KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN HASTANESİNDE KSIRLIK İLE İLGİLİ TEDAVİ GÖREN VARMI

inciiitanesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
2.788
5.651
73
Merhaba arkadaşlar

başlığımdan da anlaşılacağı gibi istanbul da yaşıyorum 1 yıldır eşim ve benim bütün tetkiklerimiz yapıldı bebeğimiz olmaması için bir engel bulunamadı en son doktorumuz aşılamayı önerdi özel hastaneler malum aşılama için çok pahalı kanuni sultan süleyman hastanesinde kısırlık ile ilgili tedavi görüp memnun kaldığınız doktorunuz var mı yada duyduğunuz lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba o hastaneyi ben pek begenmiyorum ama herkesin kendi tercihi bizde bagcılar egitim arastırmaya gidiyoruz benim sadece rahim filmim kaldı onu da cektirtikten sonra dosya actırmaya gidecez hakkımızda hayırlısı

Merhaba o hastaneyi ben pek begenmiyorum ama herkesin kendi tercihi bizde bagcılar egitim arastırmaya gidiyoruz benim sadece rahim filmim kaldı onu da cektirtikten sonra dosya actırmaya gidecez hakkımızda hayırlısı

doktorunuz kim acaba devlet hastanesi mi benim rahim filmi felan hep çekildi eşimin benim testlerim yapıldı

Bagcılarda egitim arastirmada bana nisan ayina rndevu verdiler biz bir an önce testleri hepsini yaptirip tedaviye baslamak istiyoruz bende hastaneleri arastırıyordum uygun fiyata ceken hastaneleri arastırıyorum

Bagcılarda egitim arastirmada bana nisan ayina rndevu verdiler biz bir an önce testleri hepsini yaptirip tedaviye baslamak istiyoruz bende hastaneleri arastırıyordum uygun fiyata ceken hastaneleri arastırıyorum

bende araştırdım canım hep 350 - 400 - 700 felan fiyatlar en uygunu burasıydı ara ister bir

Back
X