Kanlı , vahşet dolu kürk gerçeği :((

Tabiatında annelik olan bir varlık nasıl kürk giyer? Aynen öyle Peki o kürk giymeyen neden et yiyor tabiatında annelik olan bir varlık neden bir kuzuyu yer yada babasını yer yada annesini süt vermesi için sürekli boğa spermiyle tecavüz ettirip sanki bize süt vermek zorundalarmış gibi kullanılmasına hayatını hamile kalıp işkenceyle kanlı süt vermesine destek olup o sütleri bi güzel içer????!!!!!!! Hayvan sevginizi sahte kürkle sınırlamayın. Sahte kürk giymek bile kötü ama bunları yemek çok güzel dimi? Hepinizi samimiyetsiz buluyorum elinizde lahmacunla sahte sahte hayvanları düşünürmüş gibi yapmayın

İhtiyaç için tüketmek doğanın var oluşunda var, belgesel izleyin hayvanlar beslenmek için avlanır
Altını çiziyorum ihtiyaç için !!!
İnsanların bu ihtiyaçları karşılamak için vahşet yaratması hatadır ama et yiyen, süt içen, yumurta yiyen insana laf etmek te ayıptır. Bende veganları hiç samimi bulmuyorum, 18 yıldır hayvan hakları için mücadele ediyorum ve sizin gibi tiki tiki et yemiyorum ıyyy vahşileeee modunda tiplere sinir oluyorum, o zaman ot da yemeyeceksiniz onlar da canlı , kağıt da kullanmayacaksınız totonuzu sildiğiniz tuvalet kağıtları için milyonlarca ağaç katlediliyor, hastalanınca ilaç içmeyeceksiniz çünkü yaşatmak için yapılan o ilaç elinize gelene kadar binlerce hayvan üzerinde ölümleri pahasına deneniyor, siz de çıkıp bana mı çattınız, bi gidin uzakta oynayın yaw bu nedir

Bu konuyu kapatıyorum, nasıl gözümüzden kaçmış onu da bilmiyorum ama ırklar girmiş konuya, din girmiş, üstüne bir de tartışma yaratacak sözler yazılınca devamı gelir mi gelir deyip kapamak herkesin yararına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…