Kanser olan halam sokaga cikma yasagi

Benim kayınpederim de kanser hastası ancak her şey devam ediyor tedavi sürecinde.Spekülasyon mu bilmiyorum ancak Avrupa ülkelerinin çoğu 65 yaş üstünü gözden çıkarmış gibi maalesef. Hastanelere bile kabul etmiyorlarmış. Bizim ülkemiz ne olursa olsun hala bazı değerlere sahip çok şükür 🙏 halanız için üzüldüm. Allah şifa versin sürecini kolaylaştırsın inşallah

Ben hep diyorum iyiki türküm iyiki muslumanim cok sukur ☺

Sadece yaslilara degil, tüm herkese ihtiyaç disi sokaga çikmak yasak. Ancak kemoterapi ihtiyaçtic bence. Neticede insanlar halen markete gidebiliyor. Hali ile hastaneye gitmek, hele kemoterapi için yasaklanacagi sanmam.

Fransada yasamiyorum ama avrupada yasiyorum. Ihtiyaç disi tüm hastane randevular iptal edildi. Yani atiyorum cild için randevu yada diyetisyenler felan iptal edildi. Ancak sanmiyorum ki kemoterapi gibi acil ve ihtiyaç olan bir randevu iptal edilsin.
Belkide kendimi yanlis ifade ettim, doktorlar boyle uygun gordu, cunku cok riskli goruldu. Yani o hastane halen kemoterapi goren hastalar var.
Hastaneyi kotulemeye calismadim konuda sadece yanina gidemedigimiz icin uzgunum

Belkide kendimi yanlis ifade ettim, doktorlar boyle uygun gordu, cunku cok riskli goruldu. Yani o hastane halen kemoterapi goren hastalar var.
Hastaneyi kotulemeye calismadim konuda sadece yanina gidemedigimiz icin uzgunum
Ben tamda bunu hissettim ... o yüzden bekleyeceksiniz ..malesef... yazdım..fakat bazı okuduğundan anlamayanlar var burada..
Ama anlayana... petrapuella petrapuella

Son düzenleme:
Yanı diyorlar ki öl ama coronadan değil.. corona kimseye bulaştırma da sen oldun kimin umrunda yazık ya

Çok riskli bir konu o yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama acaba konsoloslukla ya da sağlık bakanlığı ile irtibata mı geçseniz? Bir şekilde halanız buraya gelse diyeceğim ama buranın da hali beter. Burada da virüs kapma olasılığı çok yüksek. Biraz ütopik ama maddi durumunuz vara Küba'ya mı gitseniz? Onlar sağlık sektöründe iyi diye duymuştum.
burada da almiyorlar kanser hastalarini
dayimin tedavisini ertelediler

Cok gecmis olsun.
Zor gunlerden geciyoruz, sizin icin daha zor.
Halaniz riskli grupta oldugu icin hastaneye gelmesi denmis ama kisa surede bu kazar ilerleyecegi dusunulmemis olarak anladim ben.
Siz yine de telefonla iletisimde olun, motive etmeye calisin kuzenlerinizi.

Benim kayınpederim de kanser hastası ancak her şey devam ediyor tedavi sürecinde.Spekülasyon mu bilmiyorum ancak Avrupa ülkelerinin çoğu 65 yaş üstünü gözden çıkarmış gibi maalesef. Hastanelere bile kabul etmiyorlarmış. Bizim ülkemiz ne olursa olsun hala bazı değerlere sahip çok şükür 🙏 halanız için üzüldüm. Allah şifa versin sürecini kolaylaştırsın inşallah
benim dayimin isin tedavisini iptal ettiler bugun

Pek umudumuz kalmadiki canim ya, avrupanin en iyi hastanesinde su an, ama kanser akciger, beyin ve karacigerde. Oralara goturmek onu sadece yorar. Hep Allah tan umit kesilmez dedik ama su an cok ilerledi. Simdi radioterapi yapmayi dusunuyormus hastane beyine.
Benim en cok uzuldugul kisim yaninda olamiyoruz, onu birak kuzenlerimin bile yaninda olamiyorum

akciğer kanseriydi babam. Kanser o kadar komplike bir hastalık ki,heran her şey olabilir. Kemoterapi bağışıklığı düşürdüğü İçin 2 haftada1 e çıkarmış olabilirler.

evet gazi hastanesinde tedavi goruyordu.
bu hafta isin alacakti ertelediler
suanki ortam sizin icin daha tehlikeli demisler.
kisilerin genel durumuna gore cevap degisiyormu bilmiyorum ama dayim isin alamadi
Dediğim gibi kanser çok değişken bir hastalık. En ufak bir ateşi çıkınca babamın kemoterapisini iptal ediyorlardı. Bir sonraki haftaya. O yüzden bu günlerde normal geliyor

doktorlar kar zarar hesabı yapmıstır mutlaka zor bır durum haklısınız ama bazen yapacak bırsey olmuyor maalesef
sıfa dılıyorum sıfa bekleyen herkese :KK36:

Back
X