Annenize çok geçmiş olsun ALLAH acil şifa versin ,zaten tüm ilaçlar doğa dan değil mi Bence doğrudur yanlız bu karışımı nasıl yaptığınızı biraz daha açarmısın ..
arkadasım verdıgın bılgı ıcın Allah senden razı olsun,yalnız benım bıldıgım bu hastalıgın tatlıyla hıc arası olmadıgı bal dahıl tum tatlıların nodullerın beslenmesıne yardımcı oldugunu soyluyor dr lar,bızde mucadele ıcındeyız 1 sene oldu ve tatlı kullanmıyoruz recel ve pekmezlerınde dogal kendı sekerıyle yapılması tavsıye edılıyor...Rabbım tum hastalarının acılen sıfasını versın ıns dualarımızı eksık etmeyelım sevgılerrr....
teşekkür ederim. profesörün yaptığı karışımı tam olarak bilemiyoruz ama dedikleirini yazayım. 1 su bardağı havuç suyu, günde 10 zeytin çekirdeği içi ( zeytinin içindeki kahverengi çekirdeğin içindeki beyaz öz yenecek) ve balla beraber çörek otu. kendisinin yaptığı karışımın içinde bunlar varmış. biz 500 gram balın içine 100 gram çekilmiş çörek otu koyduk. hergün 1 2 tatlı kaşığı.
Çok geçmiş olsun canım. Bence her hastalığın tedavisi doğada gizli. İnanmak işin esası. Acil şifalar. Söylediklerin zaten şifalı şeyler. Kök bitkilerinden (havuç) zeytinyağı zaten tartışmasız herşeye faydalı, (zeytin) çörek otunu ben de duydum. Sana pancarı ve ısırgan otunu da öneririm canım acil şifalar...
Çok geçmş olsun ve Allahtan acil şifalar dilerim canım. Zeytin çekirdeğinin içindeki özden bahsetmişsin onu nasıl çıkaracağız biraz açarmısın
Çok geçmiş olsun canım. Bence her hastalığın tedavisi doğada gizli. İnanmak işin esası. Acil şifalar. Söylediklerin zaten şifalı şeyler. Kök bitkilerinden (havuç) zeytinyağı zaten tartışmasız herşeye faydalı, (zeytin) çörek otunu ben de duydum. Sana pancarı ve ısırgan otunu da öneririm canım acil şifalar...
canım merhaba öncelikle anneciğine acil şifalar diliyorum bir buçuk yıldır bende meme kanseriyle savaşıyorum şimdiye kadar hiç bitkilerden faydalanmadım ama bu tarif çok dikkatimi çekti denemek istiyorum bu karışımı iyice açarmısın hepsimi karıştırılıyor duyduğuma göre bal ve benzeri tatlılar tümörü büyütüyormuş ayrı ayrımı kullanılacak annen nasıl kullanıyor tekrar yazarsan çok sevinirim teşekkürler benim ve annen gibi bütün hastaların rabbim yar ve yardımcısı olsun sevgiler
tatlım Allah yardımcvınız olsun melek berke arkadaşımız pancar ve ısırgan otunu sölemiş annen eğer meme kanseriyse ısırgan otu verme sakın meme kanseri olmadan önce verilebiliyor ama eğer meme kanseri olduysan kesinlikle kullanmamam gerekiyor ayrıca beyaz lahana(kelem)ve kabuklu yemişlerden ceviz kabak çekirdeği gibi yedir bağışıklık sisitemini kuvvetlendirir çokk geçmiş olsun
hayatım bu bitki dediğn ne?bizede uyguladığınız yöntemi söylrseniz çok iyi olur yakın komsum meme kanseri o yüzden soruyorum
Sevgili derinn annen ne durumda umarım iyidir. Sana birşey sormak istiyorum annen başka bir tedavi alıyor mu kemoterapi vs. Ama bu zeytinin içindeki beyaz madde çok küçük yani bu kadar küçük bir madde ne kadar etkili olabilir ki. Yanlış anlama sakın. Sonuçları da bizimle paylaşırsan arada çok sevinirim çok geçmiş olsun canım.
hayatım annem tarapiye başlayalı 2 ay oldu, yaklaşık 2 aydır da zeytin çekirdeği vermiyoruz çünkü çok inatçı, istemiyorum diyo. sadece havuç suyu içiyo hergün. o yüzden iyi geldi ya da gelmedi diyemiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?