• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapalı ayrandan çıkan ıslak mendil :(

bundan 4-5 yıl önce çalıştığımız kurumun yemekhanesinde bir arkadaşın ayranından ıslak mendil çıkmıştı.
insan ilk duyduğunda nasıl olur diyor ama... ayran yaparken bir işleri var demek ki ıslak mendille.
şikayetçi olmak kadar doğal bir hakkınız yok!

inanmazlarki siz attınız diye birde laf işitiriz üstüne ama şikayet sitelerine yazacağım en azında insanlar bilsin

o içtiğimiz su şişelerini kapatmak o kadar kolay ki

kapalı ayran olabilir ama nasıl içine ıslak mendil girer

o markayı da ilkkez duydum bu tarafta yok demek ki

Alo 174 tarim bakanliginin hatti. Her turlu gida sikayetleri icin arayabiliyoruz. Marketten alinan skt gecmis urunden tutun da pazardaki bozuk tavuga kadar. Orayi arayabilirsiniz. Sizin durumunuzda bursey olur mu bilemem. Cunku ustunden zaman gecmis, acmis icmissiniz. Dava etseniz bile sonradan atilmis diye savunulur. Sise hic acilmamis olsa (ki kapali ayranda icinde birsey oldugu belli olamaz) o zaman tazminat alabilirdiniz.

ilk kez duyuyorum canım ismini,
bazen gerçekten öyle anlar oluyor ki aklımıza birşey gelmiyor, bende heralde fırça atıp giderdim, aklıma, kutusunu alıp şikayet etmek gelmezdi...

maalesef ki benimde aklıma gelmedi :( sakin konuştuk çünkü ordakilerde çalışan sonuçta bi suçları yokki konunun muhatabına iletilmesi gerek

ayy çok sık gittiğim bi yer pek ayran tercih etmiyordum ama bi daha gitmem asla..:25::25::25:

Alo 174 tarim bakanliginin hatti. Her turlu gida sikayetleri icin arayabiliyoruz. Marketten alinan skt gecmis urunden tutun da pazardaki bozuk tavuga kadar. Orayi arayabilirsiniz. Sizin durumunuzda bursey olur mu bilemem. Cunku ustunden zaman gecmis, acmis icmissiniz. Dava etseniz bile sonradan atilmis diye savunulur. Sise hic acilmamis olsa (ki kapali ayranda icinde birsey oldugu belli olamaz) o zaman tazminat alabilirdiniz.

dün oldu bu olay.. evet dediğin gibi olur diye düşünüyorum ama 174 ü arayayım teşekkürler

burgerın büyük bir özelliği var örneğin ketçap mayonezi yemediniz geri vermek istiyorsunuz almıyorlar

çünkü başka firmaların oyununa gelmeyelim diye

siz o an fotograflayacaktınız

dava açsanız kazanırdınız sonuçta ne olduğu belirsiz bir cisim herşey olabilirdi

burgerın büyük bir özelliği var örneğin ketçap mayonezi yemediniz geri vermek istiyorsunuz almıyorlar

çünkü başka firmaların oyununa gelmeyelim diye

siz o an fotograflayacaktınız

dava açsanız kazanırdınız sonuçta ne olduğu belirsiz bir cisim herşey olabilirdi

evet çok haklısın sanki bi an beynim durdu ya :(
bi foto yeterdi ama işte biz attık derlerdi öyle düşündüm bilmiyorum

işte bende o yüzden bana inanmazlar biz atmısız gibi görürler diye düşündüm..
ben farketmedim çünkü normal cam bardağa boşaltıp tükettim kalanı boşaltırken bi yoğunluk gördüm onuda hani yoğurt dibinde kalınca bi yoğunluk olur ya o sandım açıkcası hatta eşime gösterecektim baksana kaymak gibi diye :) bide ben ayranın ağzını açmam toz filan olmasın diye gerçi açsamda göremezdim

Evet gerci acmadan pipetle icilirse farketmezsiniz buyuk talihsizlik olmus sizinki
Onunda bi yolunu bulmuslardir ictikten sonra tekrar kullanmak icin
Ne yiyeceni ne iceceni sasiyo insan :confused:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet gerci acmadan pipetle icilirse farketmezsiniz buyuk talihsizlik olmus sizinki
Onunda bi yolunu bulmuslardir ictikten sonra tekrar kullanmak icin
Ne yiyeceni ne iceceni sasiyo insan :confused:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok şükür pipetle içmedim:) yoksa dibine de gelsem anlamazdım

belki çok komik bir dert ama sizlere danışıp fikir almak istedim..
dün gittiğimiz bilindik bir köftecide içtiğim ayranın dibinde bir ıslak mendil çıktı:( beni geçtim ben ondan çocuğuma içirmiştim. çok tiksindim ama yapacak birşey de bulamadım o an için. kasa sorumlusuna ve garsona şikayetimizi ilettik sonra müşteri hizmetlerinden şikayetimi söyledim ama genede bişey olacağını sanmıyorum... böyle birşeyin ilk kez yaşandığını söyleyip bir daha olmayacağının sözünü verdiler şaka gibi :D
işyerindeki arkadaşım keşke bardağını alsaydın onda seri noları yazıyor hemde üretim saati var dedi ama o an aklıma gelmedi:(
böyle durumlarda nereye şikayet etmeli ?

Boş yere demiyorlar içmeden çalkalayın diye :27:

Arkadaşım ne günlere kaldık, bu da hoş bir açıklama değil ama bir nebze için rahatlar diye şu aklıma geldi; hani yoğurda kaymak yapsın diye peçete koyuyorlaşmış ya, belki o peçetedir; temiz... ıslak mendil falan değil.

Boş yere demiyorlar içmeden çalkalayın diye :27:

Arkadaşım ne günlere kaldık, bu da hoş bir açıklama değil ama bir nebze için rahatlar diye şu aklıma geldi; hani yoğurda kaymak yapsın diye peçete koyuyorlaşmış ya, belki o peçetedir; temiz... ıslak mendil falan değil.

:) yok canım kalın bişeydi pecete olamaz gibime geliyor bide katlanmış hali ıslak mendil gibiydi :(

aynen köftesi ,salatası ,piyazı ,tatlısı her şeyi çook güzell ama çok şaşırdım :26:

zaten mekandan kaynaklanmıyor ayranın üretici firmasının hatası
her türlü malzemesi güzel sıkıntı yapma git ama tekrar ediyorum ayran içme :)

Back
X