benzettim hal ve hareketleri de kaydirigubbakcemile3
aayyy bayıldım valla hepinizeee
ama bebişlere hep bittim:)
sedacım,eylülcüm,piroşum,remediosazoyuda bi göz gördüm sanki:))harikasınızzz ya çok özendim valla
sofra da muhteşem sedacım bu arada evin çok güzel canımmm
kızlar valla süperdi sizde kocişleri mağaralarına yollayın en kısa zamanda yatılı buluşalım çok eğlenceli oluyor gerçekten de 40 yıllık dost gibi samimi içten çıkarsız
piroşum azomun resmiş yok sende birsürü foto vardı anam ekle beyawsss
maşallah tek kelimeyle süpersiniz..:lepi:
ne güzel eğlenmişiniz yavs herkese nasip olmaz böyle güzel dostluklar çok şanslısınız..
valla sizlerde bıdıklarda çok şeker çıkmışınız.. hani bende demeden geçemeyeceğim firikikler ve dekoltelerde güzeldi..akannehir
bütün fotolar birbirinden güzel çıkmış en başta fotodakiler güzel zaten bebekler bir ayrı alem, anneleri başka güzell maşallah hepinize opuyorumnanaktan
ben istanbula gelirsem birgün buluşalım diyordum yaa oradan da birinize geleyim ben yav yatılı oda pek güzel oluyormuş kocişim kaynımın yanında kalır bizi eymenle alıverin bir gecelik :içelim: