- 14 Eylül 2014
- 21.580
- En iyi cevaplar
- 1
- 104.477
- 798
Hiiç alakası yok emin ol.Ayyy dimi iste ben burda takildim kaldim aslinda bacim nokta atisinda bulundun... Ben simdi bu piskoloji ile tum erkeklerin ve kayinvalidelerin aslinda kapali kiz hayal ettigini acik kizlardan tiksindiklerini dusunmeye baslayip kendimden sogudum0
Benim kendi ailem mesela. Babamın tarafı tipik bir ege ailesidir. Kapalı gelin gelecek olsa rahmetli halam ölürdü herhalde üzüntüsünden. Buradaki muhafazakar ailelerin pek de sevmeyeceği açık saçık bir ailedir.
Anne tarafım da farklı değil. Mesela anne tarafımda da her düğün içkili olur kapalı aile gelse mevlütlü düğün dese ne sorunlar çıkar sen düşün.
Kısacası herkes kendi muhitinde kendi görüşünde kız ister zaten bu çok normal. Senin eski sevgilin pislikmiş senin duygularınla olmayacağını bile bile oynamış. Ama senin açından daha iyi olmuş. Kendine göre birini bulursun işte oh ne güzel.
Biz eşimle mesela bu bayram hiç bir aileye gitmedik oturduk bayram rakısı içtik. Sence bu adam kapalı kadınla mutlu olur muydu? Her erkeği genelleme. Herkes kendi görüşünden birini istiyor işte.
Unut ve önüne bak. Kendine göre biri gelir nasılsa hayatına.