Kanser sonrası gebelik ?

Leylalis

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2022
40
17
18
Merhabalar 2 sene önce eylül ayında eşim Lenfoma kanserine yakalandı 5 tane kemoterapi aldı 25 günde ışın tedavisi aldı lenfleri boğazındaydı o yüzden ışında biraz zorlandık atlattık dedi doktorumuz ama 1 cm altında yinede varmış ama ne büyüyor ne küçülüyor onun için 3/4 ayda bi kontrole gidiyoruz boynundan ışın aldığı için tiroidlerini şeklini bozmuş onun için ilaç başlayacaklar toparlansın die böyle tedavi görüp de çocuk sahibi olan varmı sperm dondurma işlemi fln yapılmadı

Merhabalar 2 sene önce eylül ayında eşim Lenfoma kanserine yakalandı 5 tane kemoterapi aldı 25 günde ışın tedavisi aldı lenfleri boğazındaydı o yüzden ışında biraz zorlandık atlattık dedi doktorumuz ama 1 cm altında yinede varmış ama ne büyüyor ne küçülüyor onun için 3/4 ayda bi kontrole gidiyoruz boynundan ışın aldığı için tiroidlerini şeklini bozmuş onun için ilaç başlayacaklar toparlansın die böyle tedavi görüp de çocuk sahibi olan varmı sperm dondurma işlemi fln yapılmadı
?

Merhaba öncelikle geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin inşallah benim eşimde aynı kanseri geçirdi ben sonrasında hamile kaldım hemde 3 kere ama başka sorunlardan dolayı sağlıklı ilerleyemedi aşırı stresten dış gebelik geçirdim diğer ikisininde kalbi durdu eşimde varikosel vardı ondan olduğunu düşünüyoruz. Yani bu tedavi hamile kalmanıza engel değil sadece sağlıklı gebelik için ilaç bitiminin üzerinden 2 yıl geçsin demişti doktorumuz.

Back
X