Kanser korkusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba hanımlar iyi geceler benim derdim kendimle. Ailemde daha önce rahim kanserine yakalanıp rahmini aldıranlar var. Bu durum beni deli ediyor. Örnek vereyim regl olmama 5 gün var ve kasığımda ağrı oldu zaman zaman ya kansersem ya kist varsa patlıyorsa diye deli oluyorum. 5 ay önce gittim doktora genel bi kontrol yapıldı ultrasonla bişey çıkmadı ama bu 5 ayın her günü ya şimdi bişey olmuşsa diye geçirdim bana bi akıl verin

6 ayda bir smear testı yaptırın ve doktorunuzla gorusun sıze aşısı var ısmını bılmıyorum tam 3 ay ara ıle 3 kez vuruluyor ondan vurulun korkmayın

Merhaba hanımlar iyi geceler benim derdim kendimle. Ailemde daha önce rahim kanserine yakalanıp rahmini aldıranlar var. Bu durum beni deli ediyor. Örnek vereyim regl olmama 5 gün var ve kasığımda ağrı oldu zaman zaman ya kansersem ya kist varsa patlıyorsa diye deli oluyorum. 5 ay önce gittim doktora genel bi kontrol yapıldı ultrasonla bişey çıkmadı ama bu 5 ayın her günü ya şimdi bişey olmuşsa diye geçirdim bana bi akıl verin
Zaten kontrollerınızı yaptırın da bence psikologa da gidin bence takıntı yapmıssınız

6 ayda bir smear testı yaptırın ve doktorunuzla gorusun sıze aşısı var ısmını bılmıyorum tam 3 ay ara ıle 3 kez vuruluyor ondan vurulun korkmayın
Bu yazdığınız rahim ağzı ile ilgili. Ve rahim ağzı genretik değildir. Ama güzel bilgilendirme tabi. Yanlis anlamayin lutfen.

Konu sahibi hanimefendi kontollerinizi yilda 1 kez yaptırdığınız surece sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Bu hastalik genetik oldugu gibi genetik olmayadabilir. Kendinizi yipratmak faydasız. Yani illa risk altindasiniz diye bir sey yok. Kistler yuzunden hissettiklerinizi ben de hissetmistim korkmustum zindan olmuştu günler doktora sordum 1 yil icinde yayilir mi diye yayilmaz dedi kontrol altinda oldukca sorun olmaz dedi. Allah cc. Korusun hepimizi

Cidden psikoloğa görünülmesi gereken durum. Düzenli kontrole de gidiyorsun, zaten doktor söylerdi anormal bir durumda.

Ben hep şey derim;
Varsın olsun, savaşabildiğim kadar savaşırım.

Benim annemde, teyzemde, nenemin teyzesinde, annemin dayısında da var kanser. Belki bende de var? Bir kanser, belli olana kadar, yani 1 cm çapına ulaşana kadar 8 yıl geçiyor. Ölümden neden korkuyorsunuz ki? Ya da bu hastalıktan diyeyim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X