Doğuma Hazırlık Kanlı,kahve akıntı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

waitforb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
343
172
33
Kızlar 40.haftamdayım dün çatı muayenesinde bir cm açılmam olduğu ve yumuşa olduğu söylendi.Doktorum çatı muayenesinden sonra lekelenme normal dedi ama dünden beri geliyor kanlı kahverengi akıntı bazen kahve oluyor bazen sümüksü hafif kanlı oluyor.Doktoruma soruyorum sancın sıklaşırsa ya da suyun gelirse gel diyor başına böyle birşey gelen ya da bir fikri olan var mı ?

Doğumdan 2 gün önce pembe sümüksü akıntım olmuştu 2 gün sonra sancım artmıştı bebeğin hareketleri nasıl cnm bence bir gitsen doktora iyi olur

Evet dr demiş zaten her an doğum başlayabilir ..Benim de olmuştu ama doğuma 2,3 hafta kala olmuştu o yüzden doğumu öne aldı dr.Allah sagliklica kulağınıza almayi nasip etsin insallah

Ona nişan deniliyor. Gittiğin gün de doğum gerçekleşebilir, 2 gün sonra da. Çantanı kap hastaneye git. Minik meleğimiz 40. Haftayı doldurunca sabırsızlaşmakta haklı :)

Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim :) inşallah sağlıcakla kucağıma alırım yani muayene tetikledi sanırım nişanı ama sancım yok doktor da sancın olursa gel hastaneye dedi şimdi gitsem ne yapabilirki.Bebeğim bugün daha az hareket etti

Back
X