Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende fiyatından dolayı ki cok ucuz almak istedim eşim pimpirikli bi şahsiyet araştırmamı istedi bazı yerlerde cok faydalı die okudum bazı yerlerde genleriyle oynanmış bir bitkiden elde ediliyo konsorojen die okudum bu durumda en iyisi mısırözüne devamm ettim ...
b4enimde hiç bilgim yok ama fiaytları cazip bilenler biz bilmeyenlere lütfen anlatsın olur mu?
biz senelerdir kanola yagi kullaniyoruz cok memnunum kolestrolu olanlar icin birebir benim esimde koloestrol oldugundan biz baska yag kullanamiyoruz
ben kanola yağı kullanıyorum ve çok memnunum...özellikle kızartma yaparken kokmuyor..
ben kanola yağı kullanıyorum ve çok memnunum...özellikle kızartma yaparken kokmuyor..[/B AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BEN GECEN İLK DERYALI GÜN DOK DUYDUM BU KOLONA YAGI KIZDIRILINCA YANİ KIZARTMALARDA FLAN ZARARLIYMIŞ AMAN ARAŞTIRIN ÖLE KULLANIN
Canım arkadaşım sana ve kendime ve diğer merak eden herkese yardımcı olmak için merakımdan hemen gittim dün aldım ve gerçekten çok güze bir yağ ...
Zeytin yağı kıvamında ve renginde tadıda harika...
Ve etiketinin üzerine faydaları diye yazmışlar... Ve saymakla bitmeyecek kadar güzel yazılmış dipnotlar var..
Almanızı ısrarla tavsiye ederimmmm....
Kızartma ve yemeklere hafiflik veren lezzetlive kesemizi düşündürmeyecek kadar cazip fiyatı olan bu yağ zeytin yağı ve ayçiçekle-mısırözü yağının ortalarında ama gerçekten hafif ve tavsiye edilecek kadar gzüel bir yağ....
Kanola bitkisi çiçeğinden üretiliyormuş,kalp ve damar hastalıklarına iyi geliyormuş gibi birçokta bildilendirme konusunda da yararlı bir yağ olduğunu yazmışlar üzerine..
ısrarla tavsiye ederim arkadaşlarım....
Canım arkadaşım sana ve kendime ve diğer merak eden herkese yardımcı olmak için merakımdan hemen gittim dün aldım ve gerçekten çok güze bir yağ ...
Zeytin yağı kıvamında ve renginde tadıda harika...
Ve etiketinin üzerine faydaları diye yazmışlar... Ve saymakla bitmeyecek kadar güzel yazılmış dipnotlar var..
Almanızı ısrarla tavsiye ederimmmm....
Kızartma ve yemeklere hafiflik veren lezzetlive kesemizi düşündürmeyecek kadar cazip fiyatı olan bu yağ zeytin yağı ve ayçiçekle-mısırözü yağının ortalarında ama gerçekten hafif ve tavsiye edilecek kadar gzüel bir yağ....
Kanola bitkisi çiçeğinden üretiliyormuş,kalp ve damar hastalıklarına iyi geliyormuş gibi birçokta bildilendirme konusunda da yararlı bir yağ olduğunu yazmışlar üzerine..
ısrarla tavsiye ederim arkadaşlarım....