Yaklasik bir saat once eve geldim canim.
Benden soylemesi sakin erken gitme hastaneye. 3 3bucukta gel 4 bucuk gibi ameliyata aliriz demislerdi. Dun Tamer bey 6da alicaz dedi. Ama saat 19.10 da girdim ameliyata.4 saat falan hastaned3 bekledim yani.Ameliyat nasil gecti nasil girdim nasil ciktim bilmiyorum hatirlamiyorum :) bi doktor uyandiriyodu hatirladigim actim gozumu goremiyorum goremiyorum dedim kac defa

ama gercekten goremiyodum. Cok bulanikti heryer.Bide doktor nerde ameliyat bittimi falan dedim. Tamer beyi bi ara gordum burdayim dedi guldu. Sonra tekrar gitmisim ben. Kendime geldigimde odaya cikarmislardi doktor gitmisti. Yarim saat buz 15 dk ara yarim saat buz diye sabaha kadar devam ettik. Kemik egriligi vardi duzeltildigi icin sanirim goz altlarim mosmor ve sis. Kotu bi goruntu :) Sabaha kadar zaman gecmek bilmedi. Cok sıkıcıydi. Agrim vardi ama oyle dayanilmicak birsey degil. Ama yinede ben kendimi cok kotu hissediyodum nedense. Ameliyattada talihsiz bisey gelmis basima actiklari damar yolunun damari catlamis veya patlamis oyle dediler

ameliyatta baska damar yolu acmislar. Ciktigimda sol kolum komple sariliydi neye ugradigimi sasirdim. Ve davul gibi sisti. Odem yapmis gelen hemsireye sordum oyle dedi. Hala sislik gecmis degil ama hafifledi. Agrisi falan yok. Benim sikayetim hastanenin cok kalabalik olmasi. Ilgilenilmemesi oldu. Tamer bey cok iyi bi doktor biliyorum ama cok yogun oldugu icin tamponlari cikarirken bile cok fazla ilgilenemedi. Bu durumun hosuma gittigini soyleyemicem. Cunku ben en ince ayrintisina kadar ne yapti nasil yapti oldu mu falan diye cok soru sormaliydim :) Boyleliklede kendimi biraz rahatlatmis olurdum. Neyse. Gelelim tampona elime seffaf bi kap verdi bunu tut dedi cenenin altina. Daha acicakmi korkuyorum demeden acimicak dedi tamponu tuttu cekti. Acimadi dersem yalan olur acidi. Birinci kolay oldu ama ikinciye gelince cekerken biraz basim dondu. Ama yinede cok bi aci degil saniyelik bir sey zaten. Tabi o kadar uzun olmayaydi iyiydi

Oyle iste canim kimseye anlatmamistim daha sana anlattim uzun uzun :) Simdide evdeyim agrim yok allaha sukur. Ama burnum tikali nefes alamiyorum suanlik sanirim kanlar kurudu icinde hala ara ara kaniyo zaten. Ilaclarimi aldim onlari kullanicam nefes problemimde duzelir saniyorum :) benden bu kadar umarim yardimci olabilmisimdir. Sormak istedigin bisey varsa sor cevaplarim :)