Kapadokya da kırmızı elbiseli

ozgec33

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
298
Yer
İçel Mersin
Kapadokya da kırmızı elbiseli çekim yapan var mı? Şubat ayı için çekim soğuk olur mu tavsiyeleriniz var mı?

Kapadokya da kırmızı elbiseli çekim yapan var mı? Şubat ayı için çekim soğuk olur mu tavsiyeleriniz var mı?
Nisan ayında giden bir arkadaşım soguktan adımını bile atamamisti.
Biz Eylül ayında gittigimizde oteldeki yatagimizda yorgan vardı. Eşim Kapadokyali benim , ona demiştim ki "Bu havada neden yorgan sermisler ki" o da bana demisti ki "Sen buranın gecesini görmedin tabi:)"
İlk gece anlamama yetmişti demek istedigini

Soğuktan yapamazsınız diyorsunuz yani

Buzzzz ama içindeki enerjiye bağlı

Ne kadarmış ücret çok uzun sürmezse kurtarabilirsiniz 30 dk geçmesin donarsınız

kapadokyaya cok gittim ama tabii ki icliklerle patiklerle izledim balonlari. ben de cok gördüm süslü süslü kadinlar foto cekiniyordu kırmızı elbiseyle, ilginc gelmisti herkesin aynı yerde ayni resmi cekinmesi.
genelde soyle oluyor kisi icine yün donunu , üstüne kalın gocugunu giyiyor, orada bekliyor. ne zaman fotoğrafci herseyi ayarliyor ekstra esyalardan kurtulup kosa kosa cekimini yapiyor.
bence sarılmak icin sicak su torbasi da götürün, beklerken sarilir ısınırsıniz.
soguk olur ama kapadokya zaten hep soguk o saatlerde. yazin gitseniz yine soguk olacak sabahin 5inde. elbet usuyecektiniz birsey olmaz:)
iyi tatiller simdiden

Çok teşekkür ederim balonlarla çekilmeyi düşünmüyorum. Eşim zaten fotoğraf çekilmeyi sevmeyen biri 5 te imkansız kalkmaz öğle saatlerinde çekilsek yeterli sizin de dediğiniz gibi kalın giyinip araba da bekleriz fotoğrafçı hazır olunca 3 5 poz çekiniriz diye düşünüyorum

aaa öyleyse normal saatlerde dondurucu bir soguk olmaz zaten. elbise nasil bir elbise? yirtmaci var mi?
eger bacakların gorunmeyecekse soyle birsey giyinebilirsin
bende bunun ten rengi olani var. onun ustune siyah ince corap giyiniyorum karda kista elbise giyiyorum asla üşümüyorum. cok sicak:) eger elbisendenin bacak kismi acik degilse düşünebilirsin

Aaaa çok mantıklı bu çok sağolun.. instagramda felan görmüşsünüzdür Kapadokya’da kırmızı elbise meşhur kuyruklu ondan çekeceğiz

`