Terapi size yardımcı olabilir. İlaç almanızı tavsiye etmem, fakat iyi bir terapistle her hafta konuşmak, günlük tutmak, bunalım ve anksiyete hakkında kitaplar okumak, size meme doktoruna gitmekten daha yardımcı olacaktır.
Bir de, ilginizi çekerse, vegan diyetine bakmanızı tavsiye ederim. Çok sağlıklı bir diyet. Kalp hastalığından, şeker hastalığından, ve bir çok kanserden koruyor. Biliyorum, Türkiye'de veganlığa karşı olan, et yemeden yaşanamayacağını düşünen çok kişi var. Eğer siz de böyle düşünenlerdenseniz bildiğiniz gibi yapın, işinize karışmak istemiyorum. Ama bunalım ve anksiyete çekmiş biri olarak söyleyebilirim ki, veganlık en azından sağlık hakkındaki korkularımı yok etti. Belki size de yardımcı olabilir diye söylüyorum.
Arka bilgi: Ben ilk başta hayvanlara yapılan eziyeti desteklemek istemediğim için vegan olmuştum. Vegan olduktan bir kaç yıl sonra, veganlığın sağlıksal faydalarını öğrendim. O zamana kadar kanser olmaktan çok korkardım. Öğrendiğimden beri korkmaz oldum. Hayvansal yiyeceklerde büyüme hormonu var. Organik olsa da var. Büyüme hormonu her canlıda var, vücudunuz hücreleri yenilendirmek için üretiyor. Hayvansal yiyecek yediğinizde, hayvan bünyesinin ürettiği büyüme hormonunu da yemiş oluyorsunuz. Yani büyüme hormonunu fazla miktarda almış oluyorsunuz. Büyüme hormonu, kanser hücrelerini de büyütüyor. Yani, et, yumurta, ve süt yemezseniz, kanser riskinizi çok azaltmış oluyorsunuz. Eğer veganlık hakkında bilgilenmek istiyorsanız, YouTube'da Dr. Suat Erus'un videolarına bakabilirsiniz.