- 2 Ocak 2015
- 31
- 24
- 288
İyi etmissiniz.Rahat olun.Kendinizi üzüp boşuna huzursuz etmeyin.:)5 6 tane doktora gittim brnd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi etmissiniz.Rahat olun.Kendinizi üzüp boşuna huzursuz etmeyin.:)5 6 tane doktora gittim brnd
Fibrokist oldugunu söylediler sonki gittiğim prof da yeter artık gelmene gerek yok her kadın gibi yılda bir usg cektır yeter dediİyi etmissiniz.Rahat olun.Kendinizi üzüp boşuna huzursuz etmeyin.:)
Fibrokistik göğüs yapısı kanser demek değildir. Benimde fibrokistik göğüs yapım. Kendimi bildim bileli kanser korkum vardır. Yeri geldi 3 4 ayda bir doktora gittim ayni korku yüzünden ama aştım. Sadece göğsümüzün ici boncuk boncuk kitlelerle dolu gibi. Benim yıllar önce kist aldirtmisligimda var. Ben ayırtedebilme imkanım olmadigi icin gogsumu kontrolü biraktim. Sadece yılda 1 kere rutin kontrolümu yaptırıyorum. Muhtemelen dogum yapmadiginizi düşünüyorum. Dogumdan sonra göğüsler rahatlıyor, eskisi kadar ağrılar olmuyor, eskisi kadar cok boncuk boncukta olmuyor. Asiri rahatlıyorlarFibrokist oldugunu söylediler sonki gittiğim prof da yeter artık gelmene gerek yok her kadın gibi yılda bir usg cektır yeter dedi
İnanın aynı beni anlattınız kendimi ne kadar muayene etsem elime hep bişeyler geliyor bende Allaha bıraktım artık kistik olanda Allah korusun kötü hastalık olabilir kistik yapıya sahip olmayandaFibrokistik göğüs yapısı kanser demek değildir. Benimde fibrokistik göğüs yapım. Kendimi bildim bileli kanser korkum vardır. Yeri geldi 3 4 ayda bir doktora gittim ayni korku yüzünden ama aştım. Sadece göğsümüzün ici boncuk boncuk kitlelerle dolu gibi. Benim yıllar önce kist aldirtmisligimda var. Ben ayırtedebilme imkanım olmadigi icin gogsumu kontrolü biraktim. Sadece yılda 1 kere rutin kontrolümu yaptırıyorum. Muhtemelen dogum yapmadiginizi düşünüyorum. Dogumdan sonra göğüsler rahatlıyor, eskisi kadar ağrılar olmuyor, eskisi kadar cok boncuk boncukta olmuyor. Asiri rahatlıyorlar
Aynen öyle canım sen rutin kontrollerini aksatma yeter doktorum bana kotu birsey oldugunu farzedelim dedi o sure erken teşhis için yeterli dedi. Onun harici zaten başımıza gelicekse zaten gelicek.İnanın aynı beni anlattınız kendimi ne kadar muayene etsem elime hep bişeyler geliyor bende Allaha bıraktım artık kistik olanda Allah korusun kötü hastalık olabilir kistik yapıya sahip olmayanda
İnanın Google’a burun akıntısı da yazsanız eninde sonunda kanser çıkacaksınız :) bir sürü doktordan biri göremese diğeri görürdü tehlikeli bir durum olsa, sonuç olarak ellerinden kaç tane kanser vakası da geçiyor, kontrollerinizi ihmal etmeyin ve kendinizi çok dinlemeyin bunun haricinde bir çözüm yok maalesef.Bende inanın biresürü doktora gittim hepsi birşey yok dedi son gittiğim kist var dedi usg de yazanı Google ye yazdım kansere cevir en tip yazıyor sonra universite hastanesine prof a gittim sonuclarıma baktı muayene etti sen fibrokist ik memeye sahipsin meme yapın bu dedi ama İnternette kanser cıkıyor dedim göster hangi kelime dedi sonra yılda bir usg çekilen yeter dedi
benimde yapım öyle gercekten dogum yapınca rahatlıyor mu bunun sebebi nedirFibrokistik göğüs yapısı kanser demek değildir. Benimde fibrokistik göğüs yapım. Kendimi bildim bileli kanser korkum vardır. Yeri geldi 3 4 ayda bir doktora gittim ayni korku yüzünden ama aştım. Sadece göğsümüzün ici boncuk boncuk kitlelerle dolu gibi. Benim yıllar önce kist aldirtmisligimda var. Ben ayırtedebilme imkanım olmadigi icin gogsumu kontrolü biraktim. Sadece yılda 1 kere rutin kontrolümu yaptırıyorum. Muhtemelen dogum yapmadiginizi düşünüyorum. Dogumdan sonra göğüsler rahatlıyor, eskisi kadar ağrılar olmuyor, eskisi kadar cok boncuk boncukta olmuyor. Asiri rahatlıyorlar
Benim rahatladi goguslerin sut dolmasından sonra değişti ama nedenini bilmiyorum. Ben hic el süremezdim dogum öncesinde ayin 20 gunubenimde yapım öyle gercekten dogum yapınca rahatlıyor mu bunun sebebi nedir
Hastalık hastası olabilirmisinizHanımlar hayırlı geceler ben 2 düşük yaşadım üzerine de eşim covıd gecirince hastalık hastası oldum evlenmeden once hastane nedir bilmezdim kovid ilacını kullandıktan sonra kalp carpıntım başladı böylelikle benim Serüvenim başladı İnternette arsstırmalara başladım ve ilk defa o zaman meme muayene mi yaptım elime küçük oynak şeyler geldi her iki gögsümde birden fazla arsstırmalara basladım direk meme kanseri cıktı 22 yasına girdim daha hiç muayene etmemiştim kendimi hastanelerde buldum sureklı hastaneye gittim usg ler cekıldı hiçbişey cok dediler meme yapın dediler ama ben bu aralar tekrar arsstırmalara basladım düşük ten sonra yine aynı duruma düştüm tekrar meme kanseri arasfırmalarına girdim ama gercekten de elimde değil defalarca farklı doktora gittim ama çok korkuyorum ne olur akıl verin bana eşim ve ailem cok üzülüyor bana psikoloğa gittim verdiği hapları da gebelik istediğim için kullanamıyorum