KANUNI SULTAN SULEYMAN HASTANESINDE TUP BEBEK TEDAVISI GOREN YA DA GÖRECEK OLAN ARKADASLAR TECRUBELERINIZINI PAYLASIR MISINIZ

Fiyatı neydi ferti jinde genel toplam pahali sanirim . Neden dustu
2017 de yaptım canim 20 bin civarınday dı aynen paya pahalı valla kromozonlara herşeye bakıldı ama bir sebeb verilmedi tutunamamış dedi o kadar sonra ki kendiliğinden hamile kaldım oda düşük oldu tüp bebek de dondurma dık da 2 bin istiyor du onun için de baya umutlanmistik olacağına doktor da baya iyi herşey falan demişti demek ki nasip olmamış

Yaa cok uzulduminsallhbu sefer tutar . Nasipten ote yol yok maalesef sadecs vesile ariyoruz . Bu sefer kanuni de mi yaptircaksiniz

Yaa cok uzulduminsallhbu sefer tutar . Nasipten ote yol yok maalesef sadecs vesile ariyoruz . Bu sefer kanuni de mi yaptircaksiniz
Sağ ol canım amin aynen nasip valla şuan tam karar veremedik yaza kadar araştıracağız madi açıdan zor durumlar kira hayat pahalılığı. .size bir fiyat sondular mi ne kadar gider olur bir arkadaş da yapmıştı benim bir konumda 2 bin civarı demişti galiba

Dun ben de görüstum devlet karsiliyor dedi bana yani yine 2 bini falan bulur ilac paralari falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…