Bazen Çinlilerin kıyamet alametlerinde bahsedilen yecüc mecüc cinsinden birşey ollduklarına inanıyorum. İnsan her bulduğunu, bu kadar zalimce yöntemlerle yiyebilir mi. Kürk işkencesi tüm dünyanın gözlerini kapattığı bir konu. Kürk giyeni gördüğüm yerde (gerçek kürk anlaşılıyor çünkü) parmağımla işaret ederek ve yüksek sesle görgüsüz katil diyerek rezil ediyorum. İnatla rahatsız ediyorum gördüğüm yerde.
Hayvanlara yapılan zulme hiç sessiz kalmadım, elimden geldiğince ne yapabilirsem hep bir faaliyette oldum. Barınaklarla zaten yakın ilişki içindeyim bir de çocuklar için bazı küçük broşürler yaptık. Onunla oynama , hayvan oyuncak değildir, boynuna ip bağlayarak ne yaptığını biliyor musun gibi şeyler yazan broşürler bastık. Yaz dönemi sokakta oynayan tüm çocuklara dağıttık. Biraz faydası da oldu.
Kürk dünya çapında bir rant, yıllardır uğraşılıyor ama sonuç yok. Ben bunun toplu tepkilerle çözüleceğine inanıyorum. Toplu ve inatçı tepkilerle. Üretenleri değil de, talep edenleri rahatsız ve rezil ederek. Bir kadın, tabiatında annelik olan bir varlık nasıl kürk giyer anlamıyorum. Sahtesini bile onaylamıyorum, görüntüsü teşviktir çünkü