kanuni sultan süleyman hastahanesinde kontrol ya da doğum

sevdaakinci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
44
0
36
İstanbul
merhaba ben 18 haftalık gebeyim. daha çok erken ama doğum için çok tedirginim. bana en yakın kanuni sultan süleyman ve büyük ihtimalle orada doğum yapacağım. bi kere kontrole gittim leyla bakır adlı bi bayana ama memnun kalmadım.kanuni sultan süleyman hastahanesine kontrole giden var mı? doğumu orada yapmayı düşünen ya da orada doğum yapan?
düşünceleriniz,tavsiyeleriniz,şikayetleriniz neler? teşekkürler.

bende eşimin isteğiyle orda doğum yaptım.bi daha yalvarıp yakarsa ayaklarıma kapansa orda doğum yapmayı dşünmüyorum.ben eşime anlatıyodum şöyle şeyler duydum olumsuz filan.o da bana inanma yalandır abartıdır diyodu.yaşamadan öğrenilmiyormuş keşke onu dinlemeseydim.sekiz ay geçti doğum yapalı ve attıkları dikişler hala acıyor.doktora gittim tekrar kesilip dikilmesi gerekiyormuş mahvettiler beni ya.hem fiziken hem ruhen.şahit olduğum şeyler çok kötüydü.sadece şu konuda iyiler,bebekler doğduktan sonra tüm tetkikler yapılıyo her konuda ayrıntılı olarak.ve beş kuruş para ödemiyorsunuz hastaneden çıkarken.bi orası iyi:)

tekrar merhaba. sorduğum soruya kendim cvp vermek üzere geri geldim belki başkalarının işine yarar. şimdiiii..
suyum geldi . korktuk acil gittik. kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastahanesinin acşl bşlümünden girdik. ilk etapta acilden muayene ettim ve doğuma alındım. ddoğuma alındım derken! hemen doğum haneye değil tabi. doğumhane katına. orada ultrasonla tekrar bi kontrol edildim. sonra alttan muayene oldum. sonra koluma serum için takılan iğneden taktılar ve beklemeye başladım. 2oa var yatak var bu odalarda orada yatıyorsun kalkıyorsun sancını cekiosun. bi odada nts var. orada da işte ntsye bağlayıp kontrol ediolar. diğer bi odada da ultrason ve alt muayenesi yapıolar işte. hastahane hakkında kötü bişey söyleyemem. sadece bi iki kişi ile takıştım okadar. aslına bakarsanız doktorlar ve ebeler çok iyiydi. ilk doğumu olanlara özellikle anlayışlı davranıolar. kötü olan doğum sancısı. hastahane hakkında kötü bişey diyemem. gerçi özel hastahanede işler nasıl yürüo bilmiorum ama çektiğinz sancı orada da oradada aynı olacak sonucta. he ne var herkes bi arada sancı çekio. herşey alenen. herkesin her şeyi ortada :P ama o sancılarla bunlar pek umrunuzda olmuyor. hatta bence bu durumda yalnız olmadığınızı bilmek iyi bile denile bilir. daha açıklayıcı cvp isteyenler ya da merak ettiğiniz şeyler varsa mesaj atabilirsinz seve seve cvp veririm. normmal doğum yaptım ve bi gün kaldım. yatakları pek rahat değildi ama. zaten o dikişlerle kuş tüyündede rahat edemezdim yaa. şimdi şakayla karışık anlatıyorum ama doğum gerçekten zor bişey. allah herkesin yardımcısı olsun.

Back
X