Kapalı Rinoplasti

fourseasons

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
28
0
26
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, kapalı teknikle burun estetiği ameliyatı olan arkadaşlar, ameliyat öncesi ve sonrası süreç ile ilgili bilgilendirme yapabilirler mi? Yani açık teknikte olduğu gibi morarma şişlik tampon gibi şeyler kapalı teknikte de geçerli mi?

ben 22 ağustosta kapalı teknikle burun estetiği ameliyatı oldum,, silikon tampon konulmadı,, alçım vardı ameliyattan çıktığımda burnumda, bır de sızıntılar için burnumun ucuna deliklerin altına dikey şekilde gazlı bez yapıştırdılar, ertesi 2 gün sonra aldı doktorum onu, o çok basit bişeydi kendim bile değiştirdim ya:)

şişlik ve morarma burun estetiğinde kaçınılmaz bnm morluğum olmadı ama şişerek ölücem diye korktum açıkcası:)) bnm kuzenimde deli gibi morarmıştı ama şişlik 3-4 günde iniyo merak etme:)

şişlik ve morarma burun estetiğinde kaçınılmaz bnm morluğum olmadı ama şişerek ölücem diye korktum açıkcası:)) bnm kuzenimde deli gibi morarmıştı ama şişlik 3-4 günde iniyo merak etme:)

peki hangi doktora oldun? nasıl burunlar için kapalı rinoplasti öneriyo doktorlar. mesela ben sadece kemerden şikayetciyim. senin nasıldı?

kapalı ya da açık olması doktorun tekniği. ben Zühtü Demir' e oldum ankarada, burnum da kemerli ve öne düşüktü, ayrıca işlevsel bozukluklarımda vardı, sinüslerim kapalıydı, burun duvarım eğriydi ankaradaysan zühtü hocayla bir görüş istersen, muayenesi ücretsiz, sorularınıda çok daha iyi yanıtlar:)

çok sağol canım istanbuldayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…