Kanlı idrar:(((

Hainkoca

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
223
88
13
Kızlar iyi geceler.2 gün önce hamilemiyim diye konu açmştım.adetim 4 gün önce bitti bugün idarrımı yaparken resmen kan kırmızı işedim .sonrasında normal idrar yaptım hep.karnımda batmalar var ve midem çok bulanıyor.korktum açıkçası.psikolojik mi böyle mide bulantım.yada sağlam mı üşüttüm.pzrtsi dr a gidecegim.daha önce başına böyle bişey geleniniz var mı?

Adetken değil yanlış anlaşılmasın.adetim bitti 4 gün oldu ve bugün 1 kere kanlı olarak idrar yaptımmm

İdrar yolları enfeksiyonu, böbrekte kum ya da taş olabilir.
Bende öyle olmuştu.
İlerisi çok büyük bir sancı maalesef.
Bol bol su için dra gidene kadar..
Geçmiş olsun.

böbrek kumu dökmüşsünüzdür büyük ihtimal, belirtiler çok uyuyor.

Benimde geçenlerde böyle olmuştu.sütü kaynatıp belime battaniye sarıp üstüne oturdum.biraz akıntı geldi ve sonra geçti.sıcak tutmak gerek ayağı.Ayrıca bende taş kum herşey var böbrekle ilgili en iyisi doktora gidip şikayetleri anlatmak .böbrek isi sakat dikkat etmen gerek .sağlıklı günler dilerim

Hani kum veya bobrek tasi desem yanma yapar yasadigimdan biliyorum yada sistit vardir ama oda yanma yapar adetle alakali bir durumdur sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…