• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapalı bayanlara bir soru..

Esimle 7 yıl flört ederek evlendik. Çocukluğumdan beri kapaliyim. Esim bunu bilerek evlendi.Yillar sonra Esim beni beğenmedi kapaliyim diye is toplantılarına falan götürmedi sosyl mdya hesabına eklemedi.hasemyla gelme tatile dedi . Suan boşanma asamasindayim 3 yasında bir kizim var.
Esim tamam artik bisey demiycem nasil istiyorsan oyle yasa dedi ama ona güvenmiyorum sırf boşanmamak icin yapıyorda olabilir
Şeytanın vesveseleri bitmiyor. Allah yardımcımız olsun

bu size fazlasıyla zarar verecek bir düşünce şekli. bu düşünceye sahipseniz ve bu şekilde dillendirmeye devam ederseniz yanınızda insan tutamazsınız gibi geliyor.

eminim ki güzel bir hanımsınız ama en güzel insan tevazu sahibi insandır.
yüzü güzel bir günlük, huyu güzel ömürlüktür derler.
Bu konuda çok hassasım galiba bir sivilce çıksa krize girebilirim fondotensiz dışarı çıkamam

Merhabalar derdimi anlatmadan önce sizlerden ricam lütfen olayı farklı boyutlara çekip konumun kapanmasına sebeb olmayın gerçekten yardıma ihtiyacım var tartışmayalım bana yardım edin ... Ben 20 yaşında bir Üniversite çğrencisiyim üç sene önce kendi rızam ile kapandım fakat üniversiteye başladıktan sonra sanki işler değişti bende değiştim büyüdüm güzelleştim belki egoist gibi olacak ama kendimi çok beğeniyorum muhteşem bir güzelliğe sahib gibi hissediyorum ve son zamanlarda bunu sergileme isteğim kabarcıkta kabarıyor örtünmek istemiyorum ama işin dini boyutundanda haberdarım açıldığımı düşününce kalbim sıkışıyor sanki İslami terketmiş gibi olacağım . Halbuki namazlarıma devam ediyorum bana ne oldu bilmiyorum aranızda benim gibi kapanıp açılmak isteyen yada açılan varsa ne hissettiğini paylaşabilecek mi . Örtü bir nevi kişinin dünya görüşünü yansıtıyor ve ben bunu çıkardığım zaman belkide bu görüşte bir insanlara evlilik yapamiycam bilmiyorum kafam çoooook karıştı Eylül'e kadar karar vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum ikna edilmeye ihtiyacım var ..

Örtünmenin amacı da bu değil midir? Güzelliğini haram gözlerden uzak tutmak değil midir?

Ben de kapalıyım. Bazen duştan çıkınca savururum saçlarımı, yeri gelir hayal de kurarım açık olsaydım şöyle yapardım saçlarımı falan diye. Sonra vicdanım sızlar... Çünkü seni güzel görenin kul değil Mevlâ olması gerekir. Kime ne için süsleneyim? Ki zaten ben evliyim, eşim görsün beğensin yeter.

Eğer Allah rızası için örtündüysen şeytanî vesveselerden bir euzu besmele çekerek sıyrıl. ve şundan da emin ol, her kapalı bayan bir de açık olduğunu hayal eder. Bu da sanırım bizim sınavımız. İnşallah sınavını hakkıyla verenlerden olursun. :34:

Esimle 7 yıl flört ederek evlendik. Çocukluğumdan beri kapaliyim. Esim bunu bilerek evlendi.Yillar sonra Esim beni beğenmedi kapaliyim diye is toplantılarına falan götürmedi sosyl mdya hesabına eklemedi.hasemyla gelme tatile dedi . Suan boşanma asamasindayim 3 yasında bir kizim var.
Esim tamam artik bisey demiycem nasil istiyorsan oyle yasa dedi ama ona güvenmiyorum sırf boşanmamak icin yapıyorda olabilir

Evet konunuzu okumuştum Allah yardımcınız olsun . Açmamanız taraftarıyım çünkü bunu yapmak istemiyorsunuz

Yok kendim araştırmıştım ayet hadis olarak fani dünya için bakii dünyayı heba etmenin hergün dışarı çıkıyoruz hergün günah işlemenin anlamı yok diyerek kapanmıştım şimdi açılma hevesi çok fazla

bu sadece şeytanın oyunu

Bu konuda çok hassasım galiba bir sivilce çıksa krize girebilirim fondotensiz dışarı çıkamam

eyvah eyvah!!!

tesettüre devam edersiniz ya da etmezsiniz bu sizinle Allah arasında bir durumdur ancak bu kadar güzelliğe takmış olmanız ne desem bilemedim.
Allah yardımcınız olsun.

emin ol açıldıktan sonrada keşke başörtümü muhafaza etseydim diyceksin.. aç kapa yapmak istemyrsan tekrar tekrar düşün bence canm

Merhabalar derdimi anlatmadan önce sizlerden ricam lütfen olayı farklı boyutlara çekip konumun kapanmasına sebeb olmayın gerçekten yardıma ihtiyacım var tartışmayalım bana yardım edin ... Ben 20 yaşında bir Üniversite çğrencisiyim üç sene önce kendi rızam ile kapandım fakat üniversiteye başladıktan sonra sanki işler değişti bende değiştim büyüdüm güzelleştim belki egoist gibi olacak ama kendimi çok beğeniyorum muhteşem bir güzelliğe sahib gibi hissediyorum ve son zamanlarda bunu sergileme isteğim kabarcıkta kabarıyor örtünmek istemiyorum ama işin dini boyutundanda haberdarım açıldığımı düşününce kalbim sıkışıyor sanki İslami terketmiş gibi olacağım . Halbuki namazlarıma devam ediyorum bana ne oldu bilmiyorum aranızda benim gibi kapanıp açılmak isteyen yada açılan varsa ne hissettiğini paylaşabilecek mi . Örtü bir nevi kişinin dünya görüşünü yansıtıyor ve ben bunu çıkardığım zaman belkide bu görüşte bir insanlara evlilik yapamiycam bilmiyorum kafam çoooook karıştı Eylül'e kadar karar vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum ikna edilmeye ihtiyacım var ..
Allah sana "muhteşem güzelliğini" sergileyesin diye vermedi bu 1.
2.si, kapanıp açılmakla dinden uzaklaşıp yakınlaşılmaz.. Eğer içinizde kapalılığın getireceği ağırlık yoksa, dini vecibeleri yeterince yerine getirmiyorsanız açılırsınız olur biter.. Ama örtünün gereğini biliyor, bunları layığıyla yerine getirebiliyorsanız zaten bu konuyu da açmazdınız.. diye düşünüyorum
:31:

2 senedir tesettürlüyüm Elhamdülillah. Elimden geldiğince gereklerine uymaya çalışıyorum fakat görüyorum ki malesef günümüzde pek hakkını veremiyoruz.Ne demiş Mevlana '' Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.'' O misal. Mevzu Açık olmak veya kapalı olmak değil. Bu senin imanının göstergesi değildir. Ben şimdi 2 sene evvel imansız mıydım? Hayır. O zamanda çok inançlıydım şimdide öyleyim. Ama şimdi böyle bir karar vermişsem bunun gereklerini elimden geldiğince yerine getirmek zorundayım. Eğer sen 3 sene evvel böyle bir karar vermişsen ve şimdi üniversiteye başlarken açılmayı düşünüyorsan bu sana şeytanın bir vesvesesidir. Bence ona yenik düşme,mücadele etmeyi bırakma. Allah'a şükret ki gençliğinin en güzel zamanlarını onun emrine uyarak geçiriyorsun. Rabbim senin için hayırlısını versin..

eyvah eyvah!!!

tesettüre devam edersiniz ya da etmezsiniz bu sizinle Allah arasında bir durumdur ancak bu kadar güzelliğe takmış olmanız ne desem bilemedim.
Allah yardımcınız olsun.
Allah razı olsun . Belkide saplantı olmaya başladı bilemiyorum .. Şimdi mimi bir elbise giydim aynada kendime bakıyorum çok güzel görünüyor .. Hasta olmaya başladım galiba
emin ol açıldıktan sonrada keşke başörtümü muhafaza etseydim diyceksin.. aç kapa yapmak istemyrsan tekrar tekrar düşün bence canm

Aç kapa yapmayı çok eleştirmiştim şimdi başıma geldi . Mesela diyorum bazen açık çıksam bütün gezsem kimsenin beni tanımadığı yerlerde o heves biraz dengelemiş olur bende kapalı hayatıma devam ederim tamamen açılıp hevesim geçince pişmanda olabilirim çünkü

Kapalı değilim ama kapalı kişilerin yaptığı varsayılan herseyi yapmaya calısıyorum.
Namaz kılmak oruc tutmak günah kabul edilen bi çok seyden uzak durmak vs.
Kapanmışsın allah kabul etsin. Açılmayı istemek de kapanmak gibi bişey. Tamamen senin iradene bağlı.
Ayıplanacak durum söz konusu değil. Fakat sen normal değilsin.
Tamamen yanlış bi düşünceyle kafanı karıştırıyorsun. Güzelliğini teşhir etmek..
Bu çoğu açık bayanın aklında bile olmayan bişidir. Bence bu düşünceyi terk edin.
Güzelseniz hiç birine ihtiyacınız yok. Hem açıldığınızda şuanki havanızı kaybedebilirsiniz.
Açıklık güzellik demek değildir.
Güzelliğinizden emin olun. Güzel her sekılde fark edilir.:)

Çok güzel ifade etmişsiniz.:46::nazar:

Örtünmenin amacı da bu değil midir? Güzelliğini haram gözlerden uzak tutmak değil midir?

Ben de kapalıyım. Bazen duştan çıkınca savururum saçlarımı, yeri gelir hayal de kurarım açık olsaydım şöyle yapardım saçlarımı falan diye. Sonra vicdanım sızlar... Çünkü seni güzel görenin kul değil Mevlâ olması gerekir. Kime ne için süsleneyim? Ki zaten ben evliyim, eşim görsün beğensin yeter.

Eğer Allah rızası için örtündüysen şeytanî vesveselerden bir euzu besmele çekerek sıyrıl. ve şundan da emin ol, her kapalı bayan bir de açık olduğunu hayal eder. Bu da sanırım bizim sınavımız. İnşallah sınavını hakkıyla verenlerden olursun. :34:

İlginç ama ben de kendimi hep kapalı hayal ederim :31:Eşimden başkası görmesin saçımı başımı vücudumun hatlarını derim..
Ama başörtüsünün gerektirdiği ağırlığı taşıyabilir miyim emin değilim..Oyüzden de beklemedeyim hala..

bu konu için girdim ama sizin yazdıklarınızda dikkatimi çektiii...siz açılsanızdaa eşinizin tavrı değişmeyecekk emin olun...vee allahın rızası eşinizin rızasından büyük...evde istediği gibi olunn...size değer veriyorsa en güzel halinizi bitek kendine saklamak isteyecektirrr..

konu açmışsınız sanırım olayları tam olarak bilmiyorumm o yüzden daha bişi demiyimm..bulur okursam o zaman yazarım..

Allah razı olsun . Belkide saplantı olmaya başladı bilemiyorum .. Şimdi mimi bir elbise giydim aynada kendime bakıyorum çok güzel görünüyor .. Hasta olmaya başladım galiba

Aç kapa yapmayı çok eleştirmiştim şimdi başıma geldi . Mesela diyorum bazen açık çıksam bütün gezsem kimsenin beni tanımadığı yerlerde o heves biraz dengelemiş olur bende kapalı hayatıma devam ederim tamamen açılıp hevesim geçince pişmanda olabilirim çünkü

sen ne istedigini bilmiyosun bence
hevesin bi günde açılıp gezip dolaşmayla geçecekse
açılma fikrini unut
ha bu arada kapalıyım 1sene falan oldu
şuan keşke daha önce kapansaydım diyorum
bide kapanıp açılan insanları anlamıyorum ben
açılacaksan niye kapandınki
kapanınca bi insan açılmamalı bence

bu konu için girdim ama sizin yazdıklarınızda dikkatimi çektiii...siz açılsanızdaa eşinizin tavrı değişmeyecekk emin olun...vee allahın rızası eşinizin rızasından büyük...evde istediği gibi olunn...size değer veriyorsa en güzel halinizi bitek kendine saklamak isteyecektirrr..

konu açmışsınız sanırım olayları tam olarak bilmiyorumm o yüzden daha bişi demiyimm..bulur okursam o zaman yazarım..

Bayanın kendi konusu var konular sapmazsa sevinirim :(

güzel olduğun için zaten onu saklama gereği duymalısın bence. mini etek tabiki yakışıcak takıp takıştırnca emin ol her bayana yakışıyor. bazen bayan olmama rağmen benim bile gözüm takılıyo oofff hatuna bak diyorum içimden... :)) çok şükür halimden memnn değilmiyim tabiki bende memnunm ama o derece açık giydiğinde birde erkek gözünden senle ilgili ne hayal kurucaklar belkide.. :S b,rde o sorun var tabi.. o yüzden Allah yardımcın olsun bu konuda canmm

sen ne istedigini bilmiyosun bence
hevesin bi günde açılıp gezip dolaşmayla geçecekse
açılma fikrini unut
ha bu arada kapalıyım 1sene falan oldu
şuan keşke daha önce kapansaydım diyorum
bide kapanıp açılan insanları anlamıyorum ben
açılacaksan niye kapandınki
kapanınca bi insan açılmamalı bence

Ozaman herhalde imanım daha kuvvetliyi nefisle mücadele kolaydı şimdi iman zayıfladı nefis ağır geliyor bunu garanti edemiyorsunki nizamdan ne hissedeceğini başına ne geleceğini

maşaallah canım sana..sen yazmasaydın ben yazacaktım.
ben de kapanalı 8-9yıl oldu.bayan olarak doğamızda beğenilmek var.bunu helali ile yaparsak ne mutlu.Evlenince istediğimi giyerim diyordum.2 yıl önce evlendim.Gerçekten öyle oldu.Dışarıdaki kızlardan daha ilgi çekici giyiniyorum.Saçımı,bakımımı,sporumu yapıyorum.Ve bunları 20yaşında yapmadığın için kaybetmiyorsun aksine kat be kat kazanıyorsun.Şimdi eşim benden sürekli övgü ile bahsediyor.Birkaç tane insanın bakışı ya da iltifatı ile sınırlı kalmıyor.Ama onun beni beğenmesindeki çok önemli bir sebep de ne biliyor musun?Benim ona ait olmam.Nasıl biz isteriz ki eşim başkasına bakmasın beni beğensin,onlar da aynısını istiyorlar.Ve sen inşaallah dünyada da ahirette de kazananlardan olursun..

bende kapalı değilim ama dışarıda da çok ilgi çekici giyinmeye çalışmam.. sade şıklığı her zaman tercih ederim.. kocamın beni beğenmesi herşeyden daha önemlidir.. dediğin gibi eşimde onun için yaptığım şeyleri farkettiğinden ben onun gözünde mankenlerden çok daha güzelim.. bana kadınlığımı çok daha fazla hissettiriyor.. buda başkalarının beğenmesinden daha çok hoşuma gidiyor zaten..

layığıyla kapanmak bana da nasip olur inşallah..

güzel olduğun için zaten onu saklama gereği duymalısın bence. mini etek tabiki yakışıcak takıp takıştırnca emin ol her bayana yakışıyor. bazen bayan olmama rağmen benim bile gözüm takılıyo oofff hatuna bak diyorum içimden... :)) çok şükür halimden memnn değilmiyim tabiki bende memnunm ama o derece açık giydiğinde birde erkek gözünden senle ilgili ne hayal kurucaklar belkide.. :S b,rde o sorun var tabi.. o yüzden Allah yardımcın olsun bu konuda canmm

Zaten açılırsam normal bir açılma olmazki baya açık giyinirim diye düşünüyorum üsturuplu gıyıneceksem niye kafamı açayımkı madem açıyorum bari deysin yada madem üsturuplu gıyınıyorum ozaman kafamı kapatayım tam olsun

''muhteşem bir güzelliğe sahib gibi hissediyorum'' çok gülesim geldi bu cümlenize kusura bakmayın ama :)

bazen insanlar anlık düşüncelere sahip olabiliyolar, yada geçici heveslere diyelim. Siz allah korkusu olan birine benziyosunuz, açılmaktan korktuğunuza göre. Bi süre sadece bayan arkadaşlarınızın yanında açılarak tatmin etseniz kendinizi. Bunu yapan kadınlar var çünkü. Erkeksiz ortamda açık, süslü olup erkek olduğu yerde kapananlar. Sizde özendiğiniz ama kapalı olduğunuz için giyemediniz bikaç kıyafet alın, kız arkadaşlarınızla toplandığınızda giyin saçlarınızı yapın edalı işvel dolanın. Baktınız ki olmuyo, sonra bidaha düşünürsünüz.

arkadas çok dogru söylemiş sahsen bende öyle yapıyorum ama hiç bi zaman açılsam mı diye düşünmedim bnce seytan seni kandırmaya çalışıyor izin verme arkadaşım nefsine hakim ol

Back
X