teşekkür ederim canım tamamına erdirdi ewlendim :))
bu siteyi keşke evlenmeden farketseydim fikir almak gerçekten çok iyi oluyor.
evet bolerayı ayrı aldım eşarpla boneyide uydurdum eşarbın arkasınada elbisenin önünde çiçek vardı hoşuma gitmedi orda iğneli olduğu için çıkardım eşarba taktım
bence prova yap hem eşarplı hem yazmalı hangisiyle rahatsan onu tercih et
ayy negüzel darısı başıma inşallah ev nişanımıydı bu canım
valla tesettür abiye giyince herşey senin zevkine bağlı güzel düşünebişlirsen uydurma ve kombin işini çok şık olursun sanırım ben yandım yaa b konuda neyse allah yardım etsin
canım bence bayanlarda gelse sen gelin adayısın ne olursa olsun düzenli tertipli ol ev eteği yanlış bi seçim olur bak ben giydiklerimi akliyim sana
Eki Görüntüle 208779
Eki Görüntüle 208780
Eki Görüntüle 208781 altına da babet giymiştim ne olursa olsun kim olursa olsun bakımlı görün sen okişsormak istediğin varsa sorabilirsin ha bu arada mavi de makyaj yapmıştım
darısı başına inş sende çok mutlu olursun
ev nişanıydı canım ondan öncede söz olmuştu gömlek ceket giymiştim
çok takma canım ya oluyo bitiyo gidiyo ne güzel fikir verenlerde var burda sıkma canını
şal diyosun galiba canım bilmiomki hiç takmadım onu
köylü kızı gibi mi olurum hakkten yaa aslında o görüntüyüde çok seviyorum da yinede olmayabilir sanırım galiba eşarp en doğrusu terlik giymesem olmazmı cnm yaa tül çorpa yetmezmi..bide babet tanışma için biraz tuhaf kaçmazmı ki
cnm sonuna kadar okuyamadım ve yazmaya karar verdim..tatlımm mutlaka eşarp tak ve kıyafetine göre ev ayakkabısınıda ihmal etme bence..babet olur hafif topuklu olur o sana kalmış..ben kumaş etek,gömlek ve babet giymiştim..sonuçta sen gelinsin ve k.validenler geliyo komşuların geliyomuş gibi giyinme bence..daha ilk tanışma ve bence çok önemli biraz resmi olmalı..
aaaaa sen de babet giymişsin alla alla yaaa bende bi gariplik varmış galiba iikide açmışım konuy
peki terlik olmazmı yaa
valla şuan bayağa bi caydım yazma falan takmaktan
şimdide babete takıldım
şekercimm terlikte olur ama şık güzel bi terlik olmalı..
canim benim bence nasil rahat hissedeceksen ole giyin ama bence disarida giydigin bi etek ve bluz ve esarp bagla senin basrol gelin olacagin belli olsun derim benim karisikti ama ben tasarladiklarimi giyemedim hersey aniden gelisti ustumde o gun ne varsa onla cikmak zorunda kaldim ama yinede disarida giydigim kiyafetlerdi...
madem vazgeçtin yazmadan o zaman babet giy herşeyin uyumlu olsun hem daha rahat ayakkabı babet hem daha şık
bencede belliolsun canım
ama annesi makyaj falan sevmio bildiğim kadarıyla benimki hele hiç sevmio
o yüzdenben olabildince doğal olmak istiyorum
giyim konusunda da ne diyebilirlerki doğal değil diek halleri yoktur heralde
valla bakalım ne giymek nasip olucak
böle konuşuoz ama olup geçio işte o günler
evet canim bende cok dusunmustum sunu giyim bunu giyim die ama dedigin nasiip iste cokta kasma kendini canim benim sni old. gibi nasilsan ole gorsunler sonra demesinler aa sen bolemiydin solemiydin die tabi buda espiriside Allah hakkinda hayirlisini versin ins.
niye kuzum terlik olmaz mı:18:
valla babet hala yatmıo aklıma yaa
mesela şey gibi hissediyorum
komşularımız gelicek oturmaya ben onların içinde babet giymişim
hep böle gelio aklıma çünkü oturma yani bu anam valla kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?