Bende hem kansızlık hemde vitamin eksikliği var. Ara ara benimde sol kolum uyuşur. Çok cabuk yorulurum sürekli uyumak yatmak isterim ve çok güçsüzlük yapar. Hep halsizlio olur üzerimde.
Bende kansızım. Ama enerji doluyum. Bence sizdəki başka birşey. Kansız insanlar halsiz olmaz üşürler geneldeArkadaşlar 3-4 gündür sol kolum-sağ kolum ve bacaklarımda güçsüzlük ve hissiszlik oluşuyor biraz önce doktora gittim yalnız çarşamba gününe gelin dediği için tekrar eve döndük mecbur.Bana kansızlık olabilir dedi veya b12 ve demir eksikliği filan..ve dün sol kolum uyuşuktu o geçti derken bugün iki bacağımda uyuşuk ve hissizlik,güçsüzlük var..bu kansızlık belirtisi mi ? içimizde mutlak vardır kansızlık çekenler bana birşeyler söyleyin başına gelen oldu mu ? inanın çok korktum da ve tahlil de yapılmadığı için hiçbir şey bilmiyorum ve bu belirsizlik daha ürkünçLütfen konumu taşımayın..Çarşamba gününe kadar belirsizlik içinde oturamam burası aklıma geldi
Bende kansızım. Ama enerji doluyum. Bence sizdəki başka birşey. Kansız insanlar halsiz olmaz üşürler genelde
Yıllardır kansızim ara sıra dedikleriniz bendede oluyor.3 gundr inanılmaz baş dönmesi bulantı halsizlik ve yorgunluk gece terleme uyuyamama şikayetim var .acile gittim az önce iki iğne yaptı ve yüzünden anladigim kadariyla kansizsin dedi. Böyle giderse ilaç kullanmassan kanser olman kaçınılmaz dedi. Evet biraz abartti. Yarın dahiliyeye gidicem . Bir ton test yapılacak . Senin sikayetlerinn hepsi bendede ara sıra oluyor.dikkat etmek lazım tabiArkadaşlar 3-4 gündür sol kolum-sağ kolum ve bacaklarımda güçsüzlük ve hissiszlik oluşuyor biraz önce doktora gittim yalnız çarşamba gününe gelin dediği için tekrar eve döndük mecbur.Bana kansızlık olabilir dedi veya b12 ve demir eksikliği filan..ve dün sol kolum uyuşuktu o geçti derken bugün iki bacağımda uyuşuk ve hissizlik,güçsüzlük var..bu kansızlık belirtisi mi ? içimizde mutlak vardır kansızlık çekenler bana birşeyler söyleyin başına gelen oldu mu ? inanın çok korktum da ve tahlil de yapılmadığı için hiçbir şey bilmiyorum ve bu belirsizlik daha ürkünçLütfen konumu taşımayın..Çarşamba gününe kadar belirsizlik içinde oturamam burası aklıma geldi
Sürekli olmaz bende ara ara olur ama asıl nedeni kansızlık mı bilemiyorum. Ama kansızlığın aşırı derecede halsizlik, yorgunluk ve güçsüzluuk yaptığına eminim. Siz bir doktora görünün sıkıntınıza çözüm bulur. Çoo geçmiş olsun canım.Benim hiç olmadı daha önce.Önce sol kolum sonra sağ kolum en son bugün bacaklarımın ikisi uyuştu ve hala uyuşuk geçmedi
Yıllardır kansızim ara sıra dedikleriniz bendede oluyor.3 gundr inanılmaz baş dönmesi bulantı halsizlik ve yorgunluk gece terleme uyuyamama şikayetim var .acile gittim az önce iki iğne yaptı ve yüzünden anladigim kadariyla kansizsin dedi. Böyle giderse ilaç kullanmassan kanser olman kaçınılmaz dedi. Evet biraz abartti. Yarın dahiliyeye gidicem . Bir ton test yapılacak . Senin sikayetlerinn hepsi bendede ara sıra oluyor.dikkat etmek lazım tabi
Arkadaşlar 3-4 gündür sol kolum-sağ kolum ve bacaklarımda güçsüzlük ve hissiszlik oluşuyor biraz önce doktora gittim yalnız çarşamba gününe gelin dediği için tekrar eve döndük mecbur.Bana kansızlık olabilir dedi veya b12 ve demir eksikliği filan..ve dün sol kolum uyuşuktu o geçti derken bugün iki bacağımda uyuşuk ve hissizlik,güçsüzlük var..bu kansızlık belirtisi mi ? içimizde mutlak vardır kansızlık çekenler bana birşeyler söyleyin başına gelen oldu mu ? inanın çok korktum da ve tahlil de yapılmadığı için hiçbir şey bilmiyorum ve bu belirsizlik daha ürkünçLütfen konumu taşımayın..Çarşamba gününe kadar belirsizlik içinde oturamam burası aklıma geldi
Tabiki bi ara kan alırken çok zorlaniodu hemşireler. O donemlerimde hissizlik demeyimde güçsüzlük ayağa kalktigimda bacaklarimda titreme oluoduHissizlik ve güçsüzlük yaşadınız mı hiç daha önce peki ?
Benimde kolum uyuşuyordu bacağıma vuruyordu uyuşması ve ağrısı çıka ,..çıka boynumdaki damar kaymış bunu bir profesyonel çıkıkçı tedavi etti damarı yerine oturttu uyuşmam gitti ,iyiyim kendimden çok korkmuştum adam bana gelmeseydin dedi bu başına epey işler açacaktı dedi
Tabiki bi ara kan alırken çok zorlaniodu hemşireler. O donemlerimde hissizlik demeyimde güçsüzlük ayağa kalktigimda bacaklarimda titreme oluodu
Korkma bişey yoktur inşallah. Geçmiş olsunbacağımı kaldırıyorum ama hani böyle güçsüz gibi sanki kansızlıktan olsa yeter başka ciddi birşey değildir inşaallah
Bendede b12 vitamini eksikliği var unutkanlık dizlerde gücsüzlük anlamada zayıflık baş dönmesi olaylara adepte olama bu tür şeyler yapıyor canım
Hayir dediklərinizin kansizlikla alakası yok, iyi bir doktora görünmekte fayda var. Hissislik ciddi birsey çünküHalsizlik de değil ki bu güçsüzlük ve hissizlik var bende :/
Konu sahibinin Dediklerinin kansızlıkla ilgisi var canım.Hayir dediklərinizin kansizlikla alakası yok, iyi bir doktora görünmekte fayda var. Hissislik ciddi birsey çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?