- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Yagmur8991
-
Yeminle aynı dert kocalar da ayni şeyleri demiş sanki ben istemem degerlerim duzelsin olmayınca olmuyor ne yapalımaylarca destek aldım kan değerlerim düzelsin diye 1-2 ay normalin az altına oldu.. sonra aynı yine düştü.
ne yaptıysam olmadı.
şimdi gebelik düşünüyorum eminim aynı sıkıntıları yaşıcam.
ne yersem yiyeyim hangi ilacı kullanırsam kullanayıp beni zerre etkilemedi doktor da şaşırdı..
eşimde kızıyor bana yesene içsene diye ama yok olmayınca olmuyor..
takipteyim tüm tavsiyelere..
Geçmiş olsun umarım düzelirAnnem yaşlı. Gençlerde kansızlık daha normal karşılanıyor. Kışa göre daha iyi annem ama sebebini bulamadılar. Hala kansız olduğu için yorgun hissediyor kendisini.
Amin. Size de geçmiş olsun.Geçmiş olsun umarım düzelir
Aynen danışmam lazım canımcanım gebelere özel gynoferon ılacı var doktoruna sor zararlı degılse ondan kullan cok etkılı bır ılac kısa surede kandegerlerını normal yapıo bendede var kansılık bnde ondan kulanıyorum 14 haftalık haılelegım sonlanınca doktor vermıstı hala kulanıyorum cok memnum ama kabızlık yapıo ıste
Zararı olur diye muhtemelen vermez tabi dahiliyeye son sonuçlarımi gortercem kadin dogumcu beni dahiliyeye yönlendiriyor hep bakalım bu sefer nolucak banaBen gebe değilim de kan değerlerim gerçekten çok düşük.
Hem de maalesef ciddi aşırı düşük.
Kesinlikle kan ilacı,kan iğnesi almam da yasak bu arada.
Değerlerim artık son demine geldiğinde kan veriliyor bana.
Yani bunu kendimi anlatmak için değil de acaba siz gebesiniz o yüzden mi kan verilemiyor ki diye kafam karıştı.
Bir doktorunuza sorsanız...
Geçmiş olsun yaşamaz olurmuyum yüzüm ruh gibi halsızlık zaten felaket işin içine hamilelik girince daha fena oluyor, dediklerini bol bol tuketicem canim sukur bunlar midemi bulandirmiyorBenim.kadar kansizlik yasamasin kimse.oncelikle drun verdigi kan ilaclarini mutlaka kullan.et,tavuk,dalak ,ciger bol bol ye.kuru üzüm ye.mercimek barbunya ispanak ye.ben et urunleri tuketerek yukseltmistim.
Ben onu kaynatıp zorlada içerim valla pekmezden dahada iyidir tadı, sonucum su tatlım normalde referans aralığı 10-18 olması gerekirken benimki 9,6Benimde az düşük çıktı siyah çekirdekli üzmü kaynaktık. Pekmezden daha iyi ama yinede sevmiyorum. Ne kadar çıktı sonucun belli mi. Benim az düşük olmasına rağmen halsizlik var.
Aynen öyleBelki tukettiğin et porsiyonu yetmiyodur
Ne kadar tuketiyosun peki ben haftada 4-5 gun yiyodum kirmizi etAynen öyle
Ben senin kadar degil canım 2 kere ancak genel olarak sebze karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyi seviyorum oda bana olmuyor benim kan grubum 0 pozitif etçi bi kan grubuymus o nedenle ben alistirsam iyi olucak kendimi et yarar bana ancakNe kadar tuketiyosun peki ben haftada 4-5 gun yiyodum kirmizi et
Turşusunu çok severim turşusu olurmu :)kırmızı pancarı bilimisiniz bilmiyorum ama onu bulup salatalara yemeklerın yanına bol bol tüketebilirsin.
biraz renk olarak mutfagı batırıyor ama çok işe yarıyor
kırmızı pancarı bilimisiniz bilmiyorum ama onu bulup salatalara yemeklerın yanına bol bol tüketebilirsin.
biraz renk olarak mutfagı batırıyor ama çok işe yarıyor
Yaz yaz Allah razı olsun canım yeterki pekmezden kurtulayim şalgam da içerim ben hiç sorun değil internette bu kadar detaylı yiyecekler yazmiyor inan çok araştırdımŞalgamda suyu da iyi geliyor aklımda farklı olarak bunlar geliyor aklıma geldikçe yazarım bende çok çektim kansızlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?