• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapalı bayanlara bir soru..

cok fazla okumadım ordakı yorumları ama okuduğum mesajlardaki ıltıfatları kendı adına kabul etmıs fızıgıne ve elbiseye solenenlerı kendı uzerıne almış ordanda kendısı olduğunu çıkartıyorum tabı yınede bılınmez ovguler hos gelmıs olabılır:44:
Konuyla alakasız ama 21 kiloyu nasıl verdiniz ya diyetisyen yardımıyla falan mı:26:

Hayır yorumlarda bir de süper mini paylaşılmış o abartı madme bunu mu giysem diye
Girerken üstüne ferace mi giyiyo yani ? Nasıl erkek görmüyo

yorumları ıyıce merak ettım sımdı :9: bu seye benziyor pardesunun ıcıne süper mını gıyıp , pardesunun dugmelerını etek boyuna kadar ılıkleyıp dolaşmaya, oleyse nıye kapanılırkı acık gıymek ıstıyorsan ya tam geregınce gıy , yada basını kapatıyorsan tam anlamıyla kapankı esarbn ağırlığını tasıyabılesın umarım bır an once bu ıkılem duygusundan kurtulur ve tek bı noktaya ulasır

anlaşılan yine kulun nankörlüğü. arkadaslar demiş nasıl mutlu oluyosan öyle ol diye. ne alaka ?? dünyaya geliş amacımız ibadet etmek. tabiki herkesin dini kendine ama yanlış görünce uyarmak da Peygamber Efendimiz (S.A.V.)'in bize bir örnek davranışıdır.
sana sadece 2 şey söyleyeceğim kardeşim
1.si sana bu güzelliği veren Allah değil mi ??? Ne bu kibir ve nankörlük..
2.si kapanıp sana verilen güzelliği kocan hariç herkesten saklayıp kendini haramdan koruyacağına her erkeğin hayallerinde olmayı arzu etmen nankörlük ve haddi aşmak değil mi??
sakın tartıştığımı düşünme bu sorulara cevap verince anlarsın demek istediğimi

NOT: Kimse benle münakaşaya girmesin konu sahibi ne demek istediğimi anlayacaktır

Biliyormusun ,beni de eşim zorla kapattı 20 yaşımda evlenmiştim,evlenene kadar bişey yoktu pazar gecesi evlendik paratesi sabah başım açık camdan bile baktırmadı evleniğimizin ssabah kavga ettik,BENİM NİKAHIMDASIN ARTIK BEN NE DERSEM O BAŞINI ÖRTECEKSİN dedi,ve ben ağlaya ağlaya kapandım...Onca yıldır evliyim 2 evkadım var hala tam gereğince yerine getiremiyorum...Böyle yetişmemiştim ,bir anda hiç düşünmüyorken zorla kapatıldım... Benim de asıl mesleğim satış pazarlama ,maalesef kapalı olduğum için iş bulmam da zorlaştı ...Çok zor bir karar... BAzen benimde aklımda geçiyor,bir kadın gibi süslenemiyorum,istediğim her kıyafeti alamıyorum... Tesettürde de modern olmak istiyorum ama bütçe gerektiriyor, tesettürü şık gösteren renk ve desenlerin uyumudur her zaman ki bu ayakkabı ve çantayıda kapsar.. takı v.s yani bazen açılma isteği bende de doğuyor...

Ama Allah'a inanıyorum.... Ve bu dünyanın geçici ,ahiretin baki olduğunu biliyorum,sadece iyi insan olmanın yetmediğini dinin gerektirdiklerini yerinde getirmek gereğinin olduğuna inanıyorum.... İnan bana tam takva sahibi olmuşken şeytan senle uğraşıyor seni bu yoldan çevirmeye çalışıyor...(beni de).... Ama ben genelde şöyle yapıyordum,bayan arkadaşlarımla ev gezmeleri yaptığımızda oldukça şık giyiniyordum...Eşime karşı da öyleydim,ama bu yönümü sadece bayan arkadaşlarım ve eşim bilir.... Ben böyle de mutlu oluyorum....Şu günlerde de hiç birşeyi dert edemiyorum; MISIRDA GİDEN CANLAR , yani ölüm..Bir gün hak... bu yüzden imandan vazgeçme ,yolundan dönme ,Allah katında her zorluğun mükafatı vardır elbet...Allah hayırlı eş, hayırlı evlat versin... Allah sana her şeyin en güzelini versin...Zor elbet ama ,her zorlukta da bir mükafat yok mudur her zaman...:16:
arkadaşım ben yaklaşık 10 yıldır kapalıyım tesettürlü olmak inan ek bütçe gerektirmiyor çok uygun fiyatada bulunuyor bu senelerde kıyafetler bide ben belirli kombinler yapıp yere ve duruma göre onları sürekli giyiyorum tavsiye ederim

6. sayfanın en altındaki yorumunda ben değilim ama fiziğim tenimiz çok yakın olduğu için arkadaşlar düşünüp yorum yazmış ses etmedim yorumlarını beğendim demiş konu sahibi...:ssz:

ben 6. sayfadayımböyl bi yorum göremıyorum :44:

yorumları ıyıce merak ettım sımdı :9: bu seye benziyor pardesunun ıcıne süper mını gıyıp , pardesunun dugmelerını etek boyuna kadar ılıkleyıp dolaşmaya, oleyse nıye kapanılırkı acık gıymek ıstıyorsan ya tam geregınce gıy , yada basını kapatıyorsan tam anlamıyla kapankı esarbn ağırlığını tasıyabılesın umarım bır an once bu ıkılem duygusundan kurtulur ve tek bı noktaya ulasır

Yok beni ilgilendirmez de
Ferace giyen biriyim, dua ediyorum açılmak istemiyorum diyen biri
Birçok açıktan daha açık giyinince, kendiyle çeliştiğini düşünüyor insan

Yoksa herkesin saçı, başı, dekoltesi kendisini ilgilendirir

Ferace giyiyorum ve genelde siyah eşarp takıyorum

arkadaşım ben yaklaşık 10 yıldır kapalıyım tesettürlü olmak inan ek bütçe gerektirmiyor çok uygun fiyatada bulunuyor bu senelerde kıyafetler bide ben belirli kombinler yapıp yere ve duruma göre onları sürekli giyiyorum tavsiye ederim

Aynen öyle.:6: İlla Tekbir'den,Kayra'dan vs.giyinmek gerekmiyor.Kaldı ki bu markalaşma da ayrı bir sorun zaten.:ssz:

Herkes ısrarla çok abartılı , sahne kıyafeti gibi diyerek daha sade birşeyler öneriyor
Konu sahibi beğenmiyor, önü mini olsun bari uzun olanını tercih edersem yırtmaç yaptıracam sizin dedikleriniz günlük gibi diyor :44:

ben 6. sayfadayımböyl bi yorum göremıyorum :44:

Konu kapatılmış alıntı olmıyor şöyle bir mesajı var 12.sayfada

hayır ben değilim , konuma yapılan bütün yorumları beğendim
çünkü düşünüp yorum yazıyorlar yardımcı olmaya çalışıyorlar olumlu yada olumsuz her yorum değerli .
O mekan düğün mekanı arkadaş düğününde giyinildi
ne tepki gösterdiler sana diye sormadım açıkçası
herkesin ortamı ve çevresi farklı ben farklı bir çevrede giyicem

Bi de aşağıda Ceylinimdeceylinim diye bir nick var :3:
Ceylin'in yavuklusu değildir dimi :6:

Bu konunun 6.sayfasından bahsediliyor katieecim , kına konusuna bakıyosun sen sanırım :6:

12.sayfanın sonuna bak canım

buldum kızlar sağolun böyle bı elbıseyı edınmiş birinin zaten kapalı olmakla alakası yok

tabıkı kendısı bılır sonuçta her koyun kendı bacağından bıze sorduğu için halıyle fıkrımızı belirtiyoruz açılırsa nefsıne yenılecek

muhteşem fiziğide sıradanlaşacak kapalı kalırsada nefsıyle alakalı mucadelesını yenmiş olacak

ceylini, şimdi baktım da ilk konunu hatırladım. bence açılma, açılınca fazla açılmışsın :))

Konu kapatılmış alıntı olmıyor şöyle bir mesajı var 12.sayfada

hayır ben değilim , konuma yapılan bütün yorumları beğendim
çünkü düşünüp yorum yazıyorlar yardımcı olmaya çalışıyorlar olumlu yada olumsuz her yorum değerli .
O mekan düğün mekanı arkadaş düğününde giyinildi
ne tepki gösterdiler sana diye sormadım açıkçası
herkesin ortamı ve çevresi farklı ben farklı bir çevrede giyicem

çok beğenerek ve yeni aldığından ablasının kına gecesinde giyeceğinden bahsediyor
doğrusu beğenerek yeni aldığım ve ablamın kınasında giyeceğim kıyafeti ben giymeden başka bi arkadaşıma vermezdim
"yüce gönüllü insan"

çok beğenerek ve yeni aldığından ablasının kına gecesinde giyeceğinden bahsediyor
doğrusu beğenerek yeni aldığım ve ablamın kınasında giyeceğim kıyafeti ben giymeden başka bi arkadaşıma vermezdim
"yüce gönüllü insan"

Bi de hiç giymese bile uzunca bir süredir kapalı olduğuna göre 'yeni' aldığı bu elbiseyi kapalıyken almış olmalı

Ceylini geldi benim ilk yorumu beğendi
Cevap yazmadı
Sonrakiler kına resmini gördükten sonraki yorumlarım zaten onlar hoşuna gitmedi

Sizlere cevap verir mi bilmem :3:

Back
X