• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser başlangıcım ve pasif içicilik

Evde yaşayan her bireyin rızası olmadan kapalı alanda sigara içmek büyük saygısızlık. Balkonunuz yok mu?

Evde yaşayan her bireyin rızası olmadan kapalı alanda sigara içmek büyük saygısızlık. Balkonunuz yok mu?
Sokağın karşı tarafındaki balkonda sigara içenden bile öksürüyorum, balkon da fayda etmez.

@Gold keçiboynuzu, kozalak pekmezi/şurubu iyi geliyor ciğerlere. Nefes almada zorluk varsa ilaçlar var. Sizi rahatlatabilir. Ama kansere ne gibi etkisi olur bilmiyorum.

Kardeş kılıklı başka yerdeydi sanki. Geri dönene kadar evde içmesini engelleyeceksiniz. En son doktora gittiğimde sigara kokusundan bile uzak durmam gerektiğini söyledi, sınırdaymış durumum vs diye palavra sıkın. Sigaradan rahatsız olmayan anlamıyor maalesef bu durumu, uyduruyormuşuz gibi algılanıyor.

Odanıza hava temizleme cihazı alabilirsiniz. Kötü kokuyu fark edip temizlemeye başlıyor hemen.

Dedem akciğer kanserinden ölmüş 47 yaşında

Sanırım onun genetiği de bana geçmiş ciğer filmimi gören her doktor çok mu sigara içiyorsun diyorlar bu 18 yaşımdan beri böyle.

Bir doktor da kanser başlangıcın var meyillisin dedi. Temiz havaya almaya dikkat et ısını koru dedi.

Zaten en ufak bi soğukta bronşit oluyorum kronik astım rahatsızlığım var.

Hiç sigara içmedim bugüne kadar yani bir kaç kez bağımlı olmadan tabi öksüre öksüre

Neyse konum şu ben pasif içiciliğe bile gelemiyorum çok etkileniyorum evde sigara içilmesine karşıyım bi ara konu açmıştım boğazımda teller çıktı diye.

Evde faydasız bir Malesef kardeşim var parası yok ondan bundan tırtıkladığı paralarla sigara alıyor uyardığım halde yine almış.

Sizce ne yapmalıyım ?
Geçmiş olsun, hangi rahatsizlikla dktra gitmistiniz?

Ev bulma şansın ihtimalin yada tayin isteme ihtimalin var mı?
Hem beden hem ruh sağlığın için sanki biraz uzaklaşsan iyi olacak.

Sokağın karşı tarafındaki balkonda sigara içenden bile öksürüyorum, balkon da fayda etmez.

@Gold keçiboynuzu, kozalak pekmezi/şurubu iyi geliyor ciğerlere. Nefes almada zorluk varsa ilaçlar var. Sizi rahatlatabilir. Ama kansere ne gibi etkisi olur bilmiyorum.

Kardeş kılıklı başka yerdeydi sanki. Geri dönene kadar evde içmesini engelleyeceksiniz. En son doktora gittiğimde sigara kokusundan bile uzak durmam gerektiğini söyledi, sınırdaymış durumum vs diye palavra sıkın. Sigaradan rahatsız olmayan anlamıyor maalesef bu durumu, uyduruyormuşuz gibi algılanıyor.

Çok haklısınız

Valla ben yaşıyorum bunu, dışardn evin içine sigara kokusu.

Berbat bi şey. Tamam hani bencil olmayalım, bu sigara içen insanlar nerde içecek değil mi? Ama benim yaptığım bencillik değil. Perdesi kokmasın, evi kokmasın, çocuğuna duman gelmesin diye sürekli balkonunda penceresinde sigara içenlerin dumanı benim evime, çocuğumun ciğerine doluyorsa orda bir yanlışlık var demektir

Back
X