- 15 Mart 2015
- 77
- 16
- Konu Sahibi Karakzglnhl
Merhaba kızlar ben reşit olmuş genç kapalı bir bayanım. Günümüzde bazı şeylere çok ön yargıyla kaşılaşabiliyoruz. Kapalı açık olmadanda birçok şeye maruz kalabiliyoruz. Bana göre asıl insaniyet ve allah sevgisi insanın kalbinde ve içindedir onun yeri zaten ayrıdır. Zaten alkol almıyorum gittiğim bir alkollü restorantta falanda olsun kapalı olduğumdan içmiyorum. Canlı muzık dınlemek çok hosuma gıder elbette ve zevk alırım cunku mzık dınlemeyı seven bır ınsanım canlı canlı outrup birşey içip muzık dınlemek sizce kapalı olunca sakıncalı bır durum mu? Artık her yerde neredeyse alkol satılır oldu oturdugumız bazı yerlerde bıle menulerde oluyor.
Allahın şartlartına göre zaten allah avret yerlerımızı ortmeyı bıze zaten emrettı ve zaten hatlarımı cıkarıcak seyler gıymıyorum. Ama sizlerın goruslerınızı merak edıyorum sızce kapalı birinin alkollü bir yere gırmesı canlı muzıge gıtmesı ama alkol kullanmaması durumunda gene on yargıyla yaklasılır mı
Allahın şartlartına göre zaten allah avret yerlerımızı ortmeyı bıze zaten emrettı ve zaten hatlarımı cıkarıcak seyler gıymıyorum. Ama sizlerın goruslerınızı merak edıyorum sızce kapalı birinin alkollü bir yere gırmesı canlı muzıge gıtmesı ama alkol kullanmaması durumunda gene on yargıyla yaklasılır mı