Merhaba, benim eşim de doktor, estetik cerrah arkadaşlarından net bir öneri alamadım bu konuda. Kafam karıştı bu konuda açıkçası, bu forumda önerenlerin yazdığı kafa karıştırıcı hatta bazıları sahte olan yazımlar yüzünden. Emre İlhan'dan randevu istedim, asistanından haber bekliyorum.
mayıs ayında chicagoda rinoplasti kongresi düzenlendi buyuk ve önemli bir kongre ve kongreye giden doktor tanıdıklarımın dediğini söyluyorum lazerle yapılan suanda bir yontem yok.micro kucuk invasive girisim surgery ameliyat demek yani kücük mudahalelerle ameliyat fazla dokuya zarar vermeden.klasik yöntemdede durum aynı sorunlu bölgeler duzeltiliyor fazlalıklar kesiliyor daha sonra gerekirse destek için kullanılıyor vs yani boşa yapılan bir mudahale yok yine kücük aletler kullanılıyor.burundan buruna kişiden kişiye ameliyat değisir az sorun varsa zaten kücük müdahale oluyor.lazer bana saçma geliyor görmedimde zaten türkiyede yapılanlarda lazer olduğundan süpelıyım her meslekte olduğu gibi saglıktada hasta çekme yöntemi kolay para kazanma olarak göruyorum.zaten boyle birsey olsa suanda kendisini rinoplastiye adamış doktorların hepsi bu yontemi kullanırdı daha az sorun daha kolay ameliyat deyip ama hepsi klasik yöntem kullanıyor.