KANSIZLIK BENİ MAHVETTi

polyana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
115
27
98
46
Kahramanmaraş
Gebelikten önce zaten kansızdım.Şimdi doktorun dediğine görer baya kansızım ve ilaç verdi.Yine de kansızlığım devam ediyor.Yorgunluk,unutkanlık,rengimin kesilmesi, gözaltı morluğu gittikçe artıyor.işten gelince kendimi içeri zor atıyorum ve hemen yatıyorum.Son zamanlarda yemek bile hazırlamaya gücüm kalmadı.
Kansızlık için sizler ne önerirsiniz.

Son düzenleme:

ilac olarak ne kullanıyorsun bende ilk başta sadece içinde demir olan ilaçtan kullanmıştım adını unuttum ama bi etki yapmadı giderek kanım düşmeye devam ediyordu tahlillerde demir oranı baya yüksekti ama kanım düşüktü hep doktor demir eksikliğinden kaynaklanan kansızlık değil bu dedi gyno ferro sanol kulandırttı b12 takviyeli kullanmaya başladım 1 ay sonra kanım artmaya başladı sende doktoruna bi sor demir eksikliğinden mi kaynaklanıyo kansızlık birde talasemi taşıyıcısı olma ihtimalin var mı eğer taşıyıcıysan ne yaparsan yap kanın yükselmez hep kansızlık olur 2008 den sonra evlenenlere bu tahlili yapmışlar evlenirken eğer bişey demedilerse yoktur

Ben de kansızlığın çözümünü kan haplarıyla birlikte B12 vitamini kullanıp bol bol bakliyat özellikle yeşil mercimek yemekte buldum.
Şimdi hiç birini kullanmıyorum iyiyim hamd olsun.

Bende geçmişte çok yaşadım şimdi de farklı değilim çok halsizim kolumu kaldıracak halim yok Ben geçmişte çekirdekli siyah kuru üzüm çok yemiştim ama çekirdekli hep yanımdaydı o benim kanımı çok yükseltti şimdilerde yine başladım yemeye dene istersen işe yarayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…