• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapalı hanımlar bu pardesüler sizin için

başörtülü yada degil ben bayanların dışarı çıkarken dikkat etmeleri gerektiğine inanıyorum vereliniortak bu illaki pardesü giymek olarak düşünülmemeli sengözlerimebaksanab

aynen cnm katılıyorum sana...herşeyin dozunda ayarlanması gerekir..dikkat çekmek için insanların açık olması gerekmiyor..dışarıda kara çarşaflı gibi aşırı kapalı olanlar,ve üstürupsuz açık giyinenler hep dikkat çekerr..onun için orta karar olmak en iyisi..tabi bu benim düşüncemkaydirigubbakcemile3a.s.[/QUOTE]

ben sadece gözleri görülen çarşaflılardan hep ürkmüşümdür :1no2:

nefret ediyorum. açık kıyafetler daha güzel oluyor. dün bir mağazaya gittim. etek bakıyorum. kısa eteklerin modelleri güze. bunların uzunu varmı diyorum yok. uzun eteklere bakıyorum. berbat modeller. gömlek bakıyorum. uzun kollu olanlarda saçma sapan ayrıntılar var. kısa kollu gömlekler sade ve güzel. deli oluyorum yaaa.

Al benden de o kadar yaa hiç mi bize göre bişeyler üretmeyecekler sinir oluyorummmmm:oklava:

Armine'nin bu sezon pardesülerine bayıldım . bir tane de ben aldım. ama burda yok fotoğrafı.

Kızlar ya kapalı arkadaşlar için kıyafet ve mağaza önerileri olan bir forum açılsa olmaz mı? Gerçekten etekler ve üstler bulmakta zorlanıyorum ıstanbul'da oturduğum halde. Bir başlık açılsa. Alışveriş yapıp memnun kaldığımız mağazaları ve adresleri hatta aldıklarımızın fotoğraflarını paylaşsak ne güzel olurdu

tesetturluler_icin_pardesuler.jpg

tesetturluler_icin_pardesuler_0.jpg

tesetturluler_icin_pardesuler_1.jpg

tesetturluler_icin_pardesuler_2.jpg

Armine'nin bu sezon pardesülerine bayıldım . bir tane de ben aldım. ama burda yok fotoğrafı.

Kızlar ya kapalı arkadaşlar için kıyafet ve mağaza önerileri olan bir forum açılsa olmaz mı? Gerçekten etekler ve üstler bulmakta zorlanıyorum İstanbul'da oturduğum halde. Bir başlık açılsa. Alışveriş yapıp memnun kaldığımız mağazaları ve adresleri hatta aldıklarımızın fotoğraflarını paylaşsak ne güzel olurdu
Merhaba hanımlar bende bayıldım bu sezon armineye

sende çekip koysana bakalım bizim içinde bi fikir olur

Kızlar ya kapalı arkadaşlar için kıyafet ve mağaza önerileri olan bir forum açılsa olmaz mı? Gerçekten etekler ve üstler bulmakta zorlanıyorum İstanbul'da oturduğum halde. Bir başlık açılsa. Alışveriş yapıp memnun kaldığımız mağazaları ve adresleri hatta aldıklarımızın fotoğraflarını paylaşsak ne güzel olurdu

bu arminenin pardesülerine bende bayılıyorum. konyada yok ama :umursamaz: ortalama fiyatları ne civarda armine pardesülerin arkadaşlar :uhm:

önemli olan ne kara çarşaf giymek ne dikkat çekip çekmemek yada pardesü giymek
önemli olan rabbimizin bizden istediği
o nasıl istediyse öle giyinmek gerekirrr
buda benim fikrim ve düşüncem
sevgiler....

Arkadaşlar hepinize katılıyorum.ben kamu kurumunda çalışıyorum ve malesef başmı açmak zorundayım.Oyüzden giyimime çok dikkat ediyorum.ış yerinde pardesü giyemediğim için ve pantolonda giymiyorum istediğim gibi hem tesettüre riayet eden hemde zevkime hitap eden kıyafetler bulamıyorum.Gene malesef diyorum çok paralar verip Ankaradan Setreden giyiniyorum.Tesettür tekeli diye birşey var bence.Bir gömleğe 100 milyon bile istiyorlar.Arkadaşların dedikleri gibi tuhaf modeller ve cırtlak renkler.Benim gibi başını açıpda çalışmak zorunda olanlar varsa sizler ne yapıyorsunuz.

:Arkadaşlar hepinize katılıyorum.ben kamu kurumunda çalışıyorum ve malesef başmı açmak zorundayım.Oyüzden giyimime çok dikkat ediyorum.İş yerinde pardesü giyemediğim için ve pantolonda giymiyorum istediğim gibi hem tesettüre riayet eden hemde zevkime hitap eden kıyafetler bulamıyorum.Gene malesef diyorum çok paralar verip Ankaradan Setreden giyiniyorum.Tesettür tekeli diye birşey var bence.Bir gömleğe 100 milyon bile istiyorlar.Arkadaşların dedikleri gibi tuhaf modeller ve cırtlak renkler.Benim gibi başını açıpda çalışmak zorunda olanlar varsa sizler ne yapıyorsunuz.:çok üzgünüm:

merhaba arkadaslar. bende yeni kapandım. ama bir türlü eşarp yapmayı beceremiyorum.çalıştığım için güzel yapmak istiyorum.nasıl düzgün bir şekilde eşarp yapabilirim hemde kıyafet bulmakta da zorlanıyorum. nerelerden alışveriş yapabilirim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

concoon nerede oturuyorsun bilmiyorum.
ama genelde muhafazakar semtlerde: fatih,eyüp, üsküdar, eminönü gibi yerlerde kendine uygun kıyafetler bulabilirsin.

ayrıca günlük giyim tarzın spor ya da fantazi ise lcw'de kendine uygun tunikler, elbiseler bulabilirsin.

sadece tesettürlü hanımlara özel hazırlanan kıyafetler benim hoşuma gitmiyor. açıkların da giydiği usturuplu, tesettüre uygun kıyafetler var. daha çok onları tercih ediyorum.

tesettür markalarından çoğu malesef berbat.......... tamamen onlardan giyinecek olursanız palyaço gibi görünmek olası...
renkler,kesimler kaba saba,renkler berbat...pırıltılı,taşlı...tabi illaki pahalı!...bende bu nedenle kendi kombinasyonlarımı çok arayıp,tarayıp kendim oluşturuyorum,zor ama oluyor neticede... tabi konyada yaşamamın çok avantajı var,bu tarz mağaza alternatifi çok...

Tesettür giyim markalarını bulabılecegınız yerler bursa bakırcılar carsısı cok secenek var . tarakcılar kardesler giyim vs.
t

Back
X