• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi

cyge

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
1.221
63
358
46
İstanbul
Merhaba,28.haftadayım normal doğuma hazırlanıyorum Allahım izin verirse ilk doğumumu Batıbahatta Ahmet Yavaş ta yaptım 9 sene oldu şimdi yine kontrollere batıbahata gidiyorum ama son zamanlarda etraftan duyduklarım kafamı çok karıştırdı.

Özel ve pahalı hastanelere gidipte sonu hüsran olan kişiler yanlış tedaviler o bu beni düşünsel anlamda SSK ya itti gibi bişey.Kanuniyemi gitsem diyorum am ssk dan da korkuyorum çünkü onunda geçmişi karanlık orada doğum yapan varmı ssk da doğum yapan arkadaşlar yazabilirmisiniz ne yaptınız.

Merhaba,28.haftadayım normal doğuma hazırlanıyorum Allahım izin verirse ilk doğumumu Batıbahatta Ahmet Yavaş ta yaptım 9 sene oldu şimdi yine kontrollere batıbahata gidiyorum ama son zamanlarda etraftan duyduklarım kafamı çok karıştırdı.

Özel ve pahalı hastanelere gidipte sonu hüsran olan kişiler yanlış tedaviler o bu beni düşünsel anlamda SSK ya itti gibi bişey.Kanuniyemi gitsem diyorum am ssk dan da korkuyorum çünkü onunda geçmişi karanlık orada doğum yapan varmı ssk da doğum yapan arkadaşlar yazabilirmisiniz ne yaptınız.

Cnm mrb..!ben kanunide doğum yapmadım ama laparoskopi olmuştum,hanstanede çalışan tanıdık bir doktor olmasına rağmen yinede tam anlamıyla memnun kalmamıştım,çalışanların çoğunun burnu kaf dağında,zannedersin hepsi başhekim..:19:ayrıca gebeliğimin ilk 3 ayında gittim ve 3. aydan sonra bıraktım,şimdi birde sezeryan yasası çıktığından beri her önüne gelene çatır çatır normal doğurtturuyorlar diye duydum ama ne kadar doğrudur bilemem,şimdi tem hastanesine gidiyorum,kısmet olursa doğumumu da orda yapıcam,hastane ufak ama doktorumdan yana özellikle çok memnunum,Allah hepimize hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş..!

Bende gittim kanuniye birkaç kez testlerimi felan orada yaptırdım hatta ikinci muayenemde doktyorla atıştık bile o alttan muayene istedi ben 3 aylık çocuk ne gerek var karnımdan bakın diye diretince sen çok biliyorsun deyip karnımdan baktılar evet bende fark ettim doktorların olayını ama ne bileyim bir arkadaşım florange nitghel de yaptı normal doğum ama çok sorunlar yaşadı yani özel hastanelerdede olan oluyor bir anlamda.Bende batıbahata gidiyorum şuan ama ne bileym.

Birde yeni bir arkadaşım doğum yaptı doğumda tansiyonu yükselmiş 1hafta yatması gerekmiş hastanede devlet hastanesi olduğu için sorun olmadı ama özelde olsaydı en az 5-6 milyar giderdi diorlar kafam çok karıştı.

Birde doğum sonrası çocuk bakımı var acayip inceliyorlarmış kanunide çocuklara çok iyi bakıyorlarmış hep mış miş işte.Ben bir randevu aldım 8 ekimde kontrol için gidicem kanuniye bakalım neler olucak ben gelişmeleri yazarım size zaten.

Back
X