• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kap ald ve ..?

canım ya allah etmesin ama kadın hastalığından ameliyat oldum dr. da erkekti.sen o ameliyathane durumunu,yoğun bakım ünitesini görsen utanmak kimsenin aklına bile gelmiyo çünkü herkes canının derdinde.

Off of yine aynı meseleler... Canım benim, bu adamceğizlerin aklından her hangi yanlış bir şey geçmiyor inan bana... sonuçta neler görüyorlar; yaşlısı, genci, hastası, hamilesi, ölüsü dirisi... Artık bir yerden sonra tiksiniyor bile olabilirler... Bildiğim çoook ünlü bir jineko anlatmıştı: Bir gün muaynehanesine bir kadıncık gelmiş 70inde, içinden şampuan kapağı çıkarmışlar. Düşün artık ıyyy

saglik herseyden önemlidir tabiki bayan dr olsaymis daha iyiymis ama cokta önemi yok bunun bence bos yere üzülüyorsun sen kendini ellettirmedin cünki muayine oldun

arkadaşım saçmalama lütfen ya
bu doktorların cinsel arzuları zaten alınmış gibiler, günde 10 - 20 tane kadın görüyolar, çok sıradanlaşıyo, bu açıdan çekinilecek birşey yok zaten, diğer taraftan baktığında da bu sağlık, seni cinsel bi amaçla görüp dokunmadı doktorun, senin iyiliğin için hepsi, lütfen aklınızdan çıkarın bu tip düşünceyi, adamla birlikte olsanız anlayabilirdim ancak bu dediğinizi arkadaşım...

Owww...
Önce muayne olunan erkek dr..arkasından ortada olmayan,eş-sevgili vs..
ilerde evleniceksin ve bi kadın olucaksın..yeri gelicek jinekoloğa muayne olman gerekicek,,yeri gelicek doğum yapıcaksın...ve her defasında eyvahh eşimm mi diceksin ?
eğer bundan rahatsızlık duyucaksan erkek dr.a gitme..kadın dr.kıtlığı yok..
ama sağlık bu diye dşünüyosanda bu sıkıntı niye..

Off of yine aynı meseleler... Canım benim, bu adamceğizlerin aklından her hangi yanlış bir şey geçmiyor inan bana... sonuçta neler görüyorlar; yaşlısı, genci, hastası, hamilesi, ölüsü dirisi... Artık bir yerden sonra tiksiniyor bile olabilirler... Bildiğim çoook ünlü bir jineko anlatmıştı: Bir gün muaynehanesine bir kadıncık gelmiş 70inde, içinden şampuan kapağı çıkarmışlar. Düşün artık ıyyy

ıyy tiskindim valla hi :bbo:

kaydirigubbakcemile3 benimde bi arkadasım ünide yurtta kalırken bi kızın içinde deo kapagı kalmış hastaneye götürmüşler

çok saçma bir düşünce bencede sağlıktan öte bişey olmaz onlar sadece görevlerini yapıyolar ben tedaviyle hamile kaldım gitmediğim doktor kalmadı o zamn bende eşimdenmi utanıcam yani ne yapim hiçbirinede o gözle bakmadım utanılcak bişey yapmıyolar senin sağlığın için çalışıyolar o kadar

hiç kafaya takılıcak bi durum değil doğum doktorlarının çoğu erkek onların işi bu
sizinkisi tamamen piskolojik hiç kafaya takılcak bi durum değil bütün kadınlar gidiyo diye düşünün

Canım benim onlar mesleklerini icra ediyorlar sonuçta,niye öyle olumsuz şeylerle kafanı meşgul ediyorsun.Yersiz düşünceler,onlar senin cinsel organınla değil hastalık varsa onun teşhisiyle meşgul oluyorlar yapma lütfen.

çok saçma bi düşünce gerçekten tamam ilk gördüğün an belki o anın şokuyla rahatsız olabilirsin de günlerce kafaya takmak kendini gairp hissetmek hele ki ilerideki sevgiline haksızlık ettiğini düşünmek komik geldi bana. kadın doğumcu bir arkadaşım var erkek, nasıl bişey anlatsana biraz diyorum, benim için kulak burun boğaz muaynesinden farksız bişey ama kadınlar bunu çok abartıyor diyor. ben de bi kere kalp elektrosu çektirecektim vücudumun her yerine kablolar bağlandı belimden üstü tamamen çıplaktı üstelik de genç bir erkek doktordu yapan, o an biraz utandım tabi her gün başımıza gelen bişey değil yabancı birinin göğüslerini görmesi ama odadan çıktığım an bitti gitti benim için. hiç takma böyle şeyleri

ya doktor o olur mu oyle sey.. benim de jinekologum erkek ve ben evlıyım. o zaman her benı muayene ettigimde ahlaksızlık yapmıs mı oluyorum ?? inan bana onlar bunu hergun kac kere yaptıkları icin asla baska turlu gormediklerine inanıyorum. ki sen yani ilerde olacak sevgilinden cekinşyorsun. alemsin valla kızma ama guldum ben :))

Off ne saçma bi düşünce bu yaa ne alakası var nasıl bakıyosunuz olaya şaşıyorum sağlık bu, gerekirse olcak böyle şeyler.

CADIARZU:uhm:
kaydirigubbakcemile3 benimde bi arkadasım ünide yurtta kalırken bi kızın içinde deo kapagı kalmış hastaneye götürmüşler

akannehir kapakların orda işi ne ya anlam veremedimakannehir

bekarsın seni neden elle muayene ediyorki ?ultrasona vermesi gerek

elle muayene edıyorlar kı ,sadece pamukla kenarlarından tutup çekiyorlar ,alettir fılan kullanmıyorlar ..

en azında bend e oyle yapıyorlardı kaydirigubbakcemile3

Back
X