Kapalı teknikle estetik olanlar lütfen yazabilir mi

lodoslu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
97
19
88
kapali teknikle ameliyat olanlar once ve sonrasi fotolarini atabilir mi ? Bizlere burnunda yapilan islemleri de anlatirsa sevinirim. Lutfen doktor isimleriyle beraber.

Merhaba
Ben kapalı teknikle cihat nazmi baran' a 40 gün önce ameliyat oldum. Çok morluğum şişliğim olmadı ağrı ise hiç duymadın. Hala şiş olmasına rağmen şuanki halinden bile çok çok memnunum. Ameliyat süreci de sonrası da rahat geçiyor korkacak hiç bir şey yok☺️☺️☺️

Merhaba
Ben kapalı teknikle cihat nazmi baran' a 40 gün önce ameliyat oldum. Çok morluğum şişliğim olmadı ağrı ise hiç duymadın. Hala şiş olmasına rağmen şuanki halinden bile çok çok memnunum. Ameliyat süreci de sonrası da rahat geçiyor korkacak hiç bir şey yok☺️☺️☺️
cevabin icin tsk ederim. ben izmirde cuneyt ozeke olmayi dusunuyorum. ama daha once hic ameliyat olmadigim icin korkuyorum. peki burun ucuna mudahale dilebiliyor dimi ? kimisi kapalida edilmiyor diyor?

Rica ederim ne demek☺️ben de ameliyattan korkan biri olarak çok iyi anlıyorum. Benim burnumun ucu kalkıktı sadece kambur vardı ucunu kaldırmadı dolayısıyla mÜdahale yok ama benim arkadaşımın burnunum ucunu kaldırmış aynı kapalı teknikle... Söylediği deforme burun uçlarını açık teknikle yapmak zorunda kaldıklarıydı☺️ameliyattan hiç ama hiç korkma... Ben hala nasıl cesaret ettiğimi bilmiyorum ama iyi ki de yaptırdım diyorum şimdi☺️☺️☺️☺️

deforme burun ucun derken ? şöyle ki benim burnumda deviasyon var. bana doktor yapacaklarini anlatti. bi yerde falzla kemigim varmis onu alacakmis. et buyumelerim varmis onlari yakacagim deviasyonunu egriligini duzeltecegim bir de burun ucunu kaldiracagim dedi biraz. ayy bende bi cesaretlenebilsem.. ahh o korku yok mu

Hahaha o kadar iyi anlıyorum ki o korkuyu hiç hiç korkma✌️☺️deforme derken açıkcası doktor ne demek istedi teknik ayrıntıyı bilemiyorumbende de deviasyon vardı, hepsini kapalı teknikle yaptı doktorum. Kolay bir ameliyat sonrası biraz sabır işi şişlikler falan kesin geçmeyecek gibi düşünüyor insan ama 40. Günüm iyice azaldı şişlikler☺️ korkun narkoz, acı falansa hiç korkma şekli olur da güZel olmaz diye korkuyorsan önceki hastalarına muhakkak danış derim benim şansıma 2 arkadaşım benim doktoruma olmuştu ve gerçekten doğal, güzel burunları var

Hahaha o kadar iyi anlıyorum ki o korkuyu hiç hiç korkma✌️☺️deforme derken açıkcası doktor ne demek istedi teknik ayrıntıyı bilemiyorumbende de deviasyon vardı, hepsini kapalı teknikle yaptı doktorum. Kolay bir ameliyat sonrası biraz sabır işi şişlikler falan kesin geçmeyecek gibi düşünüyor insan ama 40. Günüm iyice azaldı şişlikler☺️ korkun narkoz, acı falansa hiç korkma şekli olur da güZel olmaz diye korkuyorsan önceki hastalarına muhakkak danış derim benim şansıma 2 arkadaşım benim doktoruma olmuştu ve gerçekten doğal, güzel burunları var
korkum narkoz e tabi yeni burun nasil olacak o da var ama bnm de olan arkadaslarim var kendisine. gayet guzel kibar ve dogal duruyorlar. nasil yendun korkunu benim de yenmem lazim bir de ozelden eski yenu burnunyzu gorebilir mym

korkum narkoz e tabi yeni burun nasil olacak o da var ama bnm de olan arkadaslarim var kendisine. gayet guzel kibar ve dogal duruyorlar. nasil yendun korkunu benim de yenmem lazim bir de ozelden eski yenu burnunyzu gorebilir mym
Atmaya çalıştım da atamadım

Back
X