- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birkaç foto atsa hayran olabilirim şimdiden çok etkilendim![]()
Niye her şeyi uçlarda yaşamak zorundasınız ben ona pek anlam veremedim normalde ferace giyiyorum ama açılınca illa mini giyerim başka türlüsü kesmez beni diyorsunuz adeta . Siz de sanırım biraz narsistlik var yoksa bir insan elbette kendinin güzel olduğunu bilir ama bunu illa da sergilemek için ölüp bitmez yani bence önce narsizm konusunda bir psikologtan yardım alın. Bir de babanızla çocukluğunuzdan beri ilişkiniz nasıl genelde yeterli baba şefkati, sevgisi ve ilgisi görmeden büyüyen kız çocuklarında böyle kendini özellikle erkeklere beğendirme hep ilgi çekme çabası oluyor.
Bizde kapalı feraceli insanlara kız verdik kız aldık.
Hele bir tanesi camide yapılmıştı. Kadın kadına ve sohbetli.
Burada herkes nasılsa öyle giyinmisti. Kapalı kapalı açık açık.
Giriş çıkışta bile kendine çeki düzen veriyorsun ya.:))
Kot pantolon gitmiştim. Şık olmasına rağmen üzerimdeki
bakışlardan etkilendim. Bu bakışlar bayanlara aitti.
Birde muhakkak erkeklerin de dahil olması gereken anlar oldu.
Birileri birşey sordu etti.
Kısacası bayan bayana kına gecesi, bayan bayana pijama partisine hiç benzemiyormus!!!
Bukadar kişi dalga geçerken önemseyecek yorum yazdığınız için teşekkür ederim . Dediğinizin doğruluk payı benim için ne kadar geçerli bilmiyorum fakat baba ile bağlar kopuk hakikaten
Bak evladım kapalı hanımlarımıza sor bakalım kaç tane arkadaşımız bu kıyafetleri kadın kadına iken giyer acaba ?
Biryere kaçmadım sadece gerçekten girdiğim bu ikilemden belki buradaki yardımlarda kurtulabilirmiş sanmıştım ne yalancılığım kaldı ne marksistlerin ne hakka girdiğim Birşey işine şu yönden bakın yalan söylemiyorum inanmasanızda ve şuanda siz sizden yardım isteyen birinin hakkına giriyorsunuz ve bende hakkımı dünya ahiret size helal etmiyorum
Biryere kaçmadım sadece gerçekten girdiğim bu ikilemden belki buradaki yardımlarda kurtulabilirmiş sanmıştım ne yalancılığım kaldı ne narsistliğim ne hakka girdiğim Birşey işine şu yönden bakın yalan söylemiyorum inanmasanızda ve şuanda siz sizden yardım isteyen birinin hakkına giriyorsunuz ve bende hakkımı dünya ahiret size helal etmiyorum