Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
köftecinin değil de ayranın markasını verin bence
köfteci ayranın içini görüp de almamış ya sonuçta
zaten mekandan kaynaklanmıyor ayranın üretici firmasının hatası
her türlü malzemesi güzel sıkıntı yapma git ama tekrar ediyorum ayran içme :)
sikayetvar sitesine girip sikayetini bildir. Yetkililere ulaştırılıyor.
Birkaç sene önce ablam et bulyon paketinde birşey görmüş. firmaya şikayet etti paketi atmamasını söylediler. Hemen eve gelip paketi alıp araştıracaklarını söylediler. Ben olsam dava açacağımı söylerdim o ayrı.
Ayrıca ayranın ve işletmenin ismini öğrenmek isterim arkadaşım.
yok yok asla içmem..:)
hangi şubeye gittin karaman mı?
orası bana ters kaldığı için pek gitmedim..bencede içme:)yalova yolundakine.. bende bi daha içmem hemde hiç bir yerde içmem :)
köfteci yusuf canım ayranda da kendi isimleri yazıyordu
köfteci yusuf markası.. yok canım kapalı bir ayrandı kendim açtım
bide kullanıldıysa daha da iğrenç![]()
yalova yolundakine.. bende bi daha içmem hemde hiç bir yerde içmem :)
Boş yere demiyorlar içmeden çalkalayın diye
Arkadaşım ne günlere kaldık, bu da hoş bir açıklama değil ama bir nebze için rahatlar diye şu aklıma geldi; hani yoğurda kaymak yapsın diye peçete koyuyorlaşmış ya, belki o peçetedir; temiz... ıslak mendil falan değil.
benim de aklıma aynısı geldi yoğurt yapımında peçete kullandıklarını duymuştum muhtemelen öyle bir peçetedir. bir arkadaşım da marketten aldığı incir reçelinin içinden yeşil yavru bir kurbağa çıktığını söylemişti o gün bugündür hazır reçel, ketçap, vb asla kullanmıyorum![]()
bundan 4-5 yıl önce çalıştığımız kurumun yemekhanesinde bir arkadaşın ayranından ıslak mendil çıkmıştı.
insan ilk duyduğunda nasıl olur diyor ama... ayran yaparken bir işleri var demek ki ıslak mendille.
şikayetçi olmak kadar doğal bir hakkınız yok!
köfteci yusuf marka vermek yasak değilmiş
Ayda en az bir kez maaile köfte yediğimiz yer , hem de aynı şube .
Ben bir kez daha gittiğimde bu konunun akıbetini soracağım , merak ettim .
Bir ayran kutusunun içinde ıslak mendilin işi ne
Ayranın bozuk olmadığına , dibindekinin kaymaklaşmış (yoğurt bozulunca peynirimsi bir kıvam alır ya ) bozulmuş tabaka olmadığına emin misiniz ?
maalesef eminim... çünkü bıçakla çıkardık cam bardaktan yoğurt kalıntısı olsa çıkmaz bıçaklave de eşim bayağı uğraştı ne olduğunu anlayabilmek için :) bizde çok severiz köftelerini güzel temiz bi yer ama kısmet işte öyle bişi de bana denk geldi
sorarsan ve bir cevap alırsan banada yazabilir misin?
ayy bende gemlik şubesindekine sık giderim gayet lezzetli köfteleriayranıda guzel ama.... ıslak mendil falan
gidince bende sorucam... şikayet et konu sahibi ,enazından böyle şikayetler sorgular çoğalırsa dikkat ederler diye düşünüyorumm..
Soracağım ya aklımdan çıkmaz bu olay dediğim gibi ayda bir kez gideriz en az .Neyse ki ben ayran içmem hiç , eşim düşünsün![]()
Keşke fotoğrafı olsaydı, çok merak ettim.