Premature Bebekler Kanuni sultan süleyman e.a.hastahanesi perinatoloji bölümü hastaları

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
slm bende o hastanenin perinotoloji bölümünde 20 gün yattım...
Merhaba kanuni gittiginız için birşey sormak istedim benim kendi doktorum perinatoloji uzmanına yönlendirdi o bolumden randevu alamadım kadın doğum doktoruna görünmek lazım mis ilk oda beni hemen perinatoloji uzmanına yollar mi acaba randevu hemen veriyor mu doktor ?

öylemi tam bilemiycem ama benim durumum acildi 32 haftalıkken suyum geldi direk oraya yatışımı yaptılar amaç bebeği tutabilmekti ama durmadı direk doğumhaneye götürdüler.
Canım aynı soruyu sana da sorayım kanuni de kadın doğum doktoru perinatoloji hemen yönlendiriyor mu benim kendi doktorum perinatoloji gitmemi söyledi bende kanuni de gitmek istiyorum hemen randevu alabilir mıyım acaba ??

peritonoloji için önce gebelik bölümüne muayene gerekiyor ben suyum gelmeye başladı gittim hemen haftası küçük oldugundan peritonolojiden hocalar muayene etti yatış yaptı takip ettiler orda dogum yaptım

gelinimiz ikiz gebeydi normal gebeye randevu aldık onlar görünce riskli guruba giriyor diye sevk ettiler aynı gün ali hoca muayene etti

gelinimiz ikiz gebeydi normal gebeye randevu aldık onlar görünce riskli guruba giriyor diye sevk ettiler aynı gün ali hoca muayene etti
Tsk ederim benim ki kalpte sıkıntı var dediler ayrıntılı da inşallah o gün bakarlar hemen

Ben böyle bir rezil hastane görmedim insana değer vermeyen bütün insanlar burda toplanmis oradaki yaşadığım doğum rezilligi ömrüm boyunca unutamam asla insana insan gibi davranilmiyor

kızlar kanunide perinataloji bölümünde ismail özdemire giden var mı nasıl bir doktoR?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…