Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu evlilik programları falan neyse... Zaten yazdıklarımı az çok takip edenler bu programlar hakkındaki fikrimi tahmin edebilir de...
Benim aklıma daha ciddi bir konu takıldı...
Aile kültürümüze uyan ne tam olarak?
Başlık Parası?
Tecavüz?
Çocuk evlendirmeleri?
Kadına şiddet?
Bence aile kültürümüzü koruma ve kollama konusunda 3-4 saatlik eğlencelik izdivaç programlarından çok daha ciddi sorunlarımız var.
Mustafa perşembe günü ne giymiş?Sen zor sorular soruyorsun olmadi. Mustafa nin Persembe gunu ne giydigini soracaktin ki nasil bilirdim ben.![]()
Mustafa perşembe günü ne giymiş?
![]()
Ben de bilmiyorum kapıldım A AklinYolu1 'nin rüzgarına sürükleniyorumMustafa kim yav?![]()
Mustafa kim yav?![]()
Ben de bilmiyorum kapıldım A AklinYolu1 'nin rüzgarına sürükleniyorum![]()
Cok tanitici olmus.. Hemen tanidim bak simdi..O birrrr fenomen, o birrrr apaci, o birrrr sipsevdiiiiii.
Sizi bu konuda aydinlattigima gore gidebilirim.![]()
Al sana videosu. Bu iyiligimi unutma.Cok tanitici olmus.. Hemen tanidim bak simdi..![]()
Şu evlilik programları falan neyse... Zaten yazdıklarımı az çok takip edenler bu programlar hakkındaki fikrimi tahmin edebilir de...
Başlık Parası?
Tecavüz?
Çocuk evlendirmeleri?
Kadına şiddet?
Bence aile kültürümüzü koruma ve kollama konusunda 3-4 saatlik eğlencelik izdivaç programlarından çok daha ciddi sorunlarımız var.
Biz de diyoruz bir el atın şu televizyon programlarına ya. Diziler kadını aşağılıyor kadın programları aşağılıyor hepsinde iğrenç mesajlar yükleniyor bilinçaltlarına. Şu disneyin çizgi filmlerinin tartışıldığı kadar tartışılmıyor bu programlar. Hayır bir de troller falan koyuyorlar programa. İlgi çekici hale getiriyolar artık herkes izliyo.
Artık rtük bütün kanallara el atsın. Eskisi gibi yasaklar artsın bu konuda ya. Öyle her haltı yayınlayamasınlar. Çocuklara iyi geceler dileriz alt yazısı geçirmekle olmuyo.
Ben trt belgesel trt hd kanallarını çok beğeniyorum çok güzel programlar yayınlıyorlar. Zaten tvyi de laptoptan izliyorum benimki tv aldırtmıyo. Çocuğum olsa onu bile izlemem.
Başlık Parası?
Tecavüz?
Çocuk evlendirmeleri?
Kadına şiddet?
Ben de bizim kulturumuze uyan tam olarak ne diyecektim ki sen yazmissin..
bu konuda yeri geldikçe hep yazıyorum, dizi izlememe rağmen dizi tanıtımlarında bile sürekli kadına şiddet var, artık millet kanıksadımı nedir, kimse rahatsız olmuyor herhalde bundan, sonra kadına şiddet neden arttı? kadınlar hak ettim diye düşünüyor erkekler kadına zaten müstehak diye
bi algı yaratıldı kadınlarla alakalı kimse farkında değil, tabii bu algıyı yaratan sadece tv değil
Al sana videosu. Bu iyiligimi unutma.
Bu tamamen kültürle alakalı sanırımbu konuda yeri geldikçe hep yazıyorum, dizi izlememe rağmen dizi tanıtımlarında bile sürekli kadına şiddet var, artık millet kanıksadımı nedir, kimse rahatsız olmuyor herhalde bundan, sonra kadına şiddet neden arttı? kadınlar hak ettim diye düşünüyor erkekler kadına zaten müstehak diye
bi algı yaratıldı kadınlarla alakalı kimse farkında değil, tabii bu algıyı yaratan sadece tv değil
Biraz da erkege siddet olsun. Hep kadin hep kadin olmuyor. Erkeklerin dovuldugu, hirpalandigi programlar istiyoruz.
Yok yok kimseye siddet olmasin da.
Aslinda birden degismedikChess . Yavas yavas degistik. Bundan 20 sene once Bizimkiler varken bu diziler olsaydi millet karsi cikardi ama simdi bizimkiler tarzi diziler tutmuyor. Ihanet , gozyasi, tecavuz , fesatlik, giybet her turlu kotuluk hayatimiza yavas yavas girdi.
Ben bu arada hic bir dizi /evlilik/yarisma programini tam izlemiyorum. Izleyemiyorum zaten ama hepsinden haberim var.![]()
Bu tamamen kültürle alakalı sanırımChess
Yani hak edersem kocam beni dövsün diyen üniversite mezunu kadın tanıyorum ben. Üstelik öyle dar görüşlü bir ailede falan yaşamış bir kadın değil.
Gayet boyama sarı saçlı, pür makyaj, dekolte gezen bir kadın. (editin yolları taştan: ay böyle yazınca da bunun -1'le çarpımı dar görüşlüymüş gibi olmuş ama anladınız siz demek istediğimi sanırsam)
Sanırım bütün bu "şiddet"li erkek kültürü şiddete meyyalim, vallahi aşktan kültürü yüzünden.
Bir kadın, kocası, sevgilisi onu kısıtlayıp, eteğine, arkadaşlarına, yaşantısına karışınca kendisini "evlenilecek" kadın olarak görüyor.
Ben yetişkin bir kadın olarak kendime yediremiyorum, bir erkeğin benim telefonuma, benim etek boyuma, taytımın üzerine uzun bir şey giyip giymediğime, saçımın rengine, eve gireceğim saate karışmasına.
Ben bir yetişkinim ve şüphesiz ki bütün bunlara tek başıma ben karar verebilirim.
Koyun değilim ki beni güdecek bir çobana ihtiyacım olsun.
Eğer erkek o kara kaşlarını çatıp "o etek giyilmeyecek demedim mi ben!" diye çemkirirse kadın kendini "özel" hissediyor, ben de bunu anlamıyorum.
Şiddet, kıskançlık aşkın bir yansıması olarak sunuluyor.
Sonra da haberler eski sevgilisini okulda pompalı tüfekle vuran 17 yaşındaki veletlerden geçilmiyor.
E sen o çocuğa erkek olmanın biricik koşulunun "höt zöt" etmek olduğunu öğrettin?
Bazı insanlar, diğerlerinden kişilik olarak daha agresif, içsel ya da dışsal sebeplerle.
Bir erkek sadece bağırmakla yetinirken, bir diğeri yumruğu çakıyor işte. Beriki "aşkından" çekip vuruyor?
Şiddet sadece fiziksel olmak zorunda değil, duygusal şiddet de en az fiziksel şiddet kadar yıkıcı olabilir.
Ve ben etrafta "Ayyyyy Meğmet beni çookk kıskanıyooo, etrafımda erkek sinek görmeye taammülü yooğğğkkk" diyen gencecik kızlar gördükçe içim acıyor.
Meğmet seni sevmiyor, güzel kızım, Meğmet kendine güvensiz, ego yoksunu, ezik herifin teki demek için içim içimi yiyor ama o kız bana uzaylıymışım gibi bakacak onu biliyorum.
Velhasılı söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.
Ay bu mu Mustafa? Evlenmeye mi gelmis simdi bu?
Ter icinde kaldi yazik memelerini oynatcak diye.. Hayatta almazdim ben bunu yazik..
![]()
doğru söylüyosun millet gözlerinde kocaman bi şaşırma ve boş boş bakma ifadesi olmayan dizileri bile izlemiyor, herkes böyle şoklarda olmalı
şekerim bizimkilere şimdi bile laf ediyorlar, malum yemek masasının ardındaki içki şişeleri, rakılar biralar ve cemil bey
ben gündüzleri zaplarken avrupa avrupayla, zengin kız fakir oğlana takılıyorum bazen, şiddet falan yok valla, gayette eğlenceliler, normal sezonlarında izlememiştim