- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Loriklorik
-
InsaAllah sonuç alırsın ilk denemedeOnumuzdeki ay orda tup bebek yapmayi planliyoruz .Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum kizlar
Allah razi olsunInsaAllah sonuç alırsın ilk denemedeyanındayız duamızdasin
CümlemizdenAllah razi olsun♥♥ senin durumun ne
Hayir olsun insallah tedavisiz kalirsinCümlemizdenben şuan tedavi görmüyorum yaza kadar beklemedeyim bir sorun çıkmaza insaAllah o zaman tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz bizde
Amin insaAllah canım senin ilk denemen miHayir olsun insallah tedavisiz kalirsin
2 defa asilama denedik tutmadi gecen ay .amh dusuk oldugu icin artik tup bebek dedik zaman kaybetmedenAmin insaAllah canım senin ilk denemen miolacak
Hakinizda hayırlısı olsun inşaAllah canım benim ikinci olacak2 defa asilama denedik tutmadi gecen ay .amh dusuk oldugu icin artik tup bebek dedik zaman kaybetmeden
Ikinci tup bebek mi ilkini nerde yaptirdinHakinizda hayırlısı olsun inşaAllah canım benim ikinci olacak
Evet canım ikinci olcak ilkini fertijın tüp bebek merkezinde yapmıştım tuttu sonra düştüIkinci tup bebek mi ilkini nerde yaptirdin
Fiyatı neydi ferti jinde genel toplam pahali sanirim . Neden dustuEvet canım ikinci olcak ilkini fertijın tüp bebek merkezinde yapmıştım tuttu sonra düştü
2017 de yaptım canim 20 bin civarınday dı aynen paya pahalı valla kromozonlara herşeye bakıldı ama bir sebeb verilmedi tutunamamış dedi o kadar sonra ki kendiliğinden hamile kaldım oda düşük oldu tüp bebek de dondurma dık da 2 bin istiyor du onun için de baya umutlanmistik olacağına doktor da baya iyi herşey falan demişti demek ki nasip olmamışFiyatı neydi ferti jinde genel toplam pahali sanirim . Neden dustu
Yaa cok uzuldum2017 de yaptım canim 20 bin civarınday dı aynen paya pahalı valla kromozonlara herşeye bakıldı ama bir sebeb verilmedi tutunamamış dedi o kadar sonra ki kendiliğinden hamile kaldım oda düşük oldu tüp bebek de dondurma dık da 2 bin istiyor du onun için de baya umutlanmistik olacağına doktor da baya iyi herşey falan demişti demek ki nasip olmamış
Sağ ol canım amin aynen nasip valla şuan tam karar veremedik yaza kadar araştıracağız madi açıdan zor durumlar kira hayat pahalılığı. .size bir fiyat sondular mi ne kadar gider olur bir arkadaş da yapmıştı benim bir konumda 2 bin civarı demişti galibaYaa cok uzulduminsallhbu sefer tutar . Nasipten ote yol yok maalesef sadecs vesile ariyoruz . Bu sefer kanuni de mi yaptircaksiniz
Dun ben de görüstum devlet karsiliyor dedi bana yani yine 2 bini falan bulur ilac paralari falanSağ ol canım amin aynen nasip valla şuan tam karar veremedik yaza kadar araştıracağız madi açıdan zor durumlar kira hayat pahalılığı. .size bir fiyat sondular mi ne kadar gider olur bir arkadaş da yapmıştı benim bir konumda 2 bin civarı demişti galiba
Dorudur canım insaAllah ilk deneme tutar kaliteli varsa durdurun embriyoyu ne olur ne olmazDun ben de görüstum devlet karsiliyor dedi bana yani yine 2 bini falan bulur ilac paralari falan
Canım bide sizin gittiğinizde doktur kimDorudur canım insaAllah ilk deneme tutar kaliteli varsa durdurun embriyoyu ne olur ne olmaz
Insallah ya bu ay ben clife diye bir macun kullandim tup bebek olursam da o zamana kadar kullanmayi dusunuyorunDorudur canım insaAllah ilk deneme tutar kaliteli varsa durdurun embriyoyu ne olur ne olmaz
Doktor sultan di adi tesetturluCanım bide sizin gittiğinizde doktur kim
İnşallah şifa olur canım benim tam olarak başladınız mı tedaviye artikInsallah ya bu ay ben clife diye bir macun kullandim tup bebek olursam da o zamana kadar kullanmayi dusunuyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?