• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kap ald ve ..?

Jinekolog bölümünde Tercihim hep kadin doktorundan yana oldu...kendimi kadinin yaninda daha rahat hissediyorum...sadece bu yüzden...:kahve:

Her insan farkli....ablam mesela senelerdir erkek doktora gider ve cokta memnun....:hulya:.

Ilerde esime haksizlik yapmis olabilirim düsüncesi cok sacma....sen oraya keyfin icinmi gidiyorsun arkadasim? :delphin:

Böyle düsünme sakin....:hulya:

sen kendini bayan doktora gidiyorum diye hazırlayıp karşına erkek doktor çıkınca hüsrana uğradın.
hepsi bu. sonuçta sağlık sorunu için gidiyorsun. benim düşünceme göre erkek doktorlar daha ilgili oluyor.
özel yerimizi erkeğin görmesi ayıp ama o doktor. inan onlar onu cinsel bişey gibi görmüyor. onun için yüzün nasılsa orası da öyle. onlar böyle şeylere alışık ve umursamıyor.
kendini suçlu hissetme ve rahat ol!

Canım kesinlikle ve kesinlikle sağlıkta cinsiyet ayrımı olmaz sakın kendini değişik duygulara sokup mantık çerçevesinden çıkma. Bebeğimin ilk kalp atışı için benim de doktorum vajinal baktı ve eşimi de çağırdı valla eşim ve ben ekrana odaklanmıştık doktor da kalp atışına yani kim düşünür senin afedersin cinsel organını ... Günde kaç taneyle uğraşıyorlar biliyor musun onlar için son derece doğal aynı göz muayanesi gibi...

erkek doktor, kadın doktor meselesi kişisel tercihiniz ancak benden size bir tavsiye;
rastgele hiç bir doktora gitmeyin rehberden bulup... hem böyle istemediğiniz sonuçlarla karşılaşmazsınız hem de uzun yıllar aynı insanın hastası olmanın rahatlığını yaşarsınız...
söz konusu derdim ne ise muhattabına tavsiye ile giderim... istediğim güveni veriyorsa artık o benim doktorumdur, kuaförümdür, sigortacımdır, hastanemdir...
hihoyyyt

ben ilk bayan doktora gittim eşimin isteğiyle.. hamileydim o zamanlar
beğenmedik , sonra görümcmle eltimin gittiği başka bi dr a gittik
erkek doktor.. şahsen insan önce utanıyor sonra.. aman kaç kişininkini görüyo dedim
şahsen hala öyle düşünürm.erkekler daha tedbirli daha temkinli oluyo
kadın drlar riski gze alamıyo.. dr umdan memnununm. geçen gördüm
iyi toparlamışsın dedi hamileliğimde 21 kilo almıştımda
veremeyeceğimi sanmıştınız demi dedim :jeyyar:
yoo dedi,.. herkes öyle sanıyordu dedim :jeyyar:
ötekine hazırlık dedim :utangac: iyi iyi dedi delikafadulden
iyidir doktorum.. ilgili, bilgili yığınla hastası var hepsini tanır..

bütn arkadaşlara katılıyorum sanki keyf almak i.inmi gidiyosun benim doktorumda bir erkek ve kendisinden çok çok memnunum üstelik çokta rahatım hem belkide ilk kontrolün olduğu için böle hisstnişindir canım alışırsın zamanla merak etme bende ilk gittiğimde kendimi okadar kasmıştımki muane olamamıştım :)

Kizlar kafami fena karistiran birsey var...
Birazda utaniyorum, gecen gün jinekologa gittim, rehber'den buldum doktoru.
Kadin doktor diye gittim ben, gittim ama kadin doktor bir erkege devretmis isini.
Ama rehberde hala kadinin adi geciyordu.
Bende gittim, sekreteri beni bekleme odasina aldi,sonra siram gelince muane odasina aldi,az bekleyin doktor hemen geliyor dedi.
Kapi acildi, doktor erkek cikti, sok oldum akannehir
Biraz tepki gösterdim,sonra dedim mecbursun,saglik meselesi sonucta.
Yani affedersiniz doktor muane etti, maalum anlamissinizdir.:kahve:
Simdi ben bir tuhaf hissediyorum kendimi, kendimi yabanci bir erkege ellettirdigim icin.
Suan bekarim bir sevgilim de yok, ama birden sevgilim olsun fikrinden tiksindim,
sanki ilerde olacak sevgilime yada kocam olacak kisiye haksizlik yapmisim gibi geliyor.
Biraz sacma bir düsünce olabilir ama, bilemiyorum ?! benneyaptımki
Arkadaşım enteresansın ya hakkatenmirmirmirmir

Bahsettiğin kişi bir doktor, potansiyel tecavüzcü değil ismi Coşkun olan. O erkek doktor senin şeyini, şey olarak değilde herhangi bir organ olarak görüyor, bundan haberin vardır umarımşakkıdı, hatta günde ohooooo kaç tane şey görüyordur, hatta görmekten gına gelmiştir.:delphin:

Bende aksine erkek doktor tercih ederim, ki 2 ayda bir muhakkak giderim kadın doğuma, bayan doktorlar çekilmiyor ya kaprisli şeyler:dilcikar:

bende ilk muayeneme gittigimde doktorum kadin oldugu halde cok utanmistim...ama saglik sozkonusu ise erkek ya da kadin far etmiyor....dedigim gibi doktorum kadin olmasina ragmen ilk zamanlar hep utanirdim ama alisiyor insan zmanla....ama daha sonra doktorumdan memnun olmadigim icin baska bir doktor aradim ve erkekti...tabi insan utanip cekiniyor ama cekinecek bisey de yok sonucta....ben de bu sorunu cok kafaya takmistim ama simdi gecti....ve bu sorunlari asmamiz lazim ....ve bir digeri ise neden kendini ihanet etmis gibi dusunuyorsun ki ,cok sacma, o sadece utandigin icin oyle hissetmissindir.....

Sevgili konu sahibi, sen kuaförede gitme, nede olsa kuaförlerin %95 i erkek, saçlarına elleri değer filan, aaaaa:olmaz:

Arkadaşım enteresansın ya hakkatenmirmirmirmir

Bahsettiğin kişi bir doktor, potansiyel tecavüzcü değil ismi Coşkun olan. O erkek doktor senin şeyini, şey olarak değilde herhangi bir organ olarak görüyor, bundan haberin vardır umarımşakkıdı, hatta günde ohooooo kaç tane şey görüyordur, hatta görmekten gına gelmiştir.:delphin:

Bende aksine erkek doktor tercih ederim, ki 2 ayda bir muhakkak giderim kadın doğuma, bayan doktorlar çekilmiyor ya kaprisli şeyler:dilcikar:
sana cok katiliyorum arkadasim....kadin doktorlar nedense bir tuhaf oluyrlar....hepsi oyle degildir belki ama cok fazla ilgilenmiyorlar....bu yuzden doktorumu degitirdim....ikinci doktorum erkekti ve oyle iyi davrandi ki...butun problemlerimi tek tek sorup aciklamasini yapmisti...halbu ki kadin olan bir muayene bir iki soru cevap dogru durust yok ,basindan savar gibi....ben de halen utansam da bu sorunumu yenecegim...hatta ikinci randevumu aldim bile.....herkesin bu doktor fobisini yenmesi dilegiyle....

ya tamam karşına birden erkek doktor çıkınca şaşırmış, utanmış, sıkılmış olabilirsin de "ilerde olacak sevgilime haksızlık etmişim gibi hissettim" kısmı bana saçma geldi. doktor en nihayetinde. onlar hergün o kadar çok görüyorlarki ha yüzüne bakmış ha oraya. merak etme...

şahsen ilerde bayan jinekologdansa erkeği tercih ederim. sanki daha anlayışlı oluyorlar gibime geliyor.

o zaman erkek kadın doğumcu olmasın hiç. sizler gibi düşünen olursa, onlar ne yapacak. kadına bakıyorlar sadece. erkeğe bakmıyorlar.
evli kadınlarda kocama yanlış yaptım diyemi düşünecekler. doğumda erkek doktor olmayacak mı?.
yada,sadece o bölge değil, bu görüşle, göğsünüzde birşey varsa bir kist mesela, ona da doktor bakacak ,hatta dokunacak. onuda yaptırmayalım mı.? yada hiçbir erkek doktor, hiçbir kadına bakmasın mı. bu uzar gider. saçma bir düşünce. gelecekteki eşime ne derim lafı hele iyice aşmış bazı şeyleri.

imza..:lepi:

Jinekolog bölümünde Tercihim hep kadin doktorundan yana oldu...kendimi kadinin yaninda daha rahat hissediyorum...sadece bu yüzden...:kahve:

Her insan farkli....ablam mesela senelerdir erkek doktora gider ve cokta memnun....:hulya:.

Ilerde esime haksizlik yapmis olabilirim düsüncesi cok sacma....sen oraya keyfin icinmi gidiyorsun arkadasim? :delphin:

Böyle düsünme sakin....:hulya:

aynen katılıyorumvereliniortak

ya bazı arkadaşlara bu çok normal gelebilir ancak
bazılarımıza da normal gelmeyebilir dimi
bunu bu kadar abartmanın manasız olduğunu düşünüyorum
yani aaa erkek dra gitmiş tüüütüü kaka demekle
şuna bak erkek dr muayene etmiş die utanıyo :dilcikar: :umursamaz:
demek aynı şey aynı muamele :kahve:

bende bekarken erkek dr a muayene olmak kabus gibi bişiydi ama ne oldu
doğumuma 3 erkek dr girdi komedi gibi akannehir
iyide oldu o anımda kapris çekemezdim valla:1closedeyes:

valla arkadaşım bekar olduğun için ilk olduğu için bu kadar tedirgin oldun
ilerleyen ylarda bunun normal olduğnu göreceksin
hatta kendine güleceksin şakkıdı

anacım alışırsın o erkek dr lar hep hayatında olacakkaydirigubbakcemile2

ben evlenmeden öncede evlendikten sonrada defalarca yattım o masaya kızken arkadan bile muayene oldum doktor o şekilde yapmıstı gerek ultrason gerek elle muayene kadın doktor erkek doktor benim için önemli olan dogru teşhis dogru tanı ben başka bir sey düsünmem sorunda etmedim hiç bence sende sorun etme henüz bekarsın evlendikten sonra alttan ultroson falan da oluyo tedavilerilaç yerıne fıtıllede olabılır alışırsın canım utanma sıkılma 3 ayda birde kontol ıcın git bence

dalga mı geçiyosunuz?
daha sevgilin bile yok ortada, adam muayene etmedi mi, netti?
doğmamış çocuğa don biçmeyin bence
ohh ohh daha sevgilin olcak da bilmemne aradan vakit geçecek unutursunuz

dinen deseniz anlıcam da ileride olacak sevgilinizi düşünüp
ay saçma geldi kusura bakmayın

dogumunu erkek doktora yaptırmıs bir suru bayan var ama bu sekilde dusunmuyorlar benim gittigim butun kadın dogum doktorları erkek hic muayene olmadım ama gerekirse olurumda bundan tuhaf birsey veya kafaya takılacak birsey gormedim ben fazla dusunme cok normal bir olay

Hayatımda hiç kadın jinekoloğa gitmedim, ki 17 yaşından beri düzenli muayene olurum, özellikle de erkek tercih ederim. Benim anlamadığım bakire bir insan nasıl bir muayene oldu ki utanıyor? Bakire insanlara gerekliyse makattan olur ama sizin ne sorununuz vardı ki, alttan muayene mi oldu? nasıl oldu ben anlamadım:sinifsinif:

Back
X