- 28 Temmuz 2015
- 68
- 5
- 16
- 32
- Konu Sahibi Ozgetoprak
Umarim oyle olur saol canim :)rahat ediceksin inan bana. tabi doktorada bağlı bu umarım istediğin gibi bi sonuç olur. 5 6 ay sonrada istediğin gibi kalır :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim oyle olur saol canim :)rahat ediceksin inan bana. tabi doktorada bağlı bu umarım istediğin gibi bi sonuç olur. 5 6 ay sonrada istediğin gibi kalır :)
Sabit 2500 tl.Tamer beyin ameliyat ücreti nekadar bilen var mi?
Canim geçmiş olsun bende Tamer beye kapali burun oldum ameliyat pazartesi günü ve 3. Gunumdeyim çok memnunum sıkıntım yok korkma ameliyat sonrası sabaha kadar bol bol buz koyucaksin gözlerine Tamam'mı benim yüzümde gram.morluk şişlik ağrı olmadıKizlar selam. Pazartesi gunu Tamer Koseye ameliyat oluyorum ancak kafamda sorular var hala :) Ameliyati kapali teknik yapicagini soyledi. Ama benim burun deliklerim buyuk bana gore nasil bi sonuc alirim bilmiyorum. Kapali ameliyat olanlar sonuclarini degisimlerini yazabilirlerse cok sevinirim :)
Canim 10 gun oldu ben ameliyat olali. Saol yinede :) ama benim morluklarim gecmedi halaCanim geçmiş olsun bende Tamer beye kapali burun oldum ameliyat pazartesi günü ve 3. Gunumdeyim çok memnunum sıkıntım yok korkma ameliyat sonrası sabaha kadar bol bol buz koyucaksin gözlerine Tamam'mı benim yüzümde gram.morluk şişlik ağrı olmadı
Ameliyat günü aksami çok önemli sabaha kadar buz koydunuz mu peki yüzüne dewam liCanim 10 gun oldu ben ameliyat olali. Saol yinede :) ama benim morluklarim gecmedi hala
Evet taburcu olana kadar hic uyumadim ve hep buz koyuldu. Ama kisiden kisiye degisiyo sanirim benim morluklarim 2. 3. Gun cok artti.Ameliyat günü aksami çok önemli sabaha kadar buz koydunuz mu peki yüzüne dewam li
Hadi ya çok geçmiş olsun cnm hepimizin bu durumları geçici ya ben en çok sigara içenler merak ediyorum ne yapıyor acaba ben günde bi paket icenlerdenim aradada içiyorum walla inşallah sıkıntı olmazEvet taburcu olana kadar hic uyumadim ve hep buz koyuldu. Ama kisiden kisiye degisiyo sanirim benim morluklarim 2. 3. Gun cok artti.
Ben eve gelir gelmez ictim . Eski tadini alamadim tabi bi iki gun :) ama aliskanlik bikere Tamer bey icme dedi ama nerdeyse eskisi kadar icmisimdir.Hadi ya çok geçmiş olsun cnm hepimizin bu durumları geçici ya ben en çok sigara içenler merak ediyorum ne yapıyor acaba ben günde bi paket icenlerdenim aradada içiyorum walla inşallah sıkıntı olmaz
Aaa iyi bari bende arada içiyorum çünkü günde 4 tane falan kii ben günde bir buçuk paket bitiriyorum ameliyat tan sonra belki birsey olur diye tedirginlik yaşadım konuda açtım hatta içen varmı diye sordum cvp gelmemişti iyi cvpin beni biraz rahatlattı sevindimBen eve gelir gelmez ictim . Eski tadini alamadim tabi bi iki gun :) ama aliskanlik bikere Tamer bey icme dedi ama nerdeyse eskisi kadar icmisimdir.
:) sigara icme dedi ama icince ne oldugunu bilmiyorum tabi. Ictim icince bisey oldumu farkinda degilim :)Aaa iyi bari bende arada içiyorum çünkü günde 4 tane falan kii ben günde bir buçuk paket bitiriyorum ameliyat tan sonra belki birsey olur diye tedirginlik yaşadım konuda açtım hatta içen varmı diye sordum cvp gelmemişti iyi cvpin beni biraz rahatlattı sevindim
O zaman içmeye devam✌:) sigara icme dedi ama icince ne oldugunu bilmiyorum tabi. Ictim icince bisey oldumu farkinda degilim :)